Tee
sopimus
tästä
> Created with Sketch.

Väre ja Tampereen Energia yhdistävät voimansa sähkön vähittäismyynnissä – 100 000 sähkösopimusta siirtymässä Väreelle. Lue tiedote.

Seuraa sähkön pörssihintaa
Sähkön hinta nyt
-sovelluksella

Näe sähkön reaaliaikaiset markkinahinnat päivän jokaiselle tunnille


Sähkön hinta nyt on energiapalveluyhtiö Väre Oy:n luoma kaikille avoin ja maksuton palvelu helpottamaan pörssisähkön hinnan seurantaa sekä oman sähkönkäytön ajoittamista.


Lataa sovelluskaupastasi:


Apple Appstore Google Play kauppa

Näe markkinahinnat tänään ja huomenna

Seuraa päivän hintoja ja optimoi käyttöäsi. Näet sovelluksessa helposti kuluvan ja seuraavan päivän tunnit. Seuraavan päivän data on saatavilla päivittäin noin kello 14-15.

Aurinkopaneelit ovat investointi tulevaisuuteen

Tutki sähkön hintakehitystä sovelluksesta

Sovelluksessa näet historiadataa siitä, miten sähkön hinta on kehittynyt viime viikkoina, kuukausina ja vuosina. Näet helposti miten hinta on vaihdellut ajankohdasta toiseen.

Väppi edistyneempään datan seurantaan

Väreen asiakkaiden käytössä on markkinoiden edistynein sähköäppi Väppi. Sen avulla voit seurata dataa omasta kulutuksestasi sekä saada vinkkejä ja ilmoituksia kulutuksen optimoimiseen. Tutustu Väppi-sovellukseen.

Sähkön markkinahinta

Pörssisähkön markkinahinta määräytyy kullekin tunnille Nord Pool -sähköpörssissä. Tuntikohtaista hintaa sanotaan myös sähkön spot-hinnaksi. Sovelluksen ja yllä olevan kaavion data pohjautuu avoimeen sähkömarkkinatietoon. Huomisen hinnat päivittyvät kaavioon edellisenä päivänä noin klo 16.


Viimeisen vuoden aikana sähkömarkkinoilla on tapahtunut suuria muutoksia ja tuntikohtainen sähkönhinta on vaihdellut paljonkin. Lisää aiheesta voit lukea hintaennusteestamme.

Kulutusvaikutus: Vaikuta omaa käyttöä ajastamalla

Kulutusvaikutus riippuu siitä, mihin aikaan käytät sähköä. Tyypillisesti kulutusvaikutus vaihtelee -1,5 ja +1,5 snt/kWh välillä. Mitä enemmän pystyt ajastamaan sähkön kulutusta, sitä enemmän säästät! Väppi-palvelussa näet päivittäin tunnit, joille sähkön käyttöä kannattaa keskittää.

Välkky-sähkö suojaa hintapiikeiltä

Välkky-sähkön kanssa saat turvaa hinnan nousua vastaan, mutta pääset silti hyötymään oman käytön ajastamisesta. Määräaikaisen sopimuksen ja pörssisähkön parhaat puolet!

Väreen asiakkaana saat enemmän

Väreen asiakkaana saat käyttöösi Väppi-sovelluksen. Väppi-sovelluksesta näet tarkat kulutustietosi yhdistettynä markkinahintoihin. Tutustu sähkösopimusvalikoimaamme ja tee sopimus.