Tee
sopimus
tästä
> Created with Sketch.

Kymenlaakson Sähkö (KSOY) ja Väre yhdistävät voimansa: 80 000 sähkösopimusta siirtymässä Väreelle. Lue lisää tiedotteesta.

YritysVälkky tuo yrittäjälle taloudellista turvaa

Olet varmaan kuullut kulutusvaikutuksellisesta sähkösopimuksestamme Välkky-sähköstä, mutta tiesithän, että meillä myös yrittäjät pääsevät vaikuttamaan omaan sähkölaskuunsa?

YritysVälkyn asiakkaana yrittäjä voi itse vaikuttaa ja alentaa sähkölaskunsa hintaa kulutusvaikutuksen avulla. YritysVälkky sopii kaikille pienille ja keskisuurille yrityksille, mutta suurimman hyödyn saa, mikäli yritys pystyy muokkaamaan energiankulutustottumuksiaan niin, että suurin osa sähkönkulutuksesta toteutuisi hintaa laskevilla tunneilla, eli kuukauden keskihintaa edullisemmilla pörssisähkötunneilla.


Usein sähkönkäytön kulutuspiikit ja korkeimmat sähkön hinnat ajoittuvat arkiaamuihin, noin kahdeksasta kymmeneen, iltapäivisin neljästä viiteen ja illalla seitsemästä kahdeksaan. Suurimman hyödyn yritys saa vähentäessään omaa sähkönkäyttöään näiltä tunneilta ja siirtäessään kulutusta edullisimmille tunneille, esimerkiksi keskipäivään tai aamuyöhön. Onnistuisiko se teidän yrityksessänne?


Väreen palvelupäällikkö Mika Petsalo vinkkaa, että yritys voi vaikuttaa kulutusvaikutukseen muun muassa:  • Ajoittamalla kulutusta fiksusti: Hyödyntäkää sähkön edullisimmat ajankohdat koneiden ja laitteiden käytössä sekä latauksessa.

  • Vähennä kustannuksia sammuttamalla tarpeeton: Vähennä kulutus kalleimpien tuntien aikana ja mahdollisuuksien mukaan ajasta kulutus edullisimmille tunneille.

  • Aurinkosähköjärjestelmän avulla: Tutustukaa mahdollisuuteenne tuottaa omaa sähköänne!

quote

YritysVälkyn asiakkaana pääset käsiksi markkinoiden parhaaksi arvosteltuun Väppi-energiasovellukseen, jossa pääset seuraamaan ja sitä kautta optimoimaan yrityksesi energiankulutusta.

Mistä kulutusvaikutuksellisen YritysVälkky-sopimuksen hinta koostuu?

Kulutusvaikutuksen huomioivan sähkösopimuksen hinta koostuu sopimuksessa määritellystä  • kiinteästä energiamaksusta (snt/kWh),

  • kiinteästä kuukausimaksusta (€/kk),

  • muuttuvasta kulutusvaikutuksesta (+-snt/kWh) sekä

  • muista sopimuksen mukaisista läpilaskutettavista maksuista (Fingrid Oyj:n kulutusmaksu ja Fingrid Datahub Oy:n datahub-maksu).


Tavallisesti kulutusvaikutuksen vaihteluväli on +-1,5 senttiä kilowattitunnilta.


Valitsemalla YritysVälkky-sopimuksen yrittäjä turvaa toimintansa pörssisähkön suurimmilta riskeiltä, samalla kun hyötyy mahdollisesta markkinahintojen vaihtelusta. Voit solmia sopimuksen määräaikaiseksi joko 12 kk, 24 kk tai 36 kk ajalle tai toistaiseksi voimassa olevaksi.


YritysVälkky-sopimuksen asiakkaana pääset myös käsiksi markkinoiden parhaaksi arvosteltuun energiasovellukseen Väppiin, jossa pääset seuraamaan ja sitä kautta optimoimaan yrityksesi energiankulutusta. Näet oman sähkönkulutuksesi tunnin tarkkuudella ja saat lisäksi kuukausittain yhteenvedon käyttöpaikkojesi energiankulutuksestasi, joten voit hallita useampien toimipaikkojen energiankulutusta yhdellä napin painalluksella.


YritysVälkky-sopimus on tilattavissa, kun yrityksen vuotuinen sähkönkulutus on alle 500 megawattituntia. Mikäli yrityksesi sähkönkulutus ylittää 500 MWh vuodessa, suosittelemme Väreen salkunhallinnallisia sähkösopimuksia.

Välkytä yrityksesi sähkösopimus

Valjasta pörssisähkön heilahtelut yrityksesi eduksi ja ota askel kohti energiaviisaampaa kuluttamista – valitse yrityksellesi sopivin YritysVälkky!

Valitse yrityksellesi sopivin YritysVälkky

Lue lisää

Jyväskylän kaupunki näyttää mallia energian säästämisessä

Jyväskylän kaupunki on ottanut sähkönsäästämisen tosissaan. Keinot ovat kat...

Lue lisää

Heikkolaatuinen sähkö aiheuttaa monenlaista harmia

Yrityksissä investoidaan nyt sähköä säästäviin ratkaisuihin. Väreen ratkais...

Lue lisää

Väre laittaa sähkön tuottamaan tuloja taloyhtiölle

Kattavat energiatehokuuspalvelut taloyhtiöille, sähköautojen latausratkaisu...

Lue lisää