Pörssisähkössä maksat sähköstä sen markkinahinnan mukaan

Pörssisähkösopimuksella voit säästää ajoittamalla kulutustasi halvoille tunneille.


Väreen asiakkaana näet päivän hinnat ja seuraat kulutustasi kätevästi Väppi-sovelluksesta. Voit tarkkailla sähkön hintaa myös Väreen Sähkön hinta nyt -sovelluksesta  


 

Sähkön markkinahinta

Pörssisähkön markkinahinta määräytyy kullekin tunnille Nord Pool -sähköpörssissä. Tuntikohtaista hintaa sanotaan myös sähkön spot-hinnaksi. Sovelluksen ja viereisen kaavion data pohjautuu Fingrid Oyj:n avoimeen sähkömarkkinatietoon. 


Viimeisen vuoden aikana sähkömarkkinoilla on tapahtunut suuria muutoksia ja tuntikohtainen sähkönhinta on vaihdellut paljonkin. Lisää aiheesta voit lukea hintaennusteestamme. 

Pörssisähkö on optimoijan ykkösvalinta

Pörssisähkö on hyvä valinta, jos sähkönkulutuksen voi ajoittaa vuorokauden edullisimmille tunneille. Esimerkiksi ajastamalla lattialämmitys, lämminvesivaraaja sekä pesukoneet toimimaan yöaikaan ja lataamalla sähköauto edullisten tuntien aikana.


Sähkön hintakehitys voi tietysti mietityttää, jos on tottunut määräaikaisen sopimuksen kiinteään hintaan.

Miksi kannattaa valita Pörssisähkö?

nro yksi
Ei sitoutumista

Pörssisähkö on riskitön valinta, sillä se ei sido sinua määräaikoihin. Jos mieli muuttuukin, olet vapaa vaihtamaan sopimusta.

nro kaksi
Väppi

Väppi on aivan mahtava sovellus, etenkin Pörssisähkön käyttäjälle! Voit seurata sovelluksesta omaa kulutustasi sekä markkinahintoja. Saat Väpissä seuraavan päivän hinnat tietoosi tyypillisesti klo 16:00 mennessä, joten voit optimoida omaa sähkönkäyttöäsi kaikkein edullisimmille yön tunneille.

nro kolme
Avainturva

Väreen asiakkaana saat ilmaisen Avainturva-vakuutuksen. Jos avaimet sattuu unohtumaan tai katoamaan, ei tarvitse stressata lisäkuluista. Avainturva nimittäin kattaa näitä kuluja 500 euroon saakka.

Turvaa hinnan vaihteluilta Välkky-sähköllä

Välkky-sähkösopimuksessa optimoit omaa energiamaksua omaa käyttöä ajastamalla. Väpistä näet tarkasti tunnit, joille oma sähkön käyttö kannattaa keskittää suurimmat säästöt saavuttaaksesi. Ei enää pörssisähkön hintapiikkejä!

Väppi auttaa seuraamaan markkinahintoja

Väppi on markkinoiden paras energia-appi! Sen avulla voit kätevästi hallita sopimusasioita sekä seurata ja pienentää energiankulutustasi. Sovellus myös ilmoittaa heti, mikäli kulutuksesi tai spot-hinta poikkeaa yllättäen normaalista.


Tämän helpompaa tapaa oman kulutuksen ja pörssisähkön hinnan seurantaan ei löydy! Väppi on kaikkien asiakkaidemme ilmainen etu.

Vihreä sähkö

Uusiutuvaa energiaa kahvikupposen hinnalla

Vihreä sähkö on oma ekoteko, jolla jätät hiilikasat historiaan. Voit valita Vihreän sähkön lisäpalveluna pienimmillään parilla eurolla per kuukausi. Kahvikupposen hinnalla varmistat, että ostamasi sähkö on alkuperätakuin varmennettua 100% puhdasta ja uusiutuvaa. Lähisähkö on yhtä lailla ekoteko, mutta pienellä twistillä. Sähkö voi tulla niinkin läheltä, kuin naapurisi aurinkopaneeleista.

Lisää Vihreä sähkö sopimukseen
Väre sähkösopimus loistavilla eduilla

Muita vaihtoehtoja?

 

Väre tarjoaa sekä toistaiseksi voimassa olevia että määräaikaisia sähkösopimuksia tarpeeseen kuin tarpeeseen. Jos nämä vaihtoehdot eivät tuntuneet oikeilta ja sähkön hinta mietityttää, voit tutustua muihin ratkaisuihimme.

Tutustu sopimuksiimme
Väre sähkösopimus loistavilla eduilla