Ota
yhteyttä
> Created with Sketch.
Yöpuu Yhtiö on tyytyväinen Väreen asiakas

Yöpuu Yhtiö luottaa Väreen ammattitaitoon

Sähköenergia on majoitus- ja ravitsemispalveluissa merkittävä kuluerä, joten sähkönhankintaa optimoimalla on mahdollista säästää huomattavia summia rahaa. Tässä Yöpuu Yhtiö luottaa Väreen ammattitaitoon.

Yöpuu Yhtiö on tyytyväinen Väreen asiakas
quote

Väre huolehtii, että sähköllä on aina kohdallaan oleva markkinahinta, eikä meidän tarvitse itse vertailla eri toimittajien hintoja.

Asiakkaasta kiinnostunut energiapalveluyhtiö

Yöpuu Yhtiö vastaa sekä hotelli Yöpuun että hotelli Verson toiminnasta. Molempien hotellien yhteydessä sijaitsevat myös ravintolat. Yöpuun tiloissa toimii yhdeksi Suomen parhaaksi ravintolaksikin valittu ravintola Pöllöwaari ja Verson tiloissa puolestaan Verso Baari & Keittiö. Kokoustiloja on hotellirakennuksissa yhteensä yhdeksän. Isoimpiin kokoustiloihin mahtuu jopa yli 200 vierasta.


Väre ja Yöpuu Yhtiö ovat tehneet yhteistyötä vuodesta 2018 alkaen. Yhteissalkkusopimus, jolla sähköön liittyvää hintariskiä hallitaan hinnankiinnitysten hajauttamisella, on ollut voimassa vuoden 2020 alusta lähtien.


– Väre huolehtii, että sähköllä on aina kohdallaan oleva markkinahinta, eikä meidän tarvitse itse vertailla eri toimittajien hintoja, Yöpuu Yhtiön yrittäjä Ari Pärnänen tiivistää.


Väreen valinnassa vakuutti erityisesti Yöpuu Yhtiön kanssa yksiin käyvät arvot.


– Yöpuun arvoihin kuuluvat muun muassa paikallisuus sekä halu uudistua. Väreelle nämä arvot ovat kokemusteni perusteella myös tärkeitä, Pärnänen kertoo.Ari Pärnänen Yöpuu Yhtiöstä suosittelee Värettä
Ari Pärnänen toimii yrittäjänä Yöpuu Yhtiössä


Uusiutuvaa sähköä sopuhintaan


Paikallisuuden ja uudistumiskyvyn lisäksi Pärnäsen vakuutti mahdollisuus hankkia sähkö Väreen kautta ekologisesti, mutta ilman kohtuutonta lisämaksua.


– Me ostamme pelkästään vihreää, sataprosenttisesti uusiutuvaa sähköä, joka on ollut hinnaltaan erittäin kohdallaan, Pärnänen toteaa.


Muihin yhtiöihin verraten Väre on vaikuttanut alusta alkaen erilaiselta sähköntoimittajalta.


– Minulle ostajana on jäänyt sellainen vaikutelma, että he ovat oikeasti kiinnostuneita sopimuksestamme. He olivat halukkaita tarjoamaan erilaisia vaihtoehtoja, ja jos ostajalle jää käsitys, että myyjäosapuoli on asiakkaasta kiinnostunut, niin silloinhan kauppa on jo paljon lähempänä, Pärnänen sanoo lopuksi.

Asiakaskokemus

"Väre huolehtii siitä, että hinta on aina kohdallaan."

Ari Pärnänen, Yöpuu Yhtiö Oy