Tee
sopimus
tästä

Uusiutuvan energian palvelut

Me Väreellä haluamme panostaa tulevaisuuden energiapalveluihin ja ympäristöystävälliseen energiantuotantoon. Tarjoamme palveluita aurinkopaneeleista sähköauton lataukseen ja sähkösopimuksen lisäpalveluihin, joilla voit vihertää sopimuksesi vain muutamalla eurolla kuussa.

Aurinkosähkö

Anna auringon maksaa sähkölaskusi! Yhä useammat kotitaloudet ja taloyhtiöt tuottavat itse ekologista aurinkosähköä ja säästävät tuntuvasti energiakustannuksissa. Tutustu palveluihimme tai laske säästösi Aurinkolaskurilla!
Lue lisää Laske säästösi

Sähköauton lataus

Väre tuo virtaa sinne, missä sähköauto pistetään parkkiin pidemmäksi aikaa tai pysähdytään hetkeksi tauolle. Kaikki latauspisteemme ovat kätevästi paikannettavissa mobiiliapplikaation kautta. Tarjoamme latauspalvelut taloyhtiöille, yrityksille ja julkiselle sektorille.
Lue lisää

Lähisähkö

Valitsemalla Lähisähkön ostat ympäristöystävällistä, uusiutuvaa sähköä pientuottajilta. Tiesitkö, että kotisi sähköt voivat käytännössä tulla niinkin läheltä kuin naapurisi aurinkopaneelituotannosta?
Lue lisää

Vihreä sähkö

Voit valita Vihreä sähkön lisäpalveluna mihin tahansa Väreen sähkösopimukseesi. Näin varmistat, että ostamasi sähkö on aina 100% uusiutuvaa energiaa. Tee oma ilmastoteko vihertämällä sähkösopimuksesi.
Lue lisää