Ota
yhteyttä
> Created with Sketch.
Lähisähkö 100% uusiutuvaa energiaa läheltä

Väre laittaa sähkön tuottamaan tuloja taloyhtiölle

Energian hinta on merkittävä tekijä yhtiövastikkeen suuruudessa. Taloyhtiö pystyy pienentämään sähkölaskuaan huomattavasti ohjaamalla valaistusta ja lämmitystä, vaihtamalla valaisimet energiatehokkaisiin LED-valaisimiin, hyödyntämällä uusiutuvaa energiaa sekä reagoimalla sähkönkäytön kulutushuippuihin. Ja hankkimalla kumppanikseen sähköyhtiön, joka myy mahdollisimman vähän sähköä.

Lähisähkö 100% uusiutuvaa energiaa läheltä

- Oikein valituilla palveluilla taloyhtiön sähköenergian kustannuksia voidaan pienentää helposti ja ennustettavasti eikä vastikkeita tarvitse korottaa, vaikka taloyhtiöön hankittaisiin uusia palveluja kuten esimerkiksi sähköautojen latauspisteitä, Väre Oy:n kehitysjohtaja Antti Martikainen kertoo.


Väre on asiakkaidensa neuvonantaja ja kumppani kaikissa sähkön säästämiseen liittyvissä asioissa valtakunnallisesti - sähköyhtiö, joka yrittää myydä mahdollisimman vähän sähköä. Tarjoamme kattavan kokonaispalvelupaketin asiakkaidemme energiankulutuksen ja hiilijalanjäljen pienentämiseen. Haluamme mahdollistaa helpon ja sujuvan arjen sekä modernin elämäntavan, Martikainen lupaa.


Väre tarjoaa taloyhtiölle aurinkosähköä palveluna

Aurinkosähköä palveluna taloyhtiölle

Väre tarjoaa taloyhtiöille aurinkosähköä palveluna, jossa aurinkosähkö maksaa itsensä takaisin syntyneillä säästöillä.


- Teemme aina ensin kartoituksen nykytilanteesta, jonka jälkeen taloyhtiö voi arvioida mikä on aurinkosähkön kannattavuus ja ratkaisun kokonaishyöty. Jos taloyhtiö tilaa aurinkosähkön palveluna, rakennamme käyttöönottovalmiin voimalaitoksen, jonka kuukausimaksu sisältää kaiken. Usein kuukausimaksu on sähkölaskun säästöjen suuruinen eli voimalaitoksen tuotto kattaa kuukausimaksun. Palvelusta tehdään kymmenen vuoden sopimus, jonka jälkeen voimala on taloyhtiön omaisuutta. Seuraavat kaksikymmentäviisi vuotta taloyhtiö saa päästötöntä sähköä hintaan nolla euroa, Antti Martikainen jatkaa.


Sähköautojen latausratkaisut taloyhtiölle


Myös sähköautojen latauspalveluiden suunnittelu lähtee taloyhtiön sähköteknisten valmiuksien kartoittamisesta sekä asukkaiden tarpeista. Latausjärjestelmä toteutetaan kokonaispalveluna, johon sisältyvät tekniikka, ohjelmisto ja järjestelmän hallinta. Järjestelmä on modulaarinen eli

pienimmillään latausinfraksi riittävät moottorilämmittimiä varten rakennetut sähkötolpat. Älypistorasiat voidaan asentaa olemassa oleviin tolppiin, jolloin älykäs energiankulutuksen mittaus ja käyttöoikeuksien hallinnointi mobiilisovelluksella, laskutus käyttäjältä ja tilitys taloyhtiölle ovat heti käytettävissä. Taloyhtiöhankkeissa voidaan hyödyntää ARA:n latausinfra-avustusta. Korkeimmillaan tuki voi nousta jopa 50 prosenttiin.


Markkinoiden paras energiasovellus


Väreen tarjoama Yhteissalkkusopimus on erinomainen sähköenergiatuote, jossa taloyhtiö saa sähkökaupan ammattilaiset salkunhoitajiksi sähkösopimukselleen. Määräaikaisten sähkösopimusten vaihtokohdissa hinnanvaihtelut voivat olla suuria, kun taas Väreen toistaiseksi voimassa olevassa yhteissalkussa sähkön hankintaa tehdään jatkuvasti mahdollisimman edullisina ostoajanhetkinä, mikä takaa taloyhtiölle vakaamman hinnan pitkällä aikavälillä.


Väreen sähkösopimusasiakkaat saavat käyttöönsä myös markkinoiden suosituimman Väppi-sovelluksen, joka toimii kaikilla nettiselaimilla sekä mobiilisti. Sovelluksen avulla isännöitsijä pystyy kätevästi seuraamaan taloyhtiön sähkön käyttöä sekä aurinkosähkön tuottoa. Samasta sovelluksesta löytyvät myös sopimukset, tiedotteet, laskut ja hinnat. Kuukausittaiset yhteenvedot energiakulutuksesta auttavat näkemään onko tehdyillä toimenpiteillä ollut vaikutusta. Lisäksi taloyhtiö saa täsmävinkit energiankulutuksensa pienentämiseen.


Väppi on kätevä sovellus myös taloyhtiölle

Tutustu Väreen taloyhtiötarjoomaan

Taloyhtiöille löytyy runsaasti erilaisia vaihtoehtoja energiakulujen sekä hiilidioksidipäästöjensä vähentämiseen, ilman että asumismukavuudesta tai budjetista täytyy tinkiä.


Kaikki taloyhtiön energiapalvelut saman katon alta.

Lue lisää
Kevään yhtiökokoukset lähestyvät - tarvitsetko tukea päätöksentekoon?

Oikein valituilla energiapalveluilla taloyhtiön kustannuksia voidaan pienentää helposti ja ennustettavasti ilman vastikkeiden korotustarvetta. 


Oli kysymyksesi millainen tahansa, me autamme sinua.

Ajankohtaista