Tee
sopimus
tästä
> Created with Sketch.

Väre ja Tampereen Energia yhdistävät voimansa sähkön vähittäismyynnissä – 100 000 sähkösopimusta siirtymässä Väreelle. Lue tiedote.

Sähköyhtiöni lopetti toimintansa tai meni konkurssiin - kuinka minun tulee toimia?

Energiakriisin myötä myös Suomessa on ahdinkoon joutuneita energiayhtiöitä. Muutamat sähköyhtiöt ovat jo joutuneet lopettamaan toimintansa ja tämä herättää huolta kuluttajissa sekä yrityksissä. Olemme koonneet tälle sivulle tietoa siitä, kuinka tulee toimia mikäli oma sähköyhtiö ajautuu konkurssiin tai lopettaa toimintansa.

Väreen tarina

Vuonna 2018 Savon Voima, Kuopion Energia, Alva-Yhtiöt sekä Lappeenrannan Energia allekirjoittivat perustamissopimuksen yhteisestä sähkönmyyntiin keskittyvästä energiapalveluyhtiöstä. Tästä vahvasta kumppanuudesta syntyi Väre, jonka toiminnan ytimessä on proaktiivinen kumppanuus sekä asiakaslähtöisten palveluiden ripeä ja kustannustehokas kehittäminen. Tänä päivänä Väre on yksi maamme suurimmista sähkön myyjistä. Lämpimästi tervetuloa asiakkaaksemme!

Avainturva-vakuutus maksutta

Sähkönmyynnin kuluttaja-asiakkaanamme sinulla on käytössäsi maksuton asiakasetu, Avainturva-vakuutus. Se korvaa avainten katoamisesta aiheutuvia kuluja jopa 500€ saakka.

Väppi on paras sähkö-äppi

Väppi on henkilökohtainen energiavalmentajasi mobiilissa ja selaimessa, jonka avulla onnistuu kätevästi omien tietojen hallinta. Äpin avulla seuraat, optimoit ja pienennät sähkönkulutustasi säästäen rahaa.

Sydän

Olet meille tärkeä!

Olemme sähköyhtiö, joka yrittää myydä mahdollisimman vähän sähköä ja haluammekin mahdollistaa sinulle hyvät työkalut sähkölaskujen pienentämiseen. Asiakkaanamme saat myös muita vaihtuvia asiakasetuja.

Kiire kytkeä sähköt?

Väreelle voit tehdä uuden sähkösopimuksen helposti ja kätevästi suoraan verkkokaupasamme. Mikäli sähkösopimuksen voimaan saattamisella on kiire, voit olla yhteydessä myös asiakaspalveluumme.