Tee
sopimus
tästä
> Created with Sketch.

Väre ja Tampereen Energia yhdistävät voimansa sähkön vähittäismyynnissä – 100 000 sähkösopimusta siirtymässä Väreelle. Lue tiedote.

Väre Kotivakuutus

Väre yhdistää sähkön ja kotivakuutuksen

Väre arvioi, että viiden vuoden kuluttua maamme sähkönmyyntikenttä tulee näyttämään täysin toisenlaiselta kuin tänä päivänä. Olemme lanseeranneet uuden sähkösopimuksen ja kotivakuutuksen yhdistävän palvelupaketin, joka saa jatkoa muista vakuutuspalveluista. Tarkoituksena on vastata Suomessa kasvavaan trendiin, joka näkyy palvelujen yhdistämisenä ja laajempien hyötyjen tarjoamisena kuluttajille.

Väre Kotivakuutus

Päätöksen taustalla Suomessa tapahtuva energiamarkkinan murros

Väreen aluevaltauksen takana on Suomessa nouseva trendi, jossa myös sähköyhtiöt käyvät läpi alustatalouden murrosta. Yhtiön näkemyksen mukaan tulevaisuuden kilpailussa pärjää se toimija, jonka palvelut ovat mahdollisimman monipuoliset, kuluttajan arkea sujuvoittavat sekä ennen kaikkea hyödylliset.


- Näkemyksemme mukaan se malli, jossa myydään asiakkaille pelkkää sähköä, alkaa auttamatta vanhentua. Asiakkaiden arki on murroksessa ja sähköyhtiöiden tulee ansaita paikkansa. Meidän palveluihimme kuuluu jatkossa Väre Kotivakuutus- ja sähköpaketti, joka sisältää yhdellä laskulla sähkösopimuksen, laajan kotivakuutuksen sekä identiteettiturvan. Haluamme kehittää palvelutarjontaa, jossa asiakkaamme saavat meiltä sähkösopimusta laajemmat hyödyt ja palvelut kilpailukykyisellä hinnalla, toteaa Väreen kehitysjohtaja Antti Martikainen vakuutustarjonnasta.


Väre kotivakuutuksen vakuutusosuuden myöntää Fennia, jonka kanssa yhteistyö toteutetaan.


Väreen tavoitteena on nousta energia-alan haastajasta yhteiskunnalliseksi vaikuttajaksi. Se haluaa korvata perinteisen sähkönmyynnin uuden ajan energiapalveluilla viidessä vuodessa.


- Se voi kuulostaa jonkun korvaan isolta tavoitteelta, mutta me uskomme tähän. Nyt markkinassa on nähtävillä selkeitä merkkejä, että tämä on se suunta, johon toimiala on menossa. Eikä pelkästään meidän toimialamme. Myös monen muun kentän yrityksissä laajennetaan oman ykköstoimialan ulkopuolisiin palveluihin. Emme aio jäädä jälkeen, vaan päinvastoin, aiomme olla edelläkävijöitä, Martikainen painottaa.


Tulevaisuudessa lisää uusia palvelupaketteja


Sähkön ja kotivakuutuksen yhdistäminen palvelupaketiksi on Väreen askelmerkkejä matkalla sähköyhtiöstä kokonaisvaltaisemmaksi palveluyhtiöksi, mutta se ei ole viimeinen. Väre tulee tarjoamaan sähköenergian lisäksi monipuolisia arkea helpottavia kodin-, asumisen- ja turvallisuudenpalveluita, kuten myös vakuutuksia eri tarpeisiin. Kohderyhmistä esimerkiksi muuttajat saisivat palvelunsa helposti yhdeltä tiskiltä kustannustehokkaalla hinnalla.


- Meillä on nyt jo suunnitelmissa tuoda lisää vastaavanlaisia palvelupaketteja asiakkaillemme ja vastata erilaisiin toiveisiin. Haluamme vähän herätellä ja haastaa ihmisiä sekä koko toimialaa siihen, että nyt kun sähkö ja vakuutus tulevat jo niin sanotusti töpselistä, niin mitä muuta sieltä voikaan tulevaisuudessa tulla, Martikainen pohtii.Martikainen Antti kuvassa
Antti Martikainen tiimeineen kehittää Väreen tuote- ja palveluvalikoimaa muuttuvien trendien ja asiakkaiden toiveiden pohjalta.

Sähkösopimuksella siitä selviää!

Sukelsiko puhelin pönttöön? Ei hätää, sähkösopimuksella siitä selviää​.


🧡 Valitsemasi sähkösopimuksen kanssa laaja kotivakuutus alk. 9,90 € kuussa


🧡 Kodin tärkeimmät sopimukset yhdellä laskulla

Lisätietoja:

Väre Oy, Antti Martikainen, kehitysjohtaja, p. 044 723 7102, antti.martikainen@vare.fi


Väre Oy on uuden ajan energiapalveluyhtiö ja yksi maamme suurimmista sähkön myyjistä. Väreen tavoitteena on olla edelläkävijä kokonaisvaltaisten energiapalvelujen tarjoajana. Tarjontamme kattaa palveluja, joilla energiakustannuksia ja hiilidioksidipäästöjä voidaan mitattavasti vähentää. Teemme viidessä vuodessa sähkönmyynnin tarpeettomaksi, mutta tarjoamme palvelut, joista maksat mielelläsi.