Tee
sopimus
tästä
> Created with Sketch.

Väre avasi aurinkovoimaloihin erikoistuneen verkkokaupan

Energiapalveluyhtiö Väre vahvistaa asemaansa kotimaan aurinkovoimalatoimituksiin liittyvässä markkinassa. Yhtiö avasi aurinkovoimapalveluihin erikoistuneen verkkokaupan, joka mahdollistaa oman aurinkovoimalan hankinnan kokonaistoimituksena suoraan verkosta suunnittelusta asennukseen.

Väreen aurinkosähköpalveluita on kehitetty pitkään asiakastarpeiden ja -toiveiden pohjalta kokonaispaketeiksi, joissa on huomioitu niin palvelukokonaisuuden laatu kuin investoinnin hankintahinta.


Omakotiliiton tuoreen tutkimuksen mukaan asumiskustannusten nousu on pahimmillaan satoja euroja vuodessa ja kustannusten nousu huolettaa liittoa. Väre Oy:n kehitysjohtajan Antti Martikaisen mukaan aurinkosähkö on varteenotettava vaihtoehto asumiskulujen hallintaan energian osalta omakoti- ja pientaloissa.


- Omalla aurinkovoimalalla voit pienentää sähkölaskuasi heti ja lisätä energiaomavaraisuutta, millä nostat myös kiinteistösi arvoa. Omilla aurinkopaneeleilla tuotettu sähkö on ympäristöystävällistä ja ostosähköä huomattavasti edullisempaa: et maksa veroja, etkä sähkön siirtohintaa, Martikainen sanoo.


Väreen aurinkovoimalaverkkokaupan kokonaistoimitus sisältää suunnittelun ja asennuksen, paneelit, invertterin sekä paneelien kattokiinnitysratkaisut. 


 - Olemme valinneet verkkokauppaamme markkinoiden parhaimmat ja laadukkaimmat aurinkopaneelipaketit. Varmistamme myös ammattitaitoisen asennuksen kohteessa sekä opastuksen laitteiston käyttöön, Martikainen toteaa


- 24/7 auki oleva verkkokauppa mahdollistaa aurinkopaneelien hankinnan milloin vain ja ostaminen on tehty siellä erityisen helpoksi. Olemme suunnitelleet toimitusprosessin asiakkaalle mahdollisimman vaivattomaksi: emme jätä asiakasta missään vaiheessa yksin ja varmistamme toimituksen yhdessä asiakkaan kanssa, Martikainen lisää.


Ylijäämäsähkön voit myydä takaisin


Väreen aurinkosähköjärjestelmiin liittyy etu, mikä tarjoaa omakoti- ja pientaloasukkaalle helpotusta asumiskuluihin. Oman kulutuksen ylijäävän sähkön voit myydä takaisin yhtiölle. Kevään 2020 aurinkovoimalatoimituksiin Väre tarjoaa 14 sentin kilowattihintaa ylijäämäsähkölle seuraavan kahden vuoden ajan.

Anna katolle elämän tarkoitus. Hanki Väreen aurinkopaneelit.

Sähkö 0 € | Verot 0 € | Siirtohinta 0 €

Lisätietoja aurinkoverkkokaupasta:

Väre Oy, kehitysjohtaja, Antti Martikainen, p. 044 723 7102, antti.martikainen@vare.fi


Väre on uuden ajan energiapalveluyhtiö, joka syntyi Kuopion Energian, Savon Voiman, Lappeenrannan Energian ja Alva-yhtiöiden sähkönmyyntiliiketoimintojen yhdistymisestä. Väre on Suomen neljänneksi suurin sähkönmyyjä – yhtiöllä on noin 250 000 asiakasta ympäri Suomen. Väreen tavoitteena on olla edelläkävijä kokonaisvaltaisten energiapalveluiden tarjoajana. Yhtiön tarjonta kattaa palveluja, joilla energiakustannuksia ja hiilidioksidipäästöjä voidaan mitattavasti vähentää. www.vare.fiKuva: Kari Vesterinen