Opiskelijasähkö

Opinnot ovat hienoa aikaa. Niihin liittyy kuitenkin myös paljon epävarmuutta - uutta opittavaa on paljon niin arjessa kuin itse opinnoissakin.


Miten ylipäänsä tehdään sähkösopimus? Mikä ero on sähkönmyyntisopimuksella ja sähkönsiirrolla? Näihin kysymyksiin saat vastauksia alla. Lisäksi voit katsoa, mikä on sinun kotiisi sopiva sopimuskoko.


Tai jos tiedät jo valmiiksi kaiken tarpeellisen, voit ostaa opiskelijasähköä alkaen 7€/kk tästä painikkeesta!

Mikä sopimuskoko on sopiva?

Me Väreellä tiedämme hyvin, että opiskelijan leipä ei ole aina leveä. Kulut kannattaa pitää aisoissa pieninä ja ennakoitavina. Sen takia me suosittelemme opiskelijoille edullisia ja ennakoitavia pakettisopimuksia, jotta tiedät hyvissä ajoin etukäteen kuinka vähän maksat. Alla voit valita sinulle sopivan pakettikoon asumismuotosi perusteella.

Tulitikkuaskissa

Tulitikkurasia on pienistä pienin opiskelijakoti. Pienessä yksiössäsi saat suojaa sateelta. Kyljen kääntäminen yöllä tekeekin sitten jo tiukkaa.

Kenkälaatikossa

Kenkälaatikossa on jo vähän pelivaraa. Asunnossa on vähän tilaa ajatella ja useampi huone! Kärrynpyöriä ei ehkä silti kannata kokeilla…

Nukkekodissa

Nukkekodissa on jo tilaa valita, missä huoneessa pitää teekutsut! Ne eivät kuitenkaan ole ihan ilmaisia. Koti onkin kavereiden yhteinen.

Muita vaihtoehtoja?

Väre tarjoaa sähkösopimuksia tarpeeseen kuin tarpeeseen. Jos et halua kuukausisopimusta, voit tutustua muihin ratkaisuihimme.

Tutustu sopimuksiimme