Tee
sopimus
tästä
> Created with Sketch.

Kymenlaakson Sähkö (KSOY) ja Väre yhdistävät voimansa: 80 000 sähkösopimusta siirtymässä Väreelle. Lue lisää tiedotteesta.

Ota Väppi®-sovellus käyttöön ja aloita sähkön säästäminen

Sähkönkulutusdatasi alkaa kertymään Väppi-palveluun 1.5.2023 alkaen, kun sopimuksesi Väreellä astuu voimaan. Väppi-palvelun avulla seuraat kätevästi sähkönkulutustasi ja sähkön hintaa sekä hallinnoit omia sopimuksiasi ja laskuja.

Näin rekisteröidyt Väppi-sovellukseen

Väppi toimii mobiilissa iOS ja Android käyttöjärjestelmissä sekä kaikilla nettiselaimilla. Rekisteröidy Väppi-sovelluksen käyttäjäksi seuraavien ohjeiden avulla.


Voit myös katsoa ohjevideon.


Apple AppstoreGoogle Play kauppa

Neljä helppoa steppiä

nro yksi
Siirry Väppiin ja suorita rekisteröityminen

Jos käytät tietokoneen selainta, siirry rekisteröitymissivulle tästä. Jos olet mobiilikäyttäjä, siirry App Storeen tai Google Playhin. Rekisteröidy antamalla jatkossa kirjautumiseen tarvittavat sähköposti ja keksimäsi salasana.

nro kaksi
Syötä aktivointikoodi

Syötä sähköpostiin saapunut koodi lomakkeelle. Huom. tarkista tarvittaessa myös roskapostilaatikkosi, ettei viesti ole mennyt sinne. 

nro kolme
Tunnistaudu pankkitunnuksilla

Vahvista rekisteröityminen Väppi-palveluun pankkitunnistautumisen avulla.

nro neljä
Kirjaudu sisään ja aloita sähkön säästäminen!

Voit nyt kirjautua sisään ja alkaa seurata kotisi energiankulutusta ja hallinnoida sähkösopimustasi Väppi-äpissä.

Hallinnoi asiakkuuttasi yhdestä sovelluksesta

Väppi-sovelluksen avulla asiakkaamme voivat ostaa meiltä mahdollisimman vähän sähköä. Väppi auttaa sinua tunnistamaan kodin sähkösyöpöt, antaa sinulle hyödyllisiä energiasäästövinkkejä ja ohjaa sähkönkäyttöä halvoille tunneille. 


Tutkimuksemme mukaan 68 % Väppi-käyttäjistä on saanut pienennettyä omaa sähkölaskuaan Väppi-palvelun avulla. Aktiivisesti omaa sähkönkäyttöä seuraamalla ja optimoimalla, voi sähkönkulutuksesi vähentyä jopa puoleen!


Väppi-sovelluksen kautta voit myös helposti siirtää sähkösopimuksesi uuteen osoitteeseen muuttotilanteessa ja olla yhteydessä asiakaspalveluumme chat-palvelun kautta.


Voit mobiilisovelluksen lisäksi käyttää Väppi-äppiä myös selaimella.

Suosituimmat ominaisuudet

Sähkönkulutus

Seuraa omaa sähkönkulutustasi tunti-, päivä-, kuukausi-, ja vuositasolla. Voit kätevästi verrata sähkön käyttöäsi markkinahintaan tai ulkolämpötilaan. Näet myös helposti keskikulutuksesi sekä vuorokauden kohokohdat.

Energiankulutus
Sähkön hinta nyt ja Futuurihinnat

Katso sähkön reaaliaikaiset hinnat päivän jokaiselle tunnille. Voit helposti suunnitella ja ajoittaa sähkönkäyttöäsi vuorokauden edullisimmille tunneille sähkölaskussasi säästäen. Futuurihinnat taas antavat osviittaa markkinoiden ennustamista pörssisähköhinnoista pidemmällä tähtäimellä.

Rahan palautusta sähkölaskusta
Kulutus euroissa

Kulutus euroissa -ominaisuuden avulla näet euromääräisen sähkönkulutuksesi yhdellä vilkaisulla. Voit seurata sähkökulujen kertynyttä määrää ja jakautumista sähkönmyynnin, verkkopalvelun sekä verojen osalta.

Asiakasedut

Tarjoamme asiakkaillemme rahanarvoisia asiakasetuja, kuten esimerkiksi Avainturva-vakuutuksen sekä muita kampanjaluontoisia vaihtuvia etuja. Löydät voimassaolevat edut kätevästi Väppi-sovelluksesta.

energiankulutus
Käyttö- ja markkinahintavahti

Käyttövahti ilmoittaa sinulle, jos sähkönkulutuksesi ylittää tai alittaa asettamasi rajan. Markkinahintavahti ilmoittaa sinulle, jos seuraavan vuorokauden sähkön hinta ylittää valitsemasi hintarajan.

vahti-ilmoitus
Kuukauden yhteenveto

Saat jokaisen kuukauden alussa yhteenvedon edellisestä kuukaudesta sähkönkulutuksesi osalta.

Väre kahvi
Omat sopimustiedot

Tarkastele kaikkia sopimusasioitasi kätevästi yhdestä paikasta, kuten esimerkiksi sopimuksesi hintatietoja ja voimassaoloaikaa. 

Laskujen seuranta
Laskut

Seuraa helposti sähkölaskujesi tilaa, eräpäivää sekä laskutushistoriaa. Voit myös avata sähkölaskun näköisversiona sekä hyödyntää virtuaaliviivakoodia laskun maksamiseen.

Tutustu Väppi-vinkkeihin!

Katso Väppi-ohjeet videolta

quote

Todella hyvä! Kerrankin näkee mistä sähkön kulutus johtuu, tiedotteet, sähkönjakelun keskeytykset, laskut ja hinnat. Hienoa!

Konkreettista tietoa sähkönkulutuksesta


" Olin yllättynyt siitä, kuinka helppoa Väpin kautta sähkönkulutuksen seuraaminen on. Itsekin ihan kiinnostui siitä, vaikka aiemmin ei sähkö juuri kiinnostanut. Sähkö oli ennen niin näkymätöntä, siitä tuli vain se lasku jonka päälle ei paljoa ymmärtänyt. Nyt kun käytän Väppiä, tiedän sähköstä paljon enemmän.


Maarit Jauhiainen, Siilinjärvi