Sähköautoilija,

haluatko ladata autosi edullisemmin?

Sähköautoilijan ykkösvalinta on tietysti Pörssisähkö.


 

Lataa yön edullisilla tunneilla

Pörssisähkön avulla voit hyötyä päivän edullisimmista tunneista ja ajoittaa sähköauton lataamisen sen mukaan.


Pörssisähkö on toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus, jonka hinta perustuu nimensä mukaisesti sähköpörssin spot-hintaan. Jokaiselle tunnille on oma hintansa, joten seuraamalla tuntikohtaista kehitystä, voit vaikuttaa suoraan omaan sähkölaskuusi.

Vihreä sähkö

Ekologinen auto ja ekologista sähköä

Vihreä sähkö on oma ekoteko, jolla jätät hiilikasat historiaan. Voit valita Vihreän sähkön lisäpalveluna mihin tahansa Väreen sähkösopimukseen, alkaen euro per kuukausi. Kahvikupposen hinnalla varmistat, että ostamasi sähkö on alkuperätakuin varmennettua 100% puhdasta ja uusiutuvaa. Samalla vähennät päästöjäsi entisestään, ja voit huoletta huristella sähköautollasi.

Tee vihreämpi sähkösopimus
Haaveissa oma latauslaite?

Väreeltä saat tietysti myös oman sähköauton latauspisteen. Ota yhteyttä, niin hoidamme kotisi latausasiat kuntoon!

Väppi auttaa seuraamaan markkinahintoja

Väppi on markkinoiden paras energia-appi! Sen avulla voit kätevästi hallita sopimusasioita sekä seurata ja pienentää energiankulutustasi. Sovellus myös ilmoittaa heti, mikäli kulutuksesi tai markkinahinta poikkeaa yllättäen normaalista. Voit siis helposti tarkkailla, milloin on paras hetki lauton lataamiseen ja kuinka paljon se kuluttaa sähköä.


Väppi on kaikkien asiakkaidemme ilmainen etu.

Väre sähkösopimus loistavilla eduilla

Muita vaihtoehtoja?

 

Väre tarjoaa sähkösopimuksia tarpeeseen kuin tarpeeseen. Jos nämä vaihtoehdot eivät tuntuneet oikeilta voit tutustua muihin ratkaisuihimme.

Väre sähkösopimus loistavilla eduilla