Sähköautoilija,

haluatko ladata autosi edullisemmin?

Sähköautoilijan ykkösvalinta on tietysti Pörssisähkö yhdistettynä Hintakattoon.


Nyt saat 3kk perusmaksut 0€

Hintakatto poistaa yllättävät piikit

Pörsissähkön avulla voit hyötyä yön edullisista tunneista ja ladata sähköautoa silloin. Sähkön markkinahinta voi olla päivisin huomattavasti korkeampi, jopa useita kymmeniä senttejä per kilowattitunti. Tästä aiheutuu ikäviä hintapiikkejä, etenkin jos sattuu lataamaan sähköautoa juuri silloin.


Siksi Pörssisähkön kaveriksi kannattaa ottaa näppärä Hintakatto-lisäpalvelu. Se on kuin asuntolainan korkokatto, joka hävittää ja hyvittää ylittävän osuuden pörssisähkön tuntihinnan noustessa korkeammaksi kuin 8,5 snt/kWh (sis. alv 24%). Voit siis huoletta käyttää sähköä myös päivisin, kun tiedät hinnan pysyvän aina maltillisena.

Tee sopimus
Vihreä sähkö

Ekologinen auto ja ekologista sähköä

Vihreä sähkö on oma ekoteko, jolla jätät hiilikasat historiaan. Voit valita Vihreän sähkön lisäpalveluna mihin tahansa Väreen sähkösopimukseen, alkaen euro per kuukausi. Kahvikupposen hinnalla varmistat, että ostamasi sähkö on alkuperätakuin varmennettua 100% puhdasta ja uusiutuvaa. Samalla vähennät päästöjäsi entisestään, ja voit huoletta huristella sähköautollasi.

Tee vihreämpi sähkösopimus
Haaveissa oma latauslaite?

Väreeltä saat tietysti myös oman sähköauton latauspisteen. Ota yhteyttä, niin hoidamme kotisi latausasiat kuntoon!

Väppi auttaa seuraamaan markkinahintoja

Väppi on markkinoiden paras energia-appi! Sen avulla voit kätevästi hallita sopimusasioita sekä seurata ja pienentää energiankulutustasi. Sovellus myös ilmoittaa heti, mikäli kulutuksesi tai markkinahinta poikkeaa yllättäen normaalista. Voit siis helposti tarkkailla, milloin on paras hetki lauton lataamiseen ja kuinka paljon se kuluttaa sähköä.


Väppi on kaikkien asiakkaidemme ilmainen etu.

Väre sähkösopimus loistavilla eduilla

Muita vaihtoehtoja?

 

Väre tarjoaa sähkösopimuksia tarpeeseen kuin tarpeeseen. Jos nämä vaihtoehdot eivät tuntuneet oikeilta voit tutustua muihin ratkaisuihimme.

Tutustu sopimuksiimme
Väre sähkösopimus loistavilla eduilla