Tee
sopimus
tästä
> Created with Sketch.

Uusiutuva energia ja palvelut

Me Väreellä haluamme panostaa tulevaisuuden energiapalveluihin ja ympäristöystävälliseen energiantuotantoon. Tarjoamme palveluita aurinkopaneeleista sähköauton lataukseen ja sähkösopimuksen lisäpalveluihin, joilla voit vihertää sopimuksesi vain muutamalla eurolla kuussa.

Väre aurinkosähkö logo

Aurinkosähkö

Anna auringon maksaa sähkölaskusi! Yhä useammat kotitaloudet ja taloyhtiöt tuottavat itse ekologista aurinkosähköä ja säästävät tuntuvasti energiakustannuksissa. Tutustu palveluihimme tai laske säästösi Aurinkolaskurilla!

Lue lisää Laske säästösi
Väre aurinkosähkö logo

Sähköauton lataus

Väre tuo virtaa sinne, missä sähköauto pistetään parkkiin pidemmäksi aikaa tai pysähdytään hetkeksi tauolle. Kaikki latauspisteemme ovat kätevästi paikannettavissa mobiiliapplikaation kautta. Tarjoamme latauspalvelut taloyhtiöille, yrityksille ja julkiselle sektorille.

Lue lisää
Lähisähkö 100% uusiutuvaa energiaa läheltä

Lähisähkö

Valitsemalla Lähisähkön ostat ympäristöystävällistä, uusiutuvaa sähköä pientuottajilta. Tiesitkö, että kotisi sähköt voivat käytännössä tulla niinkin läheltä kuin naapurisi aurinkopaneelituotannosta?

Lue lisää
Lähisähkö 100% uusiutuvaa energiaa läheltä

Vihreä sähkö

Voit valita Vihreä sähkön lisäpalveluna mihin tahansa Väreen sähkösopimukseen. Näin varmistat, että ostamasi sähkö on aina 100% uusiutuvaa energiaa. Tee oma ilmastoteko vihertämällä sähkösopimuksesi.

Lue lisää

Ratkaisuja arjen hiilijalanjäljen pienentämiseen

Jokainen voi vaikuttaa ympäristöönsä pienillä teoilla. Uusiutuvan energian käyttäminen on yksi helpoimmista ilmastoteoista, mutta muillakin valinnoilla voi helposti pienentää omia arjen päästöjään. Nopean testin avulla saat selvitettyä, paljonko päästöjä sinulle kertyy vuodessa ja miten voit omalla käytökselläsi vaikuttaa niihin.