Tee
sopimus
tästä
> Created with Sketch.

Sähköä ja pizzaa yhdellä sopimuksella

Määräaikainen Välkky-sähkö ja maksuton Väppi®-energiaäppi on kesän herkullisin tapa vaikuttaa omaan energiankäyttöön.


Saat kampanjaetuna Kotipizzaa kaupan päälle.

Frutti di Väre!
Kesän maistuvin sähködiili! 🍕

Valitse 12 tai 24 kuukauden Määräaikainen Välkky-sähkö ja saat pizzaa kaupan päälle!


Kampanja on voimassa kampanjakoodilla KESÄPIZZA Väreen verkkokaupassa aikavälillä 10.6.–8.9.2024 tehtyihin 12 tai 24 kk Määräaikainen Välkky-sähkö -sopimuksiin. Saat etukoodin Kotipizzaan (arvo 12,90 €) sopimusvahvistuksessa, noin 7 päivän sisällä sopimuksen tekohetkestä. 

Miksi valita Määräaikainen Välkky-sähkö?

Aurinkopaneelit ovat investointi tulevaisuuteen
Turvaa hinnan nousua vastaan

Valitse vakaa ja helppo määräaikainen sopimus: sähkön markkinahintojen nousu ei vaikuta energiamaksuusi, vaikutat vain kulutuksesi ajoittamisella. Välkky-sähkö onkin Väreen suosituin sopimus, eikä suotta!

Helppoa ja vaivatonta

Määräaikainen Välkky-sähkö -tuotteen hinta muodostuu kuukausimaksusta, kiinteästä sähköenergian hinnasta ja kulutusvaikutuksesta. Kulutusvaikutus riippuu siitä, mihin aikaan käytät sähköä. Tyypillisesti kulutusvaikutus vaihtelee -1,5 ja +1,5 snt/kWh välillä. Mitä enemmän pystyt ajastamaan sähkön kulutusta, sitä enemmän säästät!

Väppi-äpillä vaikutat helposti sähkönkulutukseesi

Väppi-palvelussa näet helposti, miten kulutat sähköä. Sovelluksen vinkkien avulla optimoit sähkönkulutuksesi vuorokauden edullisiin ajankohtiin säästäen samalla sähkölaskussa. 

Sähkösopimus kolmella täytteellä - Väppi-äppi, asiakasedut ja pizza kaupan päälle

Pizza kaupan päälle

Saat etukoodin Kotipizzaan (arvo 12,90 €), koodi on voimassa 31.12.2024 saakka. Etukoodisi toimitetaan sinulle sopimusvahvistuksessa, noin 7 päivän sisällä sopimuksen tekohetkestä. *Huom. 1 koodi/asiakas.

Avainturva -vakuutus

Väreen monipuoliset asiakasedut

Sähkömyynnin asiakkaanamme saat käyttöösi vaihtuvia asiakasetuja, kuten toistaiseksi voimassa olevan Avainturva-vakuutuksen. Se korvaa avainten katoamisesta ja unohtumisesta aiheutuvia kuluja jopa 500 € saakka ilman omavastuuta. Tiedotamme vaihtuvista asiakaseduista uutiskirjeissä ja Väppi-sovelluksessa.

Sähkönkulutus seurantaan Väppi-äpillä

Väreen asiakkaana saat käyttöösi markkinoiden parhaan Väppi-energiasovelluksen. Sen avulla onnistuu kätevästi esimerkiksi sähkönkulutuksen seuranta niin kilowateissa kuin euroissa. Myös sopimustiedot ja laskut löytyvät sovelluksesta helposti!

Eikö pizza maistu?

Voit tehdä myös muunlaisen sopimuksen, joka sopii paremmin elämäntilanteeseesi.

Päästötöntä Ydinsähköä

Valitse sähkösopimukseesi puhdasta 100 % kotimaisella ydinvoimalla tuotettua energiaa! Voit liittää alkuperätakuin varmennettua CO2-vapaata Ydinsähköä edullisesti sopimukseesi alkaen 2 €/kk.

Lue lisää Ydinsähköstä
Vihreä sähkö on uusiutuvaa energiaa

100% uusiutuvaa Vihreää sähköä

Vihreä sähkö on alkuperätakuin varmennettua ympäristöystävällistä sähköä, joka on tuotettu vesi- ja tuulivoimalla sekä bioenergialla. Voit liittää Vihreä sähkö -lisäpalvelun sähkösopimukseesi alkaen 3 €/kk ja varmistat, että ostamasi sähkö on aina 100% uusiutuvaa energiaa.

Lue lisää Vihreästä sähköstä

Sähkönkulutus seurantaan Väppi-sovelluksella

Väppi on mobiilissa ja selaimessa toimiva energiasovellus, jonka avulla onnistuu kätevästi niin sähkönkulutuksen seuranta, sopimusten hallinta kuin lisäpalveluiden lisääminenkin. Sovelluksen avulla seuraat, optimoit ja pienennät helposti energiankulutustasi ja säästät selvää rahaa. Väppi-sovelluksen saat käyttöösi Väreen sähkösopimusasiakkaana.