Ota
yhteyttä
> Created with Sketch.

Väre ja Tampereen Energia yhdistävät voimansa sähkön vähittäismyynnissä – 100 000 sähkösopimusta siirtymässä Väreelle. Lue tiedote.

Yhdessä kohti hiilineutraalia tulevaisuutta

Vexve on maailman johtava venttiiliratkaisujen toimittaja kaupunkien ja teollisuuden lämmitys- ja jäähdytystarpeisiin. Vaativiin sovelluksiin kehitetyt venttiili- ja verkoston ohjausratkaisut mahdollistavat siirtymisen hiilivapaaseen tulevaisuuteen. Yhdessä Väreen kanssa Vexve on toteuttanut useita erilaisia projekteja oman hiilijalanjälkensä pienentämiseksi.

Vexve Oy valmistaa kaukolämpö- ja kaukokylmäventtiilejä sekä muita venttiiliratkaisuja. Yhtiön liikevaihto vuonna 2021 oli 53,8 miljoona ja se työllistää tällä hetkellä hieman vajaat 200 henkilöä. Tehtaita on yhteensä kolme, kaksi Sastamalassa ja yksi Laitilassa.


- Tuotannostamme valtaosa menee vientiin, kertoo Vexven laatu- ja tuotannon kehityspäällikkö Arttu Unkila.


Monipuolista yhteistyötä hiilijalanjäljen pienentämiseksi

Monipuolista yhteistyötä hiilijalanjäljen pienentämiseksi

Tällä hetkellä käytännössä kaikki Vexven käyttämä sähkö on Väreen toimittamaa vihreää sähköä.


- Vihreä sähkö on nollapäästöistä sähköä. Olemme saaneet sen avulla pienennettyä omaa hiilijalanjälkeämme merkittävästi, Unkila iloitsee.


Sähkön hankinnan lisäksi Vexve on toteuttanut yhdessä Väreen kanssa monia muitakin hiilijalanjäljen pienentämiseen ja vihreisiin arvoihin liittyviä projekteja. Esimerkiksi vuonna 2021 Vexve halusi tarjota työntekijöilleen mahdollisuuden sähköautojen lataamiseen.


- Sähköinen liikenne tulee varmasti tulevaisuudessa kasvamaan ja kehittymään paljon. Väre valikoitui kumppaniksemme ja sähköautojen latauspisteiden toimittajiksi juuri siksi, että meillä on ollut paljon muutakin yhteistyötä, joka on toiminut hyvin, Unkila toteaa.


- Me arvostamme sitä, että energiakumppanimme on läpinäkyvä. Väreeltä löytyy tietyt yhteyshenkilöt, joiden kanssa voimme käydä asioita läpi sekä kehittää toimintaamme yhdessä, Unkila painottaa.mahdollisuus sähköautojen lataamiseen
Vexve tarjoaa työntekijöilleen mahdollisuuden sähköautojen lataamiseen. Yhteistyökumppaniksi sähköautojen latauspistehankintaan valittiin Väre.

Kattava palvelutarjooma ja sujuvaa yhteistyötä

Läpinäkyvyytensä lisäksi Väre saa Unkilalta kiitosta myös kattavasta palvelutarjoomastaan. Kattavien palveluiden ansiosta yhteistyö on voinut keskittyä pelkän sähkön hankinnan sijasta moniin muihinkin hiilijalanjäljen pienentämiseen liittyviin projekteihin. Uusien projektien yhteydessä Väre esittää aina myös oman näkemyksensä siitä, mitä Vexven kannattaisi tehdä ja mikä olisi kulloiseenkin tilanteeseen paras ratkaisu.


- Yhteistyömme on avointa ja molempia osapuolia aidosti hyödyttävää. Väreen avulla näemme esimerkiksi hyvin läpinäkyvästi sen, mitä energiakustannuksemme tulevat tulevaisuudessa olemaan. Sen lisäksi me saamme heiltä erittäin hyvin tietoa siitä, mikä vallitseva markkinatilanne energia-alalla on. Sitä kautta voimme itse suunnitella ja budjetoida kustannuksiamme paremmin, Unkila toteaa.


- Me Vexvellä arvostamme sitä, että Väreellä on kanssamme samanlaisia vihreisiin arvoihin perustuvia ajatuksia. Koska oma toimintamme rakentuu ympäristöystävälliselle pohjalle, niin meille on tärkeää myös se, että omat yhteistyökumppanimme arvostavat näitä samoja asioita, hän jatkaa.


Asiantuntija apuna tilanteessa kuin tilanteessa


Vexveltä ollaan yhteydessä Väreen asiantuntijoihin aina tarvittaessa. Väreen asiakaspalvelu saa Unkilalta erityistä kiitosta siitä, että jonkun saa aina langan päähän ja vastaukset kysymyksiin löytyvät nopeasti. Asiantuntijatukea saa tilanteessa kuin tilanteessa.


- Voin kyllä suositella Värettä ihan sen takia, että heidän kanssaan on helppo toimia. He toimivat avoimesti ja heidän kanssaan meillä on todella paljon erilaisia mahdollisuuksia toimintamme kehittämiseen, Unkila kiteyttää.Arttu Unkila suosittelee Väreen palveluita
Väreen sähkömarkkinakatsauksesta saa hyvää tietoa siitä, mikä vallitseva markkinatilanne energia-alalla on. Näin asiakas voi suunnitella ja budjetoida energiakustannuksiaan paremmin.

Väreen kanssa on helppo toimia

"Voin suositella Värettä ihan sen takia, että heidän kanssaan on helppo asioida. He toimivat avoimesti ja heidän kanssaan meillä on todella paljon erilaisia mahdollisuuksia toimintamme kehittämiseen."

Arttu Unkila, laatu- ja tuotannon kehityspäällikkö, Vexve Oy
Haluatko vähentää sähkökustannuksia sekä minimoida yrityksesi hiilijalanjäljen Vexven tavoin?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua löytämään parhaimmat energiaratkaisut yrityksellesi. Palvelemme sinua energia-alan laajimmalla energiatehokkuusvalikoimalla.

Ajankohtaista

Väreen latauspistekartoituksesta toteutukseen – sähköinen latausratkai...

Lue As Oy Kuopion Minnankantin kokemuksia Väreen latausratkaisujen hankinna...

Lue lisää

Sähköauton latausinfra taloyhtiöön järkevästi

Mitä kaikkea pitää ja kannattaa huomioida, kun taloyhtiössä lähdetään miett...

Lue lisää

Webinaari: katsaus sähkömarkkinoihin ti 21.5. klo 10

Suosittu sähkömarkkinakatsauksemme on täällä taas - ilmoittaudu mukaan!

Lue lisää