Tee
sopimus
tästä
> Created with Sketch.

Veho siirtyy Väreen Vihreä sähköön

80 vuotista juhlavuottaan viettävä Veho siirtyy käyttämään uusiutuvaa energiaa. Veho on solminut Vihreä sähkö -sopimuksen Väreen kanssa. 

Tänä vuonna 80 vuotista juhlavuottaan viettävä Veho siirtyy käyttämään uusiutuvaa energiaa. Veho on solminut Vihreä sähkö -sopimuksen Väreen kanssa. 

Vihreä sähkö on uusiutuvilla energialähteillä tuotettua
sähköä. Veho tilaa Väreeltä Vihreän sähkön 100% kuluttamastaan sähköstä vuoden
2019 aikana. 

”Ilmastonmuutokseen vastaaminen vaatii päättäväisiä toimia kaikilta. Olemassaolon tarkoituksensa mukaan Veho Liikuttaa kestävästi ja on sitoutunut siihen, että tuemme muun muassa uusiutuvien, puhtaiden energialähteiden käyttöä. Uskomme, että kestävä ja vastuullinen toiminta punnitaan tekoina ympäristön ja tulevaisuuden parhaaksi”, toteaa Vehon talousjohtaja Anssi Räsänen.

”Yritysten kiinnostus uusiutuvaa energiaa kohtaan on lisääntynyt runsaasti viime vuosina ja kysyntä kasvaa jo lähes tarjontaa nopeammin. Yhä useampi asiakkaistamme hankkii sähkönsä vihreänä, kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti”, kertoo Väreen myyntipäällikkö Matti Laakkonen.


Tänä vuonna 80 vuotta täyttävä Veho on suomalainen 1939 perustettu autokaupan yritys, joka toimii myös Ruotsissa ja Baltiassa. Vehon merkki- ja mallivalikoimasta löytyy jokaiselle ja jokaiseen tilanteeseen sopiva auto, huolto, varaosa tai autonvuokraus. Yrityksille Veho tarjoaa monipuoliset palvelut ja kuljetusratkaisut henkilöautoista raskaisiin kuorma-autoihin. Joskus auton omistaminen ei ole paras vaihtoehto. Silloin käytettävissä ovat Veho Go -liikkuvuuspalvelut.

Veho on latinaa ja tarkoittaa minä kuljetan. Lue lisää: www.veho.fi


Vihreä sähkö

Väreen Vihreä sähkö on alkuperätakuin varmennettua, vesi- ja tuulivoimalla sekä bioenergialla tuotettua, puhdasta ympäristöystävällistä sähköä. Alkuperätakuu on todistus siitä, että sähkö on tuotettu 100-prosenttisesti uusiutuvalla tuotantomuodolla.

Ota yhteyttä yritysmyyntiimme.

Ajankohtaista

Väre palauttaa määräaikaisista sopimuksista perityt datahub-maksut

Energiapalveluyhtiö Väre Oy on päättänyt palauttaa kuluttaja-asiakkailleen ...

Lue lisää

Oletko etsimämme Communication Specialist?

Haemme Väreen tiimiin nopeaa ja uteliasta sisältö- ja viestintäspesialistia...

Lue lisää

Oletko etsimämme CRM Product Owner?

Etsimme IT-tiimiimme CRM Product Owneria.

Lue lisää