Tee
sopimus
tästä
> Created with Sketch.

Väre ja Tampereen Energia yhdistävät voimansa sähkön vähittäismyynnissä – 100 000 sähkösopimusta siirtymässä Väreelle. Lue tiedote.

Väreen kesäruokamenu

Kesän juhliin ja yhdessäoloon

Suunnittelimme yhdessä Hellapoliisin kanssa teille mahdollisimman ilmastoystävällisen ja energiaa säästävän kesäruokamenun, joka sopii tarjottavaksi erinomaisesti vaikka juhannuspöytään tai muihin kesän juhlahetkiin.


Valmista koko menu tai osa siitä kesäpäivää juhlistamaan. Huomioithan, että kesäjuoman valmistus on syytä aloittaa vähintään tarjoilua edeltävänä päivänä.


Bon Appétit!

Menu neljälle

Sydän

Muikut ja saaristolaisleipä ovat erottamaton osa kesää. Molempia voit ostaa myös valmiina, mutta toki itse paistetut muikut ovat herkullisia ja niistä tulee ilmoille ihana tuoksu.

Sydän

Kirkas perunasalaatti on mainio lisäke kesäpäivään. Nauti sellaisenaan tai muun ruoan kanssa.

Sydän

Ihana kesäherkku valmistuu uunissa tai grillissä. Täytteenä voit käyttää myös muita kasviksia oman makusi mukaan.

Sydän

Kesäpäivän ihana jälkiruoka valmistetaan tietysti raparpereista. Kasvaako niitä pihamaallasi? Jos ei, niin kauppojen hedelmä- ja vihannesosastoilta ja torikojuilta löydät niitä varmasti.

Sydän

Tämän kesäjuoman valmistat helposti vaikka pihamaan raparpereista. Mikäli haluat makeampaa juomaa, lisää valmiin juoman joukkoon sitruunalimonadia. Jos et välitä niin makeasta, voit sekoittaa joukkoon kivennäisvettä.

Väreen asiakkaana arki on vähän helpompaa 🧡

Maksuton Avainturva

Ei enää stressiä kadonneista avaimista! Asiakkaanamme sinulle kuuluu ilmainen Avainturva-vakuutus, joka kattaa avainten uusimisesta aiheutuvia kuluja jopa 500 € saakka. Ei siis paniikkia, jos avaimet unohtuu sisälle tai katoavat.

Väppi energivalmentaja on markkinoiden paras energia-appi

Markkinoiden paras energiasovellus

Asiakkaanamme saat käyttöösi myös Väppi-äpin, markkinoiden parhaimman energiasovelluksen. Sähkön kulutusseuranta ja säästövinkit sekä laskut ja sopimustiedot kulkevat kätevästi mukanasi, missä ikinä liikutkaan. 

Mukana elämän eri tilanteissa

Me Väreellä käytämme kaiken energiamme arkesi sujuvoittamiseksi. Kehitämme jatkuvasti palveluvalikoimaamme, jotta voisimme palvella asiakkaitamme yhä paremmin ja monipuolisemmin. Joko kuulit uudesta Väre Kotivakuutuksesta?