Tee
sopimus
tästä
> Created with Sketch.
väre jatkojohto

Sähkö ei kiinnosta ketään

Niin kauan kuin sähköt toimivat, ei sähkö kiinnosta ketään. Se on tuotteena aika tylsä, vaikka sähkö mahdollistaakin lähes kaiken ympärillämme tapahtuvan. Lue miksi me olemme kuitenkin fiiliksissä sähköstä.

väre jatkojohto

Sähkö ei kiinnosta ketään


Otsikon väittämä on mielestäni enemmän kuin paikkansa pitävä, vai mitä mieltä olet? Tavalliselle kuluttajalle yleensä riittää, että asuntoon tulee sähköä ja sähkösopimus on sopiva. Sähköä pidetään itsestään selvyytenä ja sen olemassaolon huomaa vasta silloin, kun se puuttuu. Edes itseäni alalla työskentelevänä ei sähkö itsessään voisi juuri vähempää kiinnostaa. Väreellä olemmekin rohkeasti lähteneet uudistamaan alaa. Tarjoamme asiakkaillemme pelkän sähköenergian sijaan laajasti asumisen palveluita, joilla helpotamme asiakkaidemme arkea.

quote

Edes minua alalla työskentelevää, ei sähkö itsessään juuri kiinnosta.

Muutakin kuin pelkkä sähköyhtiö


Me väreläiset haluamme tarjota asiakkaillemme paljon enemmän kuin pelkkää sähköä. Väre tarjoaakin laajasti asumisen palveluita ja asiakkaidemme arkea helpottavia ratkaisuja ja etuja sähköä tietenkään unohtamatta. Mitä nämä asumisen palvelut sitten käytännössä ovat? Nimikkeen allehan saisi mahdutettua kaiken maan ja taivaan väliltä, mutta tämän hetken visioissamme tuomme asiakkaillemme esimerkiksi älykästä valaistuksen ja lämmityksen ohjausta sekä kodin valvontaa ja turvaa mm. vesivuotovahtien, palovaroitinten ja kameroiden muodossa.


Ilmaiset asiakasedut ja turvaa arjen harmeilta


Haluamme tuoda turvaa asiakkaan arkeen myös vakuutusten avulla. Jokainen Väreen sähkösopimuksen omaava kuluttaja-asiakas kuuluu automaattisesti Avainturvan piiriin. Avainturva on maksuton asiakasetu, joka korvaa asiakkaan avaimen katoamisesta koituvia kuluja (mm. uusi avain, lukkojen sarjoitus, oven avaaminen, jne.). Lisäksi tarjoamme asiakkaillemme yhdessä kumppaneidemme kanssa muitakin hyödyllisiä ja vaihtuvia asiakasetuja.

quote

Me Väreellä olemme rohkeasti lähteneet uudistamaan toimialaa. Haluamme toimia suunnannäyttäjänä.

Olemme Väreessä jo lyhyen alkutaipaleemme aikana päässeet tuomaan asiakkaillemme etuja ja palveluita, joita energiayhtiön asiakkaat eivät ole tottuneet saamaan. Haluamme jatkossakin näkyä selkeästi asiakkaan arjessa ja tarjota arkea helpottavia palveluita asiakkaalle kätevästi yhdestä paikasta. Tulemme myös tuomaan kaikki palvelumme helposti hallittavaan muotoon Väppi-sovellukseemme, jolloin asumisen palvelut kulkevat aina kätevästi mukana taskussa.

Väre sähkösopimus loistavilla eduilla

Tutustu sähkösopimuksiimme

Haluamme myydä sinulle mahdollisimman vähän sähköä pienentämällä kulutustasi ja varmistamalla, että hintakehitys on aina puolellasi.

Sähkösopimukset

Sami Tolonen, palveluvastaava

Samilla on energia-alan kokemusta sekä yritysmyynnissä että tuotekehitystehtävissä. Savon Voimalta Väreen riveihin siirtyneen diplomi-insinöörin ydinosaamisalueisiin kuuluvat muun muassa B2B-myynti, tuote- ja palvelukehitys, sekä sähkökaupan fyysiset ja johdannaismarkkinat. Kun Väreen asiakkaat saavat valittavakseen uusia, asiakaskeskeisiä energiapalveluratkaisuja, on Samilla todennäköisesti ollut kehitysvaiheessa näppinsä pelissä. Vapaa-ajalla mies saa virtaa monipuolisesta liikunnasta – erityisesti painojen nostelusta ja pallopeleistä.