Ota
yhteyttä
> Created with Sketch.

Väre ja Tampereen Energia yhdistävät voimansa sähkön vähittäismyynnissä – 100 000 sähkösopimusta siirtymässä Väreelle. Lue tiedote.

Sähköautoilu

Väreellä panostetaan sähköisen liikenteen ratkaisuihin

Väre on energiapalveluyhtiö, jonka ratkaisuilla säästetään sähköä ja muutetaan maailmaa energian voimalla. Sähköautoilu istuu Väreen filosofiaan kuin nenä päähän. Jussi Puranen hurahti jo pikkupoikana sähkön maailmaan, mutta ei arvannut, että on isompana poikana tärkeä lenkki sähköautoilun edistämisessä. 

Sähköautoilu

Väreessä työskennellessä yhdistyy kaksi työssä viihtymiseen vahvasti vaikuttavaa tekijää: saa toimia ennakkoluulottomasti uusien innovaatioiden parissa ja tehdä merkityksellistä työtä. Laitetaanpa kaupan päälle kolmaskin etu: porukka on todella mukavaa! 


”Olemme Väreessä mahtavalla porukalla vauhdilla mukana luomassa hiilineutraalia yhteiskuntaa ja muuttamassa maailmaa vihreämpään suuntaan”, EV Charging Specialist Jussi Puranen energiapalveluyhtiö Väreeltä vahvistaa. 


Jussi on viihtynyt energiakentällä. ”Olen nähnyt Väreen kehityksen ja ollut muuallakin välillä töissä, kunnes palasin pari kuukautta sitten Väreelle uuteen rooliin sähköautojen latausjärjestelmien pariin. Nyt toimin valtakunnallisena Electric Vehicle Charging Specialistina. Työ on mielenkiintoista ja vauhdikasta. Vaikka vuosi on vasta puolessa, yritysasiakkaittemme määrä on nelinkertaistunut viime vuoteen verrattuna. Sen myötä myös kumppaniverkostoamme kasvatetaan vauhdilla”, Jussi iloitsee sähköautoilun nopeasta yleistymisestä. 


Sähkö on yksi merkittävimmistä tavoista vaikuttaa omaan hiilijalanjälkeensä ja sähköinen liikenne muuttaa maailmaa päästöttömämmäksi. Tämä megatrendi on laittanut liikettä eri yrityksiin, yhteisöihin ja taloyhtiöihin. ”Joka neljäs rekisteröity auto on jo sähköauto, ja latausinfran kehityskysyntä on sitä myötä kasvanut räjähdysmäisesti. Antoisinta työssäni onkin, että saan visioida kymmenen vuoden päähän, jotta pystymme nyt suunnittelemaan riittävän kattavan latausinfran jokaiseen uniikkiin kohteeseen”, Jussi kertoo. 


Jussi kiittelee työnantajaansa siitä, että uudenlaisten toimintatapojen kokeiluun kannustetaan ilman virheiden pelkoa. ”Ala, jolla työskentelen, elää nyt niin nopeassa kasvussa, että palveluidemme on skaalauduttava todella joustavasti erilaisiin tarpeisiin. Tämä on aivan mahtava tilaisuus kaltaiselleni pelle pelottomalle”, Jussi naurahtaa. 


Jussi näkee sähköisen liikenteen tulevaisuuden valoisana. ”Henkilöautoista sähköistyminen siirtyy raskaampaan liikennöintiin nopeasti. Kymmenen vuoden kuluttua teillä liikkuu aivan erilaista kalustoa kuin nyt”, Jussi visioi. 


Sähköyhtiö, joka myy mahdollisimman vähän sähköä

Väre on energia-alan asiantuntija, joka tarjoaa älykkäitä ja vastuullisia energiapalveluja sekä sähköä yrityksille, yhteisöille, taloyhtiöille, julkiselle sektorille ja kuluttajille valtakunnallisesti. Yhtiö on yksi maamme suurimmista sähkönmyyjistä. 


Väreen työkaluilla ja palveluilla niin kuluttaja kuin yritys voi kuluttaa mahdollisimman vähän sähköä ja samalla säästää rahaa sekä ilmastoa. Sähkö on yksi merkittävimmistä tavoista vaikuttaa hiilijalanjälkeensä. Sähköinen liikenne on merkittävä osatekijä tässä vaikuttamisessa. 

Jussi, EV Charging Specialist

Jussi työskentelee Väreellä EV Charging Specialistin roolissa, hänen vastuulla ovat parkkipaikkalatauksen palvelut taloyhtiöille ja yrityksille. Hän varmistaa, että jatkossa mahdollisimman monella työpaikalla ja kotona olisi latausmahdollisuus niillä paikoilla, missä autot ovat useita tunteja kerrallaan parkissa.


Vapaa-ajallaan huumorintajuinen Jussi harrastaa tennistä ja on vahvasti mukana partiotoiminnassa. Hän johtaa partioryhmää ja on mukana lippukunnan hallituksessa. 😎