Tee
sopimus
tästä
> Created with Sketch.

Väre ja Tampereen Energia yhdistävät voimansa sähkön vähittäismyynnissä – 100 000 sähkösopimusta siirtymässä Väreelle. Lue tiedote.

Kumppaniyrittäjänä muuttamassa energia-alaa sopimus kerrallaan

Väreen kumppaniyrittäjä Tuomas Salomaa on myynnin ja asiakaspalvelun ammattilainen, jonka kipinä palveluammattiin heräsi jo nuorena kioskin kassalla. Yhteiset arvot ja kiinnostus oman osaamisen kehittämiseen innostivat hänet yhdistämään voimansa Väreen kanssa.

Väre on kasvuympäristö, joka kasvaa ammattilaistensa kautta. Vahva tahto kehittyä ja kehittää liiketoimintaa herätti aikanaan ajatuksen myös Väreen kumppaniyrittäjien mahdollisuudesta.


– Aloimme pohtia, voisimmeko ravistella energia-alan perinteistä myyntiä ja ottaa mallia vakuutuspuolelta, jossa kumppaniyrittäjyys on toiminut menestyksekkäästi. Näin saataisiin sekä tehokkuutta, mutta pääsisimme arvojemme mukaisesti myös vaikuttamaan yhteiskunnallisesti, työllistämällä yrittäjiä, kertoo Väreen liiketoimintajohtaja Tommi Riikonen.

quote

Emme kasvata kumppaniyrittäjyyksiä määrä edellä, vaan ihminen edellä.

Kumppaniyrittäjyyden merkitys ei perustu määrään, vaan arvomaailmaan

Tällä hetkellä Väreellä toimii kaksi kumppaniyrittäjää, joista toinen on jyväskyläläinen Tuomas Salomaa.


– Itselleni tärkeintä on, että edustamani yritys toimii vastuullisesti asiakkaiden hyväksi. Näin voin itse seistä myymieni tuotteiden takana. Väreen arvot kohtasivat omien arvojeni kanssa ja mikä tärkeintä, työskentely Väreellä on myös tuonut itselleni uusia arvoja siitä, kuinka voin arjessani toimia entistä energiatehokkaammin ja ekologisemmin, Salomaa kertoo.


Väreellä on vahva halu kasvattaa kumppaniyrittäjyyksiä myös tulevaisuudessa. Kumppaniyrittäjissä merkitys ei kuitenkaan perustu määrään, vaan arvomaailmaan.


– Emme kasvata kumppaniyrittäjyyksiä määrä edellä, vaan ihminen edellä. Haluamme jakaa kumppaniyrittäjiemme kanssa saman arvomaailman – halun palvella, menestyä ja uudistua vastuullisesti. Meille kumppaniyrittäjyys on aina huolella rakennettua yhteistyötä, Riikonen avaa.

Kaiken takana on asiakkaan palvelukokemus

Kumppaniyrittäjänä toimiminen on vastuullista ja merkityksellistä työtä, ja se perustuu vahvaan luottamukseen asiakkaiden ja Väreen välillä. Usein kumppaniyrittäjästä tulee asiakkaidensa luottotyyppi, johon otetaan yhteyttä, kun jokin asia mietityttää – siksi on tärkeää, että kumppaniyrittäjä tuntee energia-alan markkinat, asiakkaan liiketoimintaympäristön ja tarpeet.


– Väre tarjoaa kumppaniyrittäjille valmiin palvelukonseptin ja toimintaympäristön. Tärkeintä kuitenkin on, että Väre tarjoaa myös mahdollisuuden kehittää omaa osaamista ja asiantuntijuutta. Pelkkä tuotetieto ei riitä: asiakkaamme täytyy voida luottaa siihen, että häntä auttaa energia-alan asiantuntija, jolla on taitoa nähdä juuri hänen tarpeisiinsa sopiva ratkaisu, Riikonen huomauttaa.


Vaikka Salomaalla oli aiempaa kokemusta energia-alasta, kokee hän Väreen perehdytyksen olleen hyvä tapa syventää omaa ammattitaitoa. – Koen, että minulla kumppaniyrittäjänä on vastuu osata auttaa asiakkaita energia-asioissa tilanteessa, kuin tilanteessa. Väreellä tuki, jota työhön ja oman osaamisen kasvattamiseen saa, on ollut erinomaista.

Helppoa ja vaivatonta

Voimme tehdä enemmän yhdessä kuin yksin

Mikäli sinua Tuomaksen tavoin inspiroi palvelun tuottaminen ja myynnissä onnistuminen aiheuttaa positiivista väreilyä, ota ihmeessä yhteyttä meihin – lähdetään yhdessä muuttamaan energia-alaa sopimus kerrallaan!

Helppoa ja vaivatonta

Henkilöstötarinoita

Asiakaskohtaamiset ja onnistumiset palkitsevat

Sähköautojen latausratkaisujen myyntipäällikkö Miska Aaltosta palkitsee onn...

Lue lisää

Energialla muutetaan maailmaa

Oletko sinä Emmi Laakkosen tavoin töissä yrityksessä, jossa pääset aidosti ...

Lue lisää

Uusiutuvat energianlähteet inspiroivat kehitystyössä

Tuotepäällikkö Juho Kaksosta kiehtoo energia-alan monipuolisuus ja yhteisku...

Lue lisää