Tee
sopimus
tästä
> Created with Sketch.
Icon/Warning Created with Sketch.

Asiakaspalvelumme on ruuhkautunut. Sopimuksesi tiedot löydät Väppi-sovelluksesta ja verkkokauppamme palvelee normaalisti. Lisätietoja

Sähkönkulutus seurantaan Väppi-sovelluksella

Väppi-yritysnäkymä toimii selaimessa, jonka avulla onnistuu kätevästi yrityksen sähkönkulutuksen seuranta, sopimusten hallinta kuin lisäpalveluiden lisääminenkin. Väppi-sovelluksen avulla seuraat, optimoit ja pienennät helposti yrityksen energiankulutusta ja säästät selvää rahaa.


Väppi-sovelluksen saat käyttöösi Väreen sähkösopimusasiakkaana.

Näin Väppi auttaa säästämään:

Dataa ja täsmävinkkejä

Väppi auttaa sinua vähentämään sähkönkulutustasi jopa tunnin tarkasti; kun tiedät mitä yrityksesi kuluttaa, voit sitä pysyvästi vähentää. Saat kuukausittain yhteenvedon energiakulutuksesta ja räätälöityjä täsmävinkkejä sen pienentämiseen.

väre jatkojohto

Kulutushälytykset

Aktiivisesti sähkönkäyttöä seuraamalla ja optimoimalla, voi sähkönkulutus vähentyä jopa puoleen. Väppi ilmoittaa heti, mikäli yrityksen kulutus tai markkinahinta poikkeaa yllättäen normaalista. Opit tunnistamaan kulutushirmut ja nujerrat sähkösyöpöt.

Helppoa ja vaivatonta

Pysy ajan tasalla

Paperitulosteet ja pölyiset mapit ovat historiaa, sillä Väppi-sovelluksessa sopimusasiat sekä tulevat ja menneet sähkölaskut ovat kätevästi selattavissa milloin vain. Voit myös päivittää sopimuksen uusiutuvaksi energiaksi yhdellä napinpainalluksella.

Etu kaikille yritysasiakkaillemme

Väreen asiakkaana saat käyttöösi Väppi-sovelluksen. Tutustu sähkösopimus -valikoimaamme ja tee sopimus yrityksellesi.


Väppi-yritysnäkymä toimii kaikilla nettiselaimilla. Saat kevyemmän yritysversion lataamalla mobiilisovelluksen App Store (iOS)- ja Google Play (Android) -sovelluskaupoista, kehitämme mobiilia jatkuvasti. Näin oma energiavalmentajasi on heti käytössäsi ja kulkee aina mukanasi.


Apple AppstoreGoogle Play kauppa

Markkinoiden paras energia-appi

Haluamme jatkuvasti parantaa Väppi-sovellusta ja välitämme mielipiteistäsi. Liity tyytyväisten käyttäjien joukkoon.
quote

“Todella hyvä! Kerrankin näkee mistä sähkön kulutus johtuu, tiedotteet, sähkönjakelun keskeytykset, laskut ja hinnat. Hienoa!”

Viiden tähden arvostelu

Näin rekisteröidyt Väppi-sovellukseen

Väppi-yritysnäkymä toimii kaikilla nettiselaimilla. Mobiilissa iOS ja Android käyttöjärjestelmissä näkyy vielä kevyempi yritysversio ja sitä kehitetään jatkuvasti. Rekisteröidy Väppi-sovelluksen käyttäjäksi näiden ohjeiden avulla. 

Kolme helppoa steppiä

nro yksi
Siirry Väppi-sovellukseen ja suorita rekisteröityminen

Jos käytät selainta, siirry rekisteröitymissivulle tästä. Jos olet mobiilikäyttäjä, siirry Apple Storeen tai Google Playhin. Rekisteröidy antamalla jatkossa kirjautumiseen tarvittavat sähköposti ja salasana

nro kaksi
Syötä aktivointikoodi

Syötä sähköpostiin saapunut koodi lomakkeelle Huom. tarkista myös roskapostilaatikkosi, ettei viesti ole mennyt sinne. Jos et saanut koodia sähköpostiisi, tilaa uusi tästä.

nro kolme
Tunnistaudu ja kirjaudu sisään

Vahvista rekisteröityminen palveluun yrityksen y-tunnuksella ja Väreen asiakasnumerolla. Kirjaudu palveluun sisään, niin voit alkaa seurata yrityksesi energiankulutusta ja hallinnoida sähkösopimusta Väppi-sovelluksessa.

Elätkö pimennossa?

Väppi -energiavalmentajan avulla yritysasiakkaamme voivat ostaa meiltä mahdollisimman vähän sähköä. Väppi auttaa tunnistamaan yrityksen kulutushirmut, antaa  hyödyllisiä energiasäästövinkkejä ja ohjaa sähkönkäyttöä halvoilla tunneilla.


Yritysasiakkaille on rakennettu oma yritysnäkymä, jolloin on entistä helpompaa seurata isoja määriä käyttöpaikkoja ja kaiken kukkuraksi saat läpinäkyvyyden asiakkuuteesi.

Väppi-sovelluksen ominaisuuksia

Energiankulutus
Energia- ja tuotannon seuranta

Kattava sähkönkulutuksen seuranta. Seuraa myös reaaliajassa aurinkopaneelien tuotantoa ja verkkoon takaisin myytyä pientuotantoa.

vahti-ilmoitus
Helppo hallittavuus

Helppo hallita ja seurata isoja määriä käyttöpaikkoja.

energiankulutus
Hälytykset

Monipuoliset hälytykset mahdollistavat sähkölaskun pienentämisen ja yllätyksiltä välttymisen.

Rakennettu yhteistyössä

Väppi-yritysnäkymä on rakennettu yhteistyössä isännöitsijöisen sekä julkishallinnon kanssa.

Väre kahvi
Sopimusasiat ja laskut

Tarkastele kaikkia yrityksesi sopimusasioita kätevästi yhdestä paikasta. Seuraa helposti laskujen tiloja ja laskutushistoriaa.

Laskujen seuranta
Kaukolämmön ja sähköverkon seuranta

Mahdollistaa kaukolämmön ja sähköverkon seurannan ja lisäominaisuudet Kuopion Energian ja Savon Voiman verkkoalueilla.

Väre asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu saatavillasi

Ota helposti ja nopeasti yhteyttä asiakaspalveluumme.