Yrittäjällä on 99 ongelmaa, mutta sähkösopimuksen ei tarvitse olla yksi niistä

"Väre huolehtii siitä, että hinta on aina kohdallaan."

Ari Pärnänen, Yöpuu Yhtiö Oy

Miksi yrittäjän kannattaa tehdä kanssamme Yhteissalkku-sähkösopimus?

Helppous

Yrittäjänä sinulla on aina paras mahdollinen sähkösopimus! Hintoja ei tarvitse seurata, koska sähkökaupan ammattilaiset tekevät sen puolestasi. Toistaiseksi voimassa oleva sopimus, ilman sitoumuksia taikka huolta jatkosopimuksista.

Edullisuus

Sähkökaupan ammattilaiset hankkivat sähköä aina edullisimmilta ajanjaksoilta, jolloin hinta on edullisempi kuin määräaikaisissa sopimusmalleissa.  Pitkällä aikavälillä tämä on edullisin tapa hankkia sähköä.

Riskittömyys

Teemme sähkön hankintaa jatkuvasti, joten hintamuutokset eivät ole niin rajuja kuin määräaikaisten sopimusten ollessa katkolla. Yrittäjänä hyödyt myös markkinahintojen laskusta, toisin kuin määräaikaisessa, jossa hinta on kiinteä koko sopimusajan.

Tuplaa säästösi

 

Älä anna sähkölaskujen enää yllättää! Väreen Yhteissalkku-sähkösopimuksella tuplaat säästösi.


Ensimmäisen vuoden kuukausimaksut nyt 0 euroa!

Tarjoamme:

nro yksi
Vuosi ilman kk-maksuja

YRITTAJA koodilla saat 1. vuoden kuukausimaksut täysin ilmaiseksi! Yrittäjän sähkösopimus on edullisin tapa hankkia yrityksellesi sähköä.

nro kaksi
Aina paras sähkösopimus

Salkunhallinta takaa, että Sinulla on aina paras mahdollinen sähkösopimus! Pääset hyötymään myös sähkön laskevista markkinahinnoista. Sähkönhankintasi on aina ammattilaisten käsissä.

nro kolme
Ei sitoutumista

Älä sitoudu määräaikaisiin! Yhteissalkku on toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus, jossa hyödyt ketterästi myös laskevista markkinahinnoista.

Sopimuksen tiedot ja hinnat

Hinnoittelu

Sähkön hinta määräytyy salkunhoitajiemme tekemien kiinnitysten mukaan. Ensimmäinen vuosi on lähes samalla hintatasolla, kuin määräaikainen sopimus, mutta mitä pidempään sopimuksen pitää voimassa, niin sitä edullisemmaksi sopimus tulee. Kuukausimaksu 1,60 €/kk

Kesto

Sopimus on voimassa toistaiseksi. Huomioi kuitenkin irtisanomisaika.

Päättäminen

12 kuukauden irtisanomisaika. Pitkä irtisanomisaika aiheutuu 12 kuukauden toteumasta, jota käytetään sähkönkäyttöennusteena, ja jonka perusteella kiinnitykset tehdään.
Tehdään sopimus
yhteissalkku
Vihreä sähkö

Kertaheitolla vihreämpään

Hanki samalla kertaa fiksumpaa ja vihreämpää sähköä. Voit lisätä Vihreä sähkön sopimukseesi alk. 0,32 snt/kWh.


Hyvän omantunnon lisäksi saat mukaan myös sertifikaatin, jota voit hyödyntää yrityksesi vastuullisuusviestinnässä.


Vihreä sähkö on alkuperätakuin varmennettua 100% uusiutuvaa energiaa.

quote

Olen ollut erittäin tyytyväinen Yhteissalkku-sopimukseen, sillä sähkönkäytön ajoittuessa leipomossani edulliseen yöaikaan, näkyy se nyt suoraan pienentyneenä sähkölaskuna. Näin ei ollut määräaikaisen sopimuksen aikaan, jolloin hinta oli aina kiinteä.

Sähkösalkunhallintaa 45 vuoden kokemuksella ja ammattitaidolla:

Tommi Kontulainen

Riskienhallintapäällikkö


"Tunnemme toimialan kuin omat taskumme. Luotaamme sähkömarkkinoita ja huolehdimme, että sopimuksellasi on aina kohdallaan oleva markkinahinta."

Risto Karjalainen

Salkunhoitaja


"Palvelumme ydintä on taata yrityksellesi edullisemmat energianhankintakustannukset ja tuoda ennustettavuutta sähkönhankintakuluihin pitkällä tähtäimellä."

Risto Kinnunen

Salkunhoitaja


"Sähkönhankintaa optimoimalla on mahdollista säästää huomattattavasti rahaa. Yhteissalkku on sopimus, jossa pääset hyötymään myös laskevista markkinahinnoista."