Tee
sopimus
tästä
> Created with Sketch.

Väre ja Tampereen Energia yhdistävät voimansa sähkön vähittäismyynnissä – 100 000 sähkösopimusta siirtymässä Väreelle. Lue tiedote.

Vihreä sähkösopimus ja muuttopizzat samassa paketissa

Kotipizza ja Väre käynnistävät yhteisen Muuttajat-kampanjan kesällä 2020, jossa muuttaja sai tilatessaan verkossa Väreen vihreän kuukausisähkösopimuksen kaupan päälle Kotipizzan muuttopizzat.


HUOM! Pizzakampanja on päättynyt. Meillä on kuitenkin edelleen muita tarjouksia muuttajille!

Kodin muuttaminen on monelle stressaava ja raskas kokemus. Kotipizza ja Väre haluavat helpottaa muuttokokemusta käynnistämällä yhdessä Muuttajat-kampanjan, jossa muuttaja voi hankkia Väreen vihreän sähkösopimuksen ja Kotipizzan muuttopizzat samassa paketissa.


- Muuttopizza on perinne, jota ei kannata koskaan unohtaa. Muuttopizzalla luodaan motivaatiota ja varmistetaan, että muuttoapua on riittävästi paikalla oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Muut muuttojärjestelyt voi järjestää miten haluaa, mutta muuttopizzaa pitää olla tarjolla, Kotipizza Group Oyj:n markkinointijohtaja Rainer Lindqvist sanoo.


- Kotipizzan laajassa valikoimassa on sopiva vaihtoehto jokaisen muuttajan makuun ja yli 280 ravintolaamme ympäri Suomen palvelevat kesämuuttajia. Verkkokaupastamme löytyvät koordinaatit lähimpään Kotipizza-ravintolaan.


Kotipizzan missiona on parantaa maailmaa pizza kerrallaan. Vastuullisuus ja kotimaisuus yhdistävät sen tavoitteet energiapalveluyhtiö Väreen toimintaan. Väreen tavoitteena on myydä mahdollisimman vähän sähköä ja auttaa asiakkaitaan vähentämään omaa sähkönkulutustaan tekemällä heistä oman arkensa ja energiansa edelläkävijöitä.


- Haluamme yhdessä Kotipizzan kanssa sujuvoittaa muuttajien arkea ja helpottaa muuttopäivää varmistamalla, että sähkösopimus on kunnossa ja muuttopizzat ovat varattuna päivän koetuksiin. Kotipizzan pizzoilla varmistetaan, että muuttoenergiaa riittää, Väre Oy:n markkinointijohtaja Kaija Oksanen sanoo.


Kahden muuttopizzan lisäksi pakettiin kuuluu vihreää sähköä, jolla jokainen sähkönkäyttäjä voi hillitä ilmastonmuutoksen seurauksia. Mitä enemmän kysyntää uusiutuvalle energiatuotannolle on, sitä enemmän sitä myös tuotetaan markkinoille.


- Valitsemalla vihreän sähkön Väreeltä asiakkaamme saa alkuperätakuin varmennettua sataprosenttisesti uusiutuvaa, tuuli- ja vesivoimaa sekä bioenergiaa. Maailma muuttuu valintojen voimalla, Oksanen painottaa.


Lisätietoa:

Kotipizza Group Oyj, Rainer Lindqvist, markkinointijohtaja, p. 040 831 1883,  rainer.lindqvist@kotipizzagroup.com

Väre Oy, Kaija Oksanen, markkinointijohtaja, p. 044 700 3090, kaija.oksanen@vare.fi 


Kotipizza on suomalainen, vuonna 1987 perustettu pizzaketju, jolla oli tilikauden 2019 lopussa yli 280 ravintolaa. Kotipizza-ketjun ravintoloiden myynti tilikaudella 2019 oli 133,3 miljoonaa euroa. Kaikki Suomen Kotipizza-ravintolat ovat franchisingtoimintaperiaatteella toimivia itsenäisten franchisingyrittäjien johtamia ravintoloita. Franchisingyrittäjä saa käyttöönsä testatun ja kannattavan liikeidean sekä valmiin tuotteen ja tuotemerkin, ketjun tietotaidon ja muut yhteistyön edut. www.kotipizza.fi


Väre Oy on uuden ajan energiapalveluyhtiö ja yksi maamme suurimmista sähkön myyjistä: yhtiöllä on noin 250 000 asiakasta ympäri Suomen. Väreen tavoitteena on olla edelläkävijä kokonaisvaltaisten energiapalvelujen tarjoajana. Yhtiön tarjonta kattaa palveluja, joilla energiakustannuksia ja hiilidioksidipäästöjä voidaan mitattavasti vähentää. Teemme viidessä vuodessa sähkönmyynnin tarpeettomaksi, mutta tarjoamme palvelut, joista maksat mielelläsi. www.vare.fi