Tee
sopimus
tästä
> Created with Sketch.

Tärkeää tietoa Ilmattaren asiakkaille

Ilmatar Energy ja Väre ovat solmineet sopimuksen, jonka myötä Ilmattaren sähkösopimusasiakkaat siirtyvät Väreelle 1.5.2023 alkaen. Siirto ei vaikuta sähkösopimuksiin eikä sopimusehtoihin, vaan ne siirtyvät Väreelle nykyisine hintoineen, voimassaoloaikoineen sekä tuotantomuotoineen.

quote

Siirto ei vaadi asiakkailta mitään toimenpiteitä, muutos tapahtuu automaattisesti.

Hyvä tietää muutoksesta

Sopimuksen myötä Väreen asiakkaiksi siirtyy noin 30 000 Ilmattaren kuluttaja- ja yritysasiakasta. Ilmatar palvelee nykyisiä asiakkaitaan 30.4.2023 saakka, jonka jälkeen Ilmattaren kuluttaja- ja yritysasiakkaiden sähkönmyynnistä, pientuotantosopimuksista sekä asiakaspalvelusta vastaa Väre. Asiakkaiden ei tarvitse tehdä sähkösopimusten eikä pientuotantosopimusten siirron osalta itse mitään. 

Tärkeitä nostoja

Sydän
Miksi Ilmattaren sähkösopimukset siirtyvät Väreelle?

Ilmatar Energy luopuu sähkön vähittäismyynnistä ja liiketoiminnan fokus siirtyy yhä vahvemmin tuuli- ja aurinkovoiman sekä sähkövarastojen kehittämiseen, rakentamiseen ja omistamiseen Pohjoismaissa. Väre on aktiivisesti hakenut strategisia kasvumahdollisuuksia energiamarkkinoilta ja sopimus Ilmattaren kanssa on osa yhtiön kasvukehitystä.

Sydän
Mikä ihmeen Väre?

Väre on kotimainen energiapalveluyhtiö ja yksi maamme suurimmista sähkön myyjistä. Tarjontamme kattaa palveluja, joilla asiakkaidemme energiakustannuksia ja hiilidioksidipäästöjä voidaan mitattavasti vähentää. Väre toivottaa Ilmattaren asiakkaat lämpimästi tervetulleeksi ja tarjoaa heille Suomen parhaimman energiasovelluksen Väppi-äpin sekä jatkossakin aina päästötöntä kotimaista tuulivoimaa.

Sydän
Kuka minua nyt palvelee?

Ilmatar palvelee nykyisiä asiakkaitaan 30.4.2023 saakka, jonka jälkeen Ilmattaren kuluttaja- ja yritysasiakkaiden sähkönmyynnistä, pientuotantosopimuksista sekä asiakaspalvelusta vastaa Väre. Sähkön toimitukseen ei tule katkoa, vaan se jatkuu 1.5.2023 alkaen automaattisesti Väreellä voimassa olevin sopimusehdoin.

Tervetuloa asiakkaaksemme!

Me väreläiset haluamme toivottaa Ilmattaren asiakkaat lämpimästi tervetulleiksi 🧡🤗


Väreelle siirtymisen myötä saatte käyttöönne 1.5. alkaen Suomen parhaimmaksi arvostelluimman Väppi-energiasovelluksen, joka auttaa vähentämään ja ohjaamaan sähkönkäyttöä edullisille tunneille ja näin pienentämään sähkölaskua.


Voit tutustua meihin väreläisiin täällä 😊


Väreen henkilöstöä

Ajankohtaista

Sähköautoilija selviää sittenkin sähkökriisistä

Väreen asiantuntija Jussa Nieminen tarkastelee kirjoituksessaan, mitä sähkö...

Lue lisää

ER-Pakkaus hyödyntää täyden palvelun aurinkovoimalaa

ER-Pakkaus otti käyttöönsä Väreen PPA-aurinkovoimalan ilman alkuinvestointi...

Lue lisää

Webinaari: aurinkopaneelit kotitalouksille to 13.4. klo 15

Tietoisku kotitalouksille aurinkopaneeleista to 13.4. klo 15 - tervetuloa!

Lue lisää