Tee
sopimus
tästä
> Created with Sketch.

Pieni suuri valinta - vihreä sähkö

Bloggaaja Annika Ollila otti viime syksyisen muuton yhteydessä kotiinsa sähkösopimuksen Väreeltä ja sähköntoimittajan lisäksi vaihtoi samalla napinpainalluksella myös Vihreään sähköön.


Ai mihin Vihreään sähköön? Vihreä sähkö on maailman helpoin tapa tehdä arjesta ympäristöystävällisempää. Se on tuotettu 100% uusiutuvista energinlähteistä, eli tuuli- ja vesivoimasta sekä bioenergiasta.

Käy lukemassa Annikan ajatuksia herättävä blogi oman elämäntyylin vaikutuksesta ympäristöön. 🌱


Vihreä sähkö on Annikan mukaan maailman helpoin tapa tehdä arjesta ympäristöystävällisempää. Se on tuotettu 100% uusiutuvista energinlähteistä, eli tuuli- ja vesivoimasta sekä bioenergiasta. Niin pieni ja vaivaton juttu, jolla on isossa mittakaavassa suuren suuri vaikutus.


Siirry Annika Ollilan -blogiin


Ja kuten Annikakin toteaa "Rohkaisemalla pötkii nimittäin tuomitsemista pidemmälle ja yksikin kestävämpi valinta on aina parempi kuin ei yhtään, sillä pienistä puroista syntyy iso virta."

quote

Vihreän sähkön myötä säästämälläni päästömäärällä tekisi vuodessa neljä (!) lentomatkaa Kanarialle ja takaisin! Niin pieni ja vaivaton juttu, jolla on isossa mittakaavassa suuren suuri vaikutus.

Koodilla ANNIKA saat uusiin sopimuksiin

3 kuukautta

Vihreää sähköä veloituksetta. 💚

Käy tsekkaamassa Väreen sähkösopimukset ja valitse itsellesi paras vaihtoehto. Annika valitsi Väreen 3 vuotisen Määräaikaisen sähkön Vihreänä. Vihreä sähkö on liitettävissä mihin tahansa sopimukseen.

Pienillä teoilla on suuri vaikutus arjen hiilijalanjälkeen

Vihreän sähkön käyttäminen on yksi helpoimmista ilmastoteoista, mutta muillakin valinnoilla voi helposti pienentää omia arjen päästöjään. Nopean testin avulla saat selvitettyä, paljonko päästöjä sinulle kertyy vuodessa ja miten voit omalla käytökselläsi vaikuttaa niihin. Valitse Vihreä sähkö sopimuksellesi alkaen vain 1,70 €/kk.

Energialla muutetaan maailmaa

Vihreä sähkö

Tee oma ilmastoteko ja ole edelläkävijä tekemällä arvokas valinta ilmastomme parhaaksi. Liitettävissä mihin tahansa Väreen sähkösopimukseen edulliseen hintaan.

Avainturva

Ilmainen Avainturva

Asiakkaanamme käytössäsi on asiakasetu, Avainturva-vakuutus. Se korvaa avainten katoamisesta aiheutuvia kuluja jopa 500€ saakka.

Väppi - markkinoiden paras energia-appi

Markkinoiden paras energia-appi

Väppi-sovellus on henkilökohtainen energiavalmentajasi. Sen avulla seuraat sähkönkulutustasi jopa tuntitasolla ja pienennät omaa hiilijalanjälkeäsi. Tutustu Väppiin.