Väre ja Tampereen Energia yhdistävät voimansa sähkön vähittäismyynnissä – 100 000 sähkösopimusta siirtymässä Väreelle. Lue tiedote.

Sydän

Oletko etsimämme 

kumppaniyrittäjä?

Etsimme tulos- ja kasvuhakuista ammattilaista kumppaniyrittäjäksemme vastaamaan uusasiakashankinnasta sovituilla talousalueilla. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla kasvattamassa uutta, asiakaslähtöistä ja toimialan perinteitä ravistelevaa energiapalveluyhtiötä.

Sydän

Oletko sinä etsimämme yrittäjä tai myyntiedustaja? 👋

Etsimme tulos- ja kasvuhakuista ammattilaista kumppaniyrittäjäksemme vastaamaan uusasiakashankinnasta sovituilla talousalueilla. Suunnittelet ja toteutat yritysasiakashankintaa vastuualueesi asiakassegmentissä. Työpisteesi sijaitsee asiakkaiden lähellä vastuualueellasi.


Etsimme ratkaisumyynnin hallitsevia tuloksentekijöitä, jotka elävät voittamisen kautta saaduista positiivisista kokemuksista. Olet asiakkaan tarpeet liiketoimintalähtöisesti ratkaiseva henkilö ja sitoudut myyntihankkeisiisi nälkäisellä otteella. Väreen yritystuotteilla ja -palveluilla myynti on helppoa ja vaivatonta! Yritystarjoomallamme tehdään myyntiennätyksiä joka vuosi ja haluammekin nyt kasvattaa asemaamme markkinassa. Kumppaniyrittäjänämme myyt yrittäjille, yrityksille ja taloyhtiöille sähkösopimuksia ja taitotason noustessa myös aurinkoratkaisut sekä sähköautojen latausratkaisut voivat kuulua myyntisalkkuusi. Koulutamme sinut tehtävään, joten aikaisempi kokemus sähkönmyynnistä ei ole välttämätön, mutta periksiantamaton asenne ja yrittämisen tahtotila on!


Mitä odotamme sinulta:


Olet oma-aloitteinen, pitkäjänteinen ja asiakaslähtöinen henkilö, joka esiintyy luontevasti ja itsevarmasti. Sinulla on halua ja kykyä menestyä myyntityössä ja olet valmis tekemään aina kilpailijaa enemmän töitä asiakkaan voittamiseksi. Sitoudut sinulle rakennettuihin myyntitavoitteisiin ja etsit jatkuvasti keinoja kehittää tuloksenteko kykyäsi. Osaat rakentaa uusia asiakassuhteita sekä löytää ennen kaikkea uusia myyntimahdollisuuksia ja asiakkaita esimerkiksi verkostoitumalla liike-elämän päättäjiin aktiivisesti. Ennakkoluulottomana henkilönä toimit itsenäisesti kartoittaen asiakkaiden liiketoimintaa löytääksesi onnistumisen edellytykset. Työ sisältää matkustamista sekä asiakastapahtumia, mutta ennen kaikkea hallitset myös asiakaskohtaamiset verkon yli. 


Työhistoriastasi löytyykin mahdollisesti näyttöä onnistuneesta kasvumyynnistä ja/tai yrittäjyydestä. Digitalisaation aikakaudella et koe nykyaikaisia esitystapoja vieraaksi ja oletkin ehkä jo julkaissut videoblogeja tai rakentanut itsellesi somebrändiä. Aikaisempi kokemus sähkönmyynnistä tai toimialalta ei ole välttämätöntä, vaan voittava ja myynnillinen asenne ratkaisee. Yrittäjänä osaat toimia itsenäisesti, mutta tukenasi ovat Väreen business intelligencen, salkunhoidon, uusien energiaratkaisujen ja aktiivisen myynninjohdon ja -tuen osaaminen. Toivomme, että sinulta löytyy myös markkinoinnillista kokemusta tai osaamista, koska tehtäviisi kuuluu Väre brändin jalkauttaminen yrityksiin vastuualueellasi.


Mitä tarjoamme sinulle:


Väre on kasvuympäristö, joka kasvaa ammattilaistemme kautta. Meillä voit keskittyä yrityksesi kasvattamiseen ja autamme sinut yrittäjyydessä alkuun. Mahdollistamme ensimmäisten toimintakuukausien aktiivisuustavoitteisiin sidotun takuupalkan ja jatkossa ansaintasi rakentuu erittäin kilpailukykyisistä myyntikomissioista. Hoidamme puolestasi laskutuksen, annamme käyttöösi yhden Suomen suurimman energiapalveluyhtiön lisäarvopalvelut sekä jatkuvan toimialan substanssituen ja luonnollisesti parhaat myynnin työkalut. Arvomme ovat asiakaskeskeisyys, voitontahto, vastuullisuus sekä uudistuminen ja jatkuva kehittyminen.

Tule mukaan huipputiimiin! 💯

Mikäli tämä on sinun paikkasi, lähetä CV ja hakemuksesi linkin kautta pikaisesti. Etenemme välittömästi sopivien henkilöiden löytyessä. Täytämme tehtäviä aluekohtaisesti eli tarjolla on useita tehtäviä.


👉 Hae paikkaa!


Heräsikö kysyttävää?

Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoimintajohtaja Tommi Riikonen p. 0400 334 010 / tommi.riikonen@vare.fi 

Tutustu meihin 🌞

Voit tutustua muihin Väreläisiin täällä 🙋‍♀️🙋‍♂️


Sähköä voit ostaa mistä vaan, mutta me Väreellä olemme palvelubisneksessä. Varmistamassa, että asiakkaamme saavat parhaat palvelut paitsi tässä hetkessä myös silloin, kun sähköautot ja älykodit ovat jo arkipäivää. Kehitys kehittyköön, mutta perusasioiden täytyy sujua kaikissa elämäntilanteissa ja -vaiheissa.


Energia-alan muutoksen keskellä kehitämme etunojassa myös ympäristöystävällisempiä palveluita. Tuskin kuitenkaan tulemme pitämään siitä sen suurempaa meteliä. Vaikka kestävästä kehityksestä puhuminen on trendikästä, meille se on itsestäänselvyys. 


Yhden asian haluamme kuitenkin sanoa tässä ja nyt: Väreen kanssa sähköstä sopiminen hoituu aina selkokielisesti ja läpinäkyvästi. Jos emme jotain tiedä, kysymme. Ja yhdessä päädymme juuri sinulle parhaaseen ratkaisuun - ei enempää eikä vähempää. 


Me Väreellä käytämme kaiken energiamme arkesi sujuvoittamiseksi. Tänään, huomenna ja tulevaisuudessa.


Henkilöstötarinoita

Asiakaskohtaamiset ja onnistumiset palkitsevat

Sähköautojen latausratkaisujen myyntipäällikkö Miska Aaltosta palkitsee onn...

Lue lisää

Energialla muutetaan maailmaa

Oletko sinä Emmi Laakkosen tavoin töissä yrityksessä, jossa pääset aidosti ...

Lue lisää