Tee
sopimus
tästä
> Created with Sketch.
Kättely

Oletko Sinä etsimämme yrittäjä / myyntiedustaja?

Etsimme tulos- ja kasvuhakuista ammattilaista kumppaniyrittäjäksemme vastaamaan uusasiakashankinnasta sovituilla talousalueilla. Suunnittelet ja toteutat yritysasiakashankintaa vastuualueesi asiakassegmentissä. Työpisteesi sijaitsee asiakkaiden lähellä vastuualueellasi.

Kättely
quote

Tarjoamme Sinulle mahdollisuuden olla rakentamassa uutta, asiakaslähtöistä ja toimialan perinteitä ravistelevaa energiapalveluyhtiötä.

Etsimme ratkaisumyynnin hallitsevaa tuloksentekijää, joka elää voittamisen kautta saaduista positiivisista kokemuksista. Olet asiakkaan tarpeet liiketoimintalähtöisesti ratkaiseva henkilö ja sitoudut myyntihankkeisiisi nälkäisellä otteella. Väreen yritystuotteilla ja -palveluilla myynti on helppoa ja vaivatonta!


Odotamme Sinulta:


Olet oma-aloitteinen, pitkäjänteinen ja asiakaslähtöinen henkilö, joka esiintyy luontevasti ja itsevarmasti. Sinulla on halua ja kykyä menestyä myyntityössä ja olet valmis tekemään aina kilpailijaa enemmän töitä asiakkaan voittamiseksi. Sitoudut sinulle rakennettuihin myyntitavoitteisiin ja etsit jatkuvasti keinoja kehittää tuloksenteko kykyäsi. Osaat rakentaa uusia asiakassuhteita sekä löytää ennen kaikkea uusia myyntimahdollisuuksia ja asiakkaita esimerkiksi verkostoitumalla liike-elämän päättäjiin aktiivisesti. Ennakkoluulottomana henkilönä toimit itsenäisesti kartoittaen asiakkaiden liiketoimintaa löytääksesi onnistumisen edellytykset. Työ sisältää matkustamista sekä asiakastapahtumia, mutta ennen kaikkea hallitset myös asiakaskohtaamiset verkon yli.


Työhistoriastasi löytyykin mahdollisesti näyttöä onnistuneesta kasvumyynnistä ja/tai yrittäjyydestä. Digitalisaation aikakaudella et koe nykyaikaisia esitystapoja vieraaksi ja oletkin ehkä jo julkaissut videoblogeja. Aikaisempi kokemus sähkönmyynnistä tai toimialalta ei ole välttämätöntä, vaan voittava ja myynnillinen asenne ratkaisee. Yrittäjänä osaat toimia itsenäisesti, mutta tukenasi ovat Väreen business intelligencen, salkunhoidon, uusien energiaratkaisujen ja aktiivisen myynninjohdon ja -tuen osaaminen. Toivomme, että sinulta löytyy myös markkinoinnillista kokemusta tai osaamista, koska tehtäviisi kuuluu Väre brändin jalkauttaminen yrityksiin vastuualueellasi.


Tarjoamme Sinulle:


Väre on kasvuympäristö, joka kasvaa ammattilaistemme kautta. Meillä voit keskittyä yrityksesi kasvattamiseen ja autamme sinut yrittäjyydessä alkuun. Mahdollistamme ensimmäisten toimintakuukausien aktiivisuustavoitteisiin sidotun takuupalkan ja jatkossa ansaintasi rakentuu erittäin kilpailukykyisistä myyntikomissioista. Hoidamme puolestasi laskutuksen, annamme käyttöösi yhden Suomen suurimman energiapalveluyhtiön lisäarvopalvelut sekä jatkuvan toimialan substanssituen ja luonnollisesti parhaat myynnin työkalut. Arvomme ovat asiakaskeskeisyys, voitontahto, vastuullisuus sekä uudistuminen ja jatkuva kehittyminen.


Lisätietoja tehtävästä antaa Tommi Riikonen p. 0400 334 010 ja sähköpostitse tommi.riikonen@vare.fi


Pääset tutustumaan meihin muihin Väreläisiin täällä.


Mikäli tämä on Sinun paikkasi, lähetä CV ja hakemuksesi hakulinkin kautta pikaisesti. Etenemme välittömästi sopivien henkilöiden löytyessä. 


HAE PAIKKAA

quote

Tiedämme, että sähkö ei kiinnosta ketään, joten tulokulmamme onkin kilpailijoistamme erottautuva. Suomen energiatoimialan innovatiivisimpana toimijana olemme tulevaisuuden voittajia ja tästä kiitos kuuluu pitkäaikaisille asiakkaillemme. Emme tyydy keskinkertaisuuteen, vaan haluamme tarjota asiakkaillemme parhaat ja kokonaisvaltaisimmat ratkaisut.