Tee
sopimus
tästä
> Created with Sketch.
Aurinkopaneelit vähentävät päästökuormaa

Aurinkosähköjärjestelmä Väreeltä

Löydät meiltä aurinkosähköjärjestelmän edullisesti avaimet käteen periaatteella.


Valitse joko markkinoiden parhaat paneelit tai kustannustehokkaampi ratkaisu.

Aurinkopaneelit vähentävät päästökuormaa

Miksi hankkia aurinkosähköjärjestelmä Väreeltä?

Edullisuus

Paras aurinkosähköjärjestelmän hinta

Tarjoamme sinulle todella edullisen pakettihinnan laadukkaasta aurinkosähköjärjestelmästä. Maksat vasta, kun aurinkopaneelit ovat katollasi!

Avaimet käteen järjestelmä

Saat aurinkosähköjärjestelmän avaimet käteen -periaatteella. Maksat järjestelmästäsi vasta, kun se on asennettuna katollesi!

Aurinkosähkö

Hyvitämme sinulle ylijäämäsähkön

Voit tehdä Väreen kanssa sopimuksen ylijäämäsähköstä. Saat siis reilun korvauksen siitä energiasta, jota et itse ehdi käyttämään!

Aurinkopaneelit kotiin luotettavasti avaimet käteen -palveluna

Saat aurinkopaneelit avaimet käteen -palveluna joustavalla aikataululla ja ilman riskejä.


Varmistamme, että aurinkopaneelit voidaan asentaa katolle. Mikäli aurinkopaneeleita ei voi jostain syystä sinun kotiisi asentaa, ei hätää, tilaus peruuntuu automaattisesti. 


Ammattilaisemme asentavat voimalan ja pääset hyötymään aurinkosähköstä heti käyttöönottoluvan saatuasi. Luvan antaa sähkönsiirtoyhtiösi ja me hoidamme lupaprosessin asennuksen päätteeksi. Mikäli aurinkopaneelit tuottavat sähköä yli kotisi tarpeiden, ostamme sen sopimuksen mukaisesti.

Näin helposti hankit aurinkoenergiaa katoltasi

nro yksi
Täytä yhteydenottopyyntö

Jätä meille yhteydenottopyyntö ja täytä kohteen tiedot. Asiantuntijamme laskee sinulle sopivan aurinkopaneelijärjestelmän syöttämiesi tietojen perusteella ja olemme sinuun yhteydessä tarjouksen kanssa.

nro kaksi
Järjestelmän asennuksen suunnittelu

Suunnittelemme järjestelmän asennuksen ja varmistamme paneelien asennettavuuden. Jos paneeleita ei voida asentaa jostain yllättävästä syystä, sinulle ei koidu kuluja peruutuksesta.

nro kolme
Sovitaan asennuspäivä

Sovimme yhdessä asennuspäivän, kun paneelien asennettavuus on ensin varmistettu.

nro neljä
Asennamme paneelit ja opastamme käyttöön

Teemme tarvittavat suunnitelmat ja tilaamme kaikki materiaalit valmiiksi. Huolehdimme dokumenteista. Ammattilaiset suorittavat asennuksen sovittuna ajankohtana. Saat myös opastuksen järjestelmän käyttöön.

nro viisi
Maksat vasta, kun voimalaitos on asennettu käyttökuntoon

Laskutus tapahtuu asennuksen jälkeen, kun aurinkopaneelit on asennettu käyttökuntoon. Voit myös myydä meille tuottamasi ylijäämäsähkön.

nro kuusi
Maksat vasta kun tuotat

Laskutus tapahtuu asennuksen jälkeen, kun aurinkopaneelit ovat käytössäsi jo tuottamassa. Voit myös myydä meille tuottamasi ylijäämäsähkön.