Tee
sopimus
tästä
> Created with Sketch.

Kymenlaakson Sähkö (KSOY) ja Väre yhdistävät voimansa: 80 000 sähkösopimusta siirtymässä Väreelle. Lue lisää tiedotteesta.

Sähkön hintaennuste 2024 - nouseeko sähkön hinta?

Sähkön hinta oli vuonna 2022 ennätyskorkealla ja vaikka se on laskenut osittain vuonna 2023, on hinnassa vielä paljon vaihtelua. Pörssisähkön keskihinta oli vuonna 2022 17,62 snt/kWh, kun vuonna 2021 se oli vain 9,21 snt / kWh sisältäen marginaalin. Kuluvana vuonna 2023 se on ollut 6,9 snt/kWh.


Kokosimme tälle sivulle tietoa sähkön hintaennusteesta, sähkön hinnan noususta vuonna 2024 sekä vinkit, kuinka varmistat oman sähkölaskusi pysyvän mahdollisimman matalana.

Näin varaudut sähkön hinnan nousuun

Mieti omaa kulutustasi

Onko kodissasi sähkölaitteita, jotka ovat turhaan päällä? Tai onko teillä sähkölämmitys, jonka tehoa voisi ehkä vähän pienentää?


Yksittäiset teot oman kulutuksen pienentämiseksi saattavat tuntua pieniltä, mutta tässäkin tapauksessa pienistä puroista voi kasvaa suuri joki! Väreen asiakkaana saat ilmaisia energiansäästövinkkejä ja voit seurata kulutustasi Väppi-sovelluksemme kautta.

Voisitko tuottaa itse sähköä?

Oman sähköntuotannon arvo kasvaa sitä mukaan, kun sähkön markkintahinta nousee. Aurinkopaneelit voivat olla erittäin fiksu ratkaisu, jos asut pari-, rivi- tai omakotitalossa.

Vaikuta omaan sähkön hintaasi

Tiesitkö, että on olemassa sähkösopimuksia, joilla voit itse vaikuttaa käyttämäsi sähkön hintaan?


Väreen Välkky-sopimus on uudenlainen sähkösopimus, jolla voit vaikuttaa omilla kulutustottumuksillasi käyttämäsi energian hintaan ja sähkölaskusi kokoon. Tutustu Välkkyyn täältä.

Valitse luotettava sähköyhtiö

Valitettavasti vuonna 2022 saimme lukea uutisista, kuinka osa sähköyhtiöistä ei enää kestänyt muuttunutta markkinatilannetta. Väreen kanssa siitä ei ole pelkoa, sillä olemme vakaa ja suuri sähköyhtiö, joka hallitsee riskit.


Vaihtamalla Väreen asiakkaaksi varmistat, ettei postiluukustasi kilahda ikävää kirjettä sähköyhtiösi kaatumisesta.

Lisää aiheesta

Pörssisähkön käyttäjät innostuivat sähkön miinushinnoista, muut vähens...

Energiapalveluyhtiö Väre selvitti, millainen vaikutus marraskuun loppupuole...

Lue lisää

Päästöttömän sähkön kustannukset perustuvat lainsäädäntöön

Energian tuottamisen ja käyttämisen vihreä murros on sukupolvemme suurimpia...

Lue lisää

Uusi tutkimus etsii keinoja kotitalouksien sähkölaskujen pienentämisek...

Suomen ympäristökeskus ja Väre selvittävät, minkälaisin viestinnällisin kei...

Lue lisää