Tee
sopimus
tästä
> Created with Sketch.

Sähkölaskuun pystyy vaikuttamaan (yllättävän paljon) ihan itse

Aamukahvilla -bloggaaja Henriikka Reinman osti joulukuussa sähkölämmitteisen omakotitalon ja koki herätyksen, että omat valinnat näkyvät yhä selkeämmin sähkömenekissä ja sitä myöten laskussa ja ilmastossa.

Käy lukemassa Henriikan blogi ja kerää talteen konkreettiset vinkit sähkön säästöön. Fiksulla sähkönkulutuksella voi merkittävästi vaikuttaa niin omaan hiilijalanjälkeen kuin kukkaroonkin. Henriikan mukaan nämä ovat asioita, joihin on ehkä vaikea tarttua, mutta joiden ymmärtää asiaan lyhyen perehtymisen kautta olevan yllättävän yksinkertaisia juttuja.


Siirry Henriikan Aamukahvilla -blogiin


Iloa ja energiaa päivään!

Väreen asiakkaana voit rekisteröityä Väppi-energiasovellukseen

Henriikka tahtoi selvittää muuttaessaan uuteen kotiin, että paljonko sähköön kuluu rahaa ja miksi. Tästä syystä hän on ottanut käyttöön Väreen Väppi -äppin, joka on henkilökohtainen energiavalmentaja mobiilisssa ja selaimessa. Henriikka kommentoikin, että kun he ovat Väppi-sovelluksen avulla seuranneet sähköä omakotitalossa vajaat kuukauden päivät, niin harmittaa, etteivät tehneet samaa jo kerrostaloasumisen aikana.

Energialla muutetaan maailmaa

Vihreä sähkö

Tee oma ilmastoteko ja ole edelläkävijä tekemällä arvokas valinta ilmastomme parhaaksi. Liitettävissä mihin tahansa Väreen sähkösopimukseen edulliseen hintaan.

Avainturva

Ilmainen Avainturva

Asiakkaanamme käytössäsi on asiakasetu, Avainturva-vakuutus. Se korvaa avainten katoamisesta aiheutuvia kuluja jopa 500€ saakka.

Väppi - markkinoiden paras energia-appi

Markkinoiden paras energia-appi

Väppi-sovellus on henkilökohtainen energiavalmentajasi. Sen avulla seuraat sähkönkulutustasi jopa tuntitasolla ja pienennät omaa hiilijalanjälkeäsi. Tutustu Väppi-äppiin.

Tutustu sähkösopimuksiin

Käy tsekkaamassa Väreen sähkösopimukset ja valitse itsellesi paras vaihtoehto. Henriikka valitsi Väreen Pörssisähkön Vihreällä sähköllä.

Siirry sähkösopimuksiin