Pörssituulisähkö - tuulella tuotettua markkinasähköä

Tämä on tuulinen maa. Ota siitä kaikki ilo irti ja valitse Väreen kotimainen Pörssituulisähkö.

Sydän

Päästötön valinta

Valitsemalla kotimaisella tuulisähköllä tuotetun sähkösopimuksen olet yksi heistä, joiden ansiosta tulevaisuuden sähkö on paitsi päästötöntä myös edullista. 

Aurinkopaneelit ovat investointi tulevaisuuteen

Kylmäpäiselle optimoijalle

Arvostatko vaihtamisen vapautta ja seuraat mielelläsi sähkön hinnan kehitystä tuntikohtaisesti? Toistaiseksi voimassa oleva Pörssituulisähkösopimus asettaa sinut tukevasti oman sähkölaskusi ohjaimiin.

Oma energiavalmentaja

Väreen asiakkaana saat käyttöösi arvostetun Väppi®-palvelun, josta seuraat kätevästi kulutustasi ja pörssituulisähkön hintaa. Voit myös asettaa kulutusilmoituksia, jotka ilmoittavat esimerkiksi erikoisesta kulutuksesta tai korkeista markkinahinnoista.

Tämä on tuulinen maa - ota siitä ilo irti!


Tuulivoima on jo nyt halvin energian tuotantomuoto. Mitä useampi valitsee tuulisähkön, sitä enemmän sitä tuotetaan.


Ole yksi heistä ja auta tekemään tulevaisuuden sähköstä edullista ja päästötöntä.


Sähkön hinta

Pörssituulisähkön hinta perustuu Nordpool-sähköpörssin spot-hintaan, joka määrittelee mihin hintaa sähköä voi ostaa päivän jokaisena tuntina.Viimeisen vuoden aikana sähkömarkkinoilla on tapahtunut suuria muutoksia ja tuntikohtainen sähkönhinta on vaihdellut paljonkin. Lisää aiheesta voit lukea hintaennusteestamme.


Siirry tuulisähkön käyttäjäksi jo tänään!


Mitä useampi valitsee Väreen kotimaisen tuulisähkön, sitä enemmän sitä tuotetaan. Ole yksi heistä ja tee tulevaisuuden energiasta edullista ja päästötöntä.