Tee
sopimus
tästä
> Created with Sketch.

Väre ja Tampereen Energia yhdistävät voimansa sähkön vähittäismyynnissä – 100 000 sähkösopimusta siirtymässä Väreelle. Lue tiedote.

Uusiutuva energia ja palvelut

Me Väreellä haluamme panostaa tulevaisuuden energiapalveluihin ja ympäristöystävälliseen energiantuotantoon. Tarjoamme palveluita sähköauton lataukseen ja sähkösopimuksen lisäpalveluihin, joilla voit vihertää sopimuksesi vain muutamalla eurolla kuussa.

Sähköauton lataus

Väre tuo virtaa sinne, missä sähköauto pistetään parkkiin pidemmäksi aikaa tai pysähdytään hetkeksi tauolle. Kaikki latauspisteemme ovat kätevästi paikannettavissa mobiiliapplikaation kautta. Tarjoamme latauspalvelut taloyhtiöille, yrityksille ja julkiselle sektorille.

Lue lisää

Vihreä sähkö

Voit valita Vihreä sähkön lisäpalveluna mihin tahansa Väreen sähkösopimukseen. Näin varmistat, että ostamasi sähkö on aina 100% uusiutuvaa energiaa. Tee oma ilmastoteko vihertämällä sähkösopimuksesi.

Lue lisää

Ratkaisuja arjen hiilijalanjäljen pienentämiseen

Jokainen voi vaikuttaa ympäristöönsä pienillä teoilla. Uusiutuvan energian käyttäminen on yksi helpoimmista ilmastoteoista, mutta muillakin valinnoilla voi helposti pienentää omia arjen päästöjään. Nopean testin avulla saat selvitettyä, paljonko päästöjä sinulle kertyy vuodessa ja miten voit omalla käytökselläsi vaikuttaa niihin.