Tee
sopimus
tästä
> Created with Sketch.

Väppi®-äpin uudet ominaisuudet kuluttajille

Väppi-sovellusta kehitetään koko ajan ja olemme saaneet taas paljon uusia ja raikkaita ominaisuuksia. Asiakkaiden toiveet ovat muokanneet Väppi-äpin kehitystä koko ajan, kuitenkin tarkoituksena on pitää Väppi selkeänä, helppokäyttöisenä ja sellaisena, että se todella palvelee käyttäjäänsä.


Rekisteröidy Väppi-sovellukseen, niin pääset kokeilemaan uusia ominaisuuksia, tsekkaa alta myös uusien ominaisuuksien esittely ja käyttövinkit.

Väppi-sovelluksen uudet ominaisuudet ja käyttövinkit

Tavoitteena on pitää paikkaa markkinoiden parhaana energia-appina, mutta samalla tehdä tärkeää työtä eli muuttaa maailmaa pistämällä turha hävikkisähkö kuriin. Väppi on tähän erityisen hyvä apuväline ja maksuton etu asiakkaillemme. Tätä etua kannattaa hyödyntää!


Kuukauden yhteenveto


Väppi antaa kuukausittain selkeän yhteenvedon sähkönkulutuksestasi, löydät keskikulutuksesi, pienimmän ja suurimman kulutuksen sekä aktiivisimman kellonajan. Väppi antaa myös joka kuukausi vaihtuvan sähkönsäästö vinkin.


Uusimpana muutoksena nyt myös yökulutus, sekä yhteenvedon ilme on uudistettu! Voit myös jakaa yhteenvedon helposti kavereillesi.


Tavoitteena on konkretisoida sähkönkulutusta ymmärettävämpään ja konkreettisempaan muotoon. Yhteenvedossa verrataan sähkönsäästöä esimerkiksi pestyihin pesukoneellisiin.


Vinkki: Näkymästä löydät myös kuukauden huipputehot eli viisi tuntia, jolloin kultuuksesi on ollut suurimmillaan. Tämän avulla saat helpommin kiinni erilaisia kodin sähkösyöppöjä. Tässä yksi tositarina; aina kun asiakas käytti ikäloppua fööniä, nousi sähkönkulutus huippulukemiin, fööni meni vaihtoon eli sähkösyöppö on nyt taltutettu.Kulutus euroissa


Olemme julkaisseet uuden Kulutus euroissa -ominaisuuden. Tätä asiakkaat ovat toivoneet!


Nyt näet helposti mistä sähkölaskusi muodostuu ja kulutuksesi on konkretisoitu sinulle euroissa. Tämä siksi, että se on monelle meistä paljon kilowattituntien laskeskelemista selkeämpää ja vaivattomampaa.


Osana tätä näkymää pystyt myös helposti vertailemaan verkkoyhtiösi* eri tuotteita ja niiden kustannuksia. Väppi siis näyttää mikä siirtotuote on sinulle halvin. Voiko olla helpompaa! Verkkopalvelutuotteiden vertailu on tehty Väreen asiakkaille vaivattomaksi ja se on maksutonta, tietenkin.


Vinkki: Tsekkaa heti Väppi-äpistä, että mikä verkkotuote on sinulle halvin.


*Väppi-sovelluksen siirtotuotevertailussa tällä hetkellä olevat verkkoyhtiöt: Caruna, Elenia, Helen Sähköverkko, Caruna Espoo, Tampereen Sähköverkko, Vantaan Energia Sähköverkot, Savon Voima, Oulun Energia, Järvi-Suomen Energia, Turku Energia Sähköverkot, PKS Sähkönsiirto, Kuopion Energia, Alva Sähköverkko ja Lappeenrannan Energia.Kulutusbudjetti


Olemme helpottaneet kulutuksen seuraamista entisestään. Monet asettavat itselleen erilaisia budjetteja, koska ei ole enää muodikasta kuluttaa ylimääräistä ja samalla säästetään ilmastoa, kuten kukkaroakin. Olemme tehneet tämänkin helpoksi; aseta itsellesi kuukausittainen kulutusbudjetti, jonka avulla seuraat kulutustasi vaivattomasti. Näet Väppi-äpin koti-näkymästä heti jos kulutuksesi on ylittänyt budjetin. Tällä saadaan turha hävikkisähkö kuriin.


Vinkki: Sähkölämmittäjänä voit katsoa paljon olet kuluttanut viime vuonna samassa kuussa sähköä ja asettaa itsellesi tavoitteen, että jäät tänä vuonna alle tämän lukeman. Kerros- tai rivitaloasujana voit hyvinkin asettaa tavoitteen vertaamalla edellisen kuukauden lukemaasi.


Säästövinkki

Sisälämpötilan lasku yhdellä asteella tuo 5 % säästön lämmityskuluihin. Mikäli jokainen suomalainen kotitalous laskisi huonelämpötilaa asteen verran, saavuttaisimme säästön, joka vastaa 150 000 sähkölämmitteisen omakotitalon kokonaissähkönkulutusta vuodessa.

Avainturva

Avainturva-vakuutus

Sähkönmyynnin kuluttaja-asiakkaanamme sinulla on käytössäsi lisäksi asiakasetu, Avainturva-vakuutus. Se korvaa avainten katoamisesta aiheutuvia kuluja jopa 500€ saakka.

Vihreä Sähkö

Laitamalla hävikkisähkön kuriin, säästät niin kukkaroa kuin ilmastoa. Väppi-sovelluksessa saat kätevästi Vihreän Sähkön päälle vain napin painalluksella.