Tee
sopimus
tästä
> Created with Sketch.

Väre ja Tampereen Energia yhdistävät voimansa sähkön vähittäismyynnissä – 100 000 sähkösopimusta siirtymässä Väreelle. Lue tiedote.

Kulutus euroissa

Voit seurata helposti kuinka suuri osuus laskustasi koostuu sähkön myynnistä, veroista ja verkkoyhtiösi palvelusta. Alta löydät esittelyn ominaisuudesta ja vinkkimme sen käyttöön.


Apple AppstoreGoogle Play kauppa

1. Euromääräinen kulutus yhdellä vilkaisulla

Kulutus euroissa-ominaisuus löytyy kotinäkymästä. Voit seurata kuluvan kuukauden euromääräistä kulutusta yhdellä vilkaisulla.

Vinkki: Oletuksena tiilessä näkyy sähkön myynti ja siihen liittyvät verot, mutta voit päivittää tämän luvun sisältämään myös verkkomaksut alta löytyvin ohjein.

2. Kustannukset eroteltuna

Kulutus euroissa päänäkymässä pääset tarkastelemaan kulujasi kuukausi- ja vuositasolla. Näet sähkön myynnin ja sen arvolisäveron eroteltuna. Jos näet verkkopalvelumaksun harmaalla lukujen alla voit tuoda sen mukaan laskelmaan painamalla Lisää laskelmaan-painiketta.

3. Verkkopalvelu-maksun lisääminen laskelmaan

Väppi tukee tällä hetkellä 14 verkkoyhtiötä, jotka kattavat yhdessä lähes 70% Suomen rakennuksista. Lisäämistä varten sinun tulee tietää sähkön siirron mittaustapa ja joissain tapauksissa sulakekoko.

Vinkki: Jos et ole varma mittaustavasta tai sulakekoosta voit tarkistaa ne verkkoyhtiösi laskulta.

4. Onko verkkopalvelu-tuotteesi sinulle halvin?

Kun verkkopalvelumaksu on lisätty laskelmaan, näet sen muodostaman osuuden sähkömyynnin ja verojen rinnalla. Näytämme myös, kuinka nykyinen verkkopalvelutuotteesi vertautuu yhtiösi muihin tuotteisiin.

Vinkki: Tarkista onko nykyinen verkkopalvelutuotteesi halvin. Tuotteen voit vaihtaa olemalla yhteydessä verkkoyhtiöösi.

Katso muut Väppi-vinkit!

Katso esittelyt Väpin suosituimmista ominaisuuksista, joiden avulla voit säästää sähköä, lompakkoasi ja ympäristöä.