Tee
sopimus
tästä
> Created with Sketch.

Asiakaspalvelussamme on ruuhkaa, katso lisäohjeita. Arvonlisäveron alennus 24 prosentista 10 prosenttiin alentaa sähkösopimusten loppusummaa, lue lisää.

Kireä sähkötilanne jatkuu viikolla 50: jouluviikolla helpottaa

Kylmä sää ja pakkaset ovat kasvattaneet sähkön kulutusta Suomessa: sähkön hintatilanne jatkuu kireänä viikon 50 ajan. Väre muistuttaa, että sähkön turhaa kulutusta on syytä välttää kuluvan viikon aikana ja erityisesti ke-pe 14.-16.12. välisenä aikana. Huipputunnit päivittäin ajoittuvat klo 7-22 väliselle ajalle.


Viikonloppuna la-su 17.-18.12. hintatasossa tapahtunee muutos edullisempaan suuntaan. Sähkön tuntihinnat näet Väreen sähkösää-sivulta tai Väppi-äpistä.

Tiedote 13.12.2022

Kinkunpaistoyöt tulossa jouluviikolla


Tämän hetken ennusteen mukaan jouluviikolla vk 51 tuulisuuden odotetaan pysyvän hyvällä tasolla ja sään lämpenevän, jolloin tiistaina 20.12. sähkön hinta todennäköisesti laskee ja yötunnit halpenevat selvästi. Kinkun ja muiden vastaavien haudutusruokien valmistaminen yötuntien aikana on selvästi edullisempaa jouluviikolla.
Pienetkin muutokset kulutuskäyttäytymisessä tuovat säästöä


Sähkön säästäminen ja oman kulutuskäyttäytymisen muutos sähkön huipputuntien aikana tuo etua koko Suomeen. Muistutamme, että jos kaikki suomalaiset osallistuvat sähkön säästöön, ei hinnannousun torjuminen ole ollenkaan mahdoton tehtävä. Vinkkejä sähkön säästöön löydät esim. Motivan sivuilta.

Näet sopimustietosi ja sähkön markkinahinnat Väppi-palvelusta

Väppi-äppi on henkilökohtainen energiavalmentajasi mobiilissa ja selaimessa, jonka avulla onnistuu niin sähkönkulutuksen seuranta, sopimusten hallinta kuin lisäpalveluiden lisääminenkin.


Sovelluksen avulla seuraat, optimoit ja pienennät helposti energiankulutustasi ja voit säästää selvää rahaa.

Muuta ajankohtaista

Tuulivoiman vaikutus sähkön hintaan

Tuulivoiman lisääntyminen alentaa sähkön hintaa nykyisestä tasosta vuositas...

Lue lisää

Väre tuo markkinoille kulutusvaikutukseen perustuvan toistaiseksi voim...

Jatkuva Välkky-sähkö on ensimmäisiä kulutusvaikutukseen perustuvia ei määrä...

Lue lisää

Arvonlisäveron alennus alentaa Väreen sähkösopimusten loppusummaa

Väre vie arvonlisäveron sähkölaskuille kulloinkin voimassaolevan verokannan...

Lue lisää