Tee
sopimus
tästä
> Created with Sketch.

Väre ja Tampereen Energia yhdistävät voimansa sähkön vähittäismyynnissä – 100 000 sähkösopimusta siirtymässä Väreelle. Lue tiedote.

Avainturva

Avainturva on erinomainen etu

Kun Anna-Maria ja hänen miehensä muuttivat uuteen asuntoonsa Kuopiossa, oli heidän löydettävä itselleen parhaiten sopiva sähköyhtiö. Väreen valintaan vaikuttivat kilpailukykyisen hinnan lisäksi saatavilla oleva vihreä sähkö ja kuluttaja-asiakkaille kuuluva Avainturva. 

Avainturva

Avainturva on maksuton asiakasetu, joka korvaa Väreen kuluttaja-asiakkaille avainten unohtumisesta tai katoamisesta aiheutuvia kuluja jopa 500 euroon asti ilman omavastuuta.


– Olen välillä sellainen, että saatan vahingossa unohtaa avaimet sisälle. Olimme tuossa yhtenä päivänä mieheni kanssa tuossa Kuopion keskustassa kahvilassa, kun hän kysyi, että olihan sinulla avaimet. Eihän minulla niitä ollut, Anna-Maria naurahtaa.


– Sitten piti lähteä soittamaan huoltoyhtiöön. Oven avauksen jälkeen lähetimme kuitin eteenpäin ja jonkin ajan kuluttua saimme korvauksen takaisin itsellemme. Etenkin näin opiskellessa tämä on tosi hyvä etu, Anna-Maria painottaa. Anna-Maria on tyytyväinen Väreen palveluihin


Väpin avulla sähkönkulutusta on helppo seurata


Avainturvan lisäksi toinen mainitsemisen arvoinen asia on Anna-Marian mielestä Väreen mobiilisovellus Väppi. Väpin kautta hän pystyy helposti seuraamaan omaa sähkönkulutustaan ja sähkön hintaa. Jos jossakin haluaa säästää, pystyy sovelluksesta tarkistamaan, missä kohtaa säästöä voisi helpoiten syntyä. 


– Sovellus on visuaaliselta ilmeeltään toimiva ja asiakkaalle helppokäyttöinen. Jos jokin asia on epäselvä tai haluaa tarkistaa jotakin, niin asian löytää helposti, Anna-Maria toteaa.


– Väppi on nykyaikainen ja todella helppokäyttöinen. Asiakaspalvelussa ei ole mitään moitittavaa. Sekin on ollut minulle aina todella tärkeää – vaikka kaikki muu toimisi, mutta asiakaspalvelu ei olisi asiakaslähtöistä, niin en valitsisi kyseistä yritystä. Tämäkin on Väreellä kohdillaan, joten suosittelen, Anna-Maria summaa.


Katso video, jossa Anna-Maria summaa kokemuksiaan Väreestä ja Avainturvasta.


 


Avainturva on sähkönmyyntisopimuksesta erillinen, toistaiseksi voimassa oleva maksuton asiakasetu. Väre pidättää oikeuden Avainturvan ehtojen muutoksiin (ml. oikeus päättää Avainturvan voimassaolosta tai asiakkaan omavastuuosuudesta).