Tee
sopimus
tästä
> Created with Sketch.
Icon/Warning Created with Sketch.

Asiakaspalvelumme on ruuhkautunut. Sopimuksesi tiedot löydät Väppi-sovelluksesta ja verkkokauppamme palvelee normaalisti. Lisätietoja

Arvonlisäveron alennus alentaa Väreen sähkösopimusten loppusummaa

Julkisuudessa on keskusteltu siitä, alentaako arvonlisäveron alennus sähkön hintaa. Vastaus on yksikäsitteinen: Kyllä alentaa.


Väre vie arvonlisäveron sähkölaskuille kulloinkin voimassaolevan verokannan mukaisesti, selkeästi ja välittömästi.

Julkaistu 05.09.2022

Julkisuudessa on keskusteltu siitä, alentaako arvonlisäveron alennus sähkön hintaa. Vastaus on yksikäsitteinen: Kyllä alentaa. Väre vie arvonlisäveron sähkölaskuille kulloinkin voimassaolevan verokannan mukaisesti, selkeästi ja välittömästi.


Sähkönsäästötoimet ja varautuminen tulee aloittaa heti


Samalla haluamme muistuttaa kaikkia sähkönkäyttäjiä siitä, että sähkönsäästötoimet ja nouseviin sähkölaskuihin varautuminen tulee aloittaa välittömästi. Se on kaikkien sähkönkäyttäjien etu sekä lyhyellä että pitkällä tähtäimellä.


Voit tarkistaa sopimuksesi, sen keston ja hinnan, sekä sähkönkäyttösi määrän ja kustannukset Väppi-sovelluksesta. Suosittelemme lataaman Väppi-äpin sovelluskaupasta heti ja ottamaan oman sähkönkäyttösi haltuun. Sähkönkäyttöösi parhaiten soveltuvan sähkösopimuksen ja muut palvelut löydät verkkokaupastamme.

Näet sopimustietosi ja sähkön markkinahinnat Väppi-palvelusta

Väppi on henkilökohtainen energiavalmentajasi mobiilissa ja selaimessa, jonka avulla onnistuu kätevästi niin sähkönkulutuksen seuranta kuin myös omien sopimustietojen ja laskujen hallinta. Sovelluksen avulla seuraat, optimoit ja pienennät helposti energiankulutustasi ja säästät selvää rahaa.


Saat Väppi-sovelluksen kaikki ominaisuudet käyttöösi Väreen sähkösopimusasiakkaana.

Ajankohtaista