Väre ja Tampereen Energia yhdistävät voimansa sähkön vähittäismyynnissä – 100 000 sähkösopimusta siirtymässä Väreelle. Lue tiedote.

Sydän

Oletko etsimämme 

Back Office Palvelupäällikkö?

Väre yritysasiakasliiketoiminta hakee sinua Back Office palvelupäällikkö! Valittu henkilö raportoi yritysliiketoimintajohtajalle.

Sydän

Tule vahvistamaan Väreen Back Office -tiimiä

Olet keskeinen osa yritysasiakkaidemme Back Office -tiimiä ja vastaat omalta osaltasi yritysasiakaspalvelun menestyksekkäästä toiminnasta ja palvelun laadusta. Yrityspalvelumme palvelee laajalti yritysasiakkaitamme erilaisissa tarpeissa.


Panostamme vahvasti palveluidemme digitalisointiin ja tällä matkalla sinä olet avainroolissa! Työskentelet ja kehität proaktiivisesti liiketoimintaa tiiviisti IT- ja myyntitiimin kanssa. Osaat kommunikoida kehittämistarpeet konkretiaksi esimerkiksi business case -laskelmia hyödyntäen. Toivomme, että sinulta löytyy näkemystä moderniin palveluliiketoimintaan, ja olet innovatiivinen ja kokeiluhaluinen.


Sinulla on vahvaa näyttöä osaamisestasi ja toiminnan tehokkuudestasi. Olet tottunut toimimaan ketterästi ja tavoitteiden edellyttämiä päätöksiä tehden. Saat innostuneella otteellasi asiat tapahtumaan ja ottaudut havaitsemiisi kehityskohteisiin oma-aloitteisesti vieden ne maaliin itsenäisesti.


Tärkeimmät tehtäväsi: • Back office -toimintojen ja laadun varmistaminen sekä kehittäminen

 • Toimit esihenkilönä kehittäen tiimisi toimintaa ja vastuullasi olevia prosesseja (esim. laskutus- ja suojausprosessit ja vakuushallinta)

 • Toimit lähellä tiimiläistesi arkea heidän tukenaan ja kanssaan myös konkreettisessa työssä

 • Raportointi


Odotuksiamme sinulle: • Kokemusta back office toimintojen ja prosessien automatisoinnista ja/tai digitalisoinnista

 • Odotamme sinulta intoa, iloa ja halua kehittää ja viedä asiat maaliin

 • Halua ja kykyä edistää uusien toimintatapojen käyttöönottoja ja kehittämistä yhdessä

 • Sinulle tärkeää on tavoitteiden saavuttaminen, tiimityöskentelytaidot ja henkilöstön sitoutuminen

 • Ketteryyttä toimia erilaisissa back office -työhön liittyvissä järjestelmissä, mm. Kolibri, D365, Hubspot, Qlicksense ja Odoo.

 • Halua ja kykyä esihenkilötyöhön ja henkilöstön kehittämiseen

 • Hyvää paineensietokykyä

 • Parhaat edellytykset tehtävässä onnistumiselle antaa korkeakoulututkinto

 • Katsomme eduksi sähkönmyynnin ja sähkönhankinnan tuntemuksen


Tarjoamme:


🧡 Vastuuta ja vaikutusmahdollisuutta


🧡 Menestymistä kasvuhaluisessa, kapinallisessa ja datalähtöisessä energiapalveluyhtiössä, joka haastaa toimialaa ja muuttaa koko maailmaa


🧡 Huumorintajuiset, hauskat ja kannustavat työkaverit moderneissa toimistoissamme tai etäyhteyksien päässä


🧡 Mahdollisuuden oppia koko ajan uutta


🧡 Monipuoliset työsuhde-edut, kuten puhelinetu, kattava ja laadukas työterveyshuolto, lounasetu sekä hyvinvointi- ja liikuntatuki sekä pyöräetu


 

Tule mukaan huipputiimiin 🧡

Mikäli olet oikea henkilö täyttämään BO Palvelupäällikön saappaat, lähetä hakemuksesi CV:n sekä palkkatoiveen kera viimeistään 31.8.2023 mennessä.

Lisätietoja

Mikäli sinulla on kysyttävää tehtävään liittyen, olethan yhteydessä 7.8. alkaen! 😊


Tommi Riikonen

Liiketoimintajohtaja B2B

puh. 0400 334 010


Tutustu meihin 🌞

Voit tutustua muihin Väreläisiin täällä 🙋‍♀️🙋‍♂️


Väre on sähköyhtiö, joka yrittää myydä mahdollisimman vähän sähköä. Toimialan perinteitä ravistelevana energiapalveluyhtiönä uskomme, että energialla muutetaan maailmaa. Tarjoamme alan kattavimmat kokonaispalvelut, joilla asiakkaidemme energiakustannuksia sekä hiilijalanjälkeä voidaan mitattavasti vähentää. Väreellä työskentelee lähes 50 asiantuntijaa tuotekehityksessä, taloushallinnossa, myynnissä, markkinoinnissa, salkunhallinnassa sekä datan ja IT:n parissa. Osana tiimiämme pääset vaikuttamaan tulevaisuuden energiapalveluihin sekä varmistamaan, että asiakkaamme saavat alan parhaat palvelut ja ratkaisut.


Henkilöstötarinoita

Asiakaskohtaamiset ja onnistumiset palkitsevat

Sähköautojen latausratkaisujen myyntipäällikkö Miska Aaltosta palkitsee onn...

Lue lisää

Energialla muutetaan maailmaa

Oletko sinä Emmi Laakkosen tavoin töissä yrityksessä, jossa pääset aidosti ...

Lue lisää

Uusiutuvat energianlähteet inspiroivat kehitystyössä

Tuotepäällikkö Juho Kaksosta kiehtoo energia-alan monipuolisuus ja yhteisku...

Lue lisää

Tällaiseen tiimiin pääset mukaan:

Meillä kaikki saavat äänensä kuuluviin ja pääsevät kokeilemaan hulluimpiakin ideoitaan, kuhan ne edistävät tavoitteisiin pääsemistä.

Meillä saa vastuuta ja vapautta sopivassa suhteessa, sillä tiedämme, että aina löytyy jotain parannettavaa. Sinuun luotetaan ja pääset mukaan muokkaamaan yleisiä toimintatapojamme.

Meillä nauretaan ja puhutaan välillä muustakin kuin sähköstä. Saat siis olla oma itsesi ja haluamme ehdottomasti kuulla mitä söit lounaaksi ja mikä sarja on viimeisimpänä koukuttanut ruudun ääreen.