Ota
yhteyttä
> Created with Sketch.
Vihreä sähkö vähentää CO2-päästöjä neljänneksellä

Vexve lähtee ilmastotalkoisiin Väreen vihreän sähkön voimalla

Suomalainen venttiiliratkaisujen globaali toimittaja Vexve Oy valitsi Väreen vihreän sähkön, joka osaltaan pienentää yrityksen hiilijalanjälkeä muiden vastuullistoimien osana. Vihreän sähkön voimalla Vexve pienentää hiilijalanjälkeään noin neljänneksellä.

Vihreä sähkö vähentää CO2-päästöjä neljänneksellä

Suomalainen Vexve Oy on maailman johtava kaukoenergian venttiiliratkaisujen toimittaja, jonka venttiili- ja säädintuotteita sekä hydraulisen ohjauksen ratkaisuja käytetään niin kaukoenergiaverkoissa, voimalaitoksissa kuin kaikenkokoisten rakennusten lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmissä. Esimerkiksi Vexven lämmönsäätötuotteet ovat tänä päivänä osa vähäpäästöisten omakotitalojen älykkäitä lämmitysjärjestelmiä. Vexven tuotteet ovat kansainvälisesti tunnettuja ja niiden hyödyt tunnistettuja: ratkaisut matkaavat kotimaan lisäksi niin Eurooppaan, Lähi-Itään, Venäjälle kuin Kiinaan.


- Asiakkaidensa ja yhteistyökumppaneidensa keskuudessa Vexve tunnetaan korkeasta laadusta ja nopeista toimituksista. Kiitosta saa myös tekninen asiantuntemuksemme ja asiakaspalvelumme. Vahvan asiakasymmärryksen ja korkealaatuisten tuotteiden lisäksi tekemisen ytimessä on henkilöstömme huippuosaaminen, yhdessä tekeminen, rohkeus kehittyä ja ottaa vastuuta, tiivistää Vexve Oy:n toimitusjohtaja Jussi Vanhanen yrityksen vahvuuksia.Vexve Oy:n toimitusjohtaja Jussi Vanhanen
Vexve Oy:n toimitusjohtaja Jussi Vanhanen

Energiatehokkuus globaalien ratkaisujen pohjana

Yritysvastuu on Vexven kaikkea liiketoimintaa ohjaava voimavara. Yhtiö rakentaa kannattavaa liiketoimintaa niin ympäristön, ihmisten kuin talouden näkökulmasta kestävällä tavalla: Vexve on sitoutunut kehittämään prosesseja ja luomaan älykkäitä sekä ympäristöystävällisiä ratkaisuja lämmitykseen sekä jäähdytykseen niin kotimaassa kuin kansainvälisesti.


- Asiakkailla vastuullisuus näkyy kestävinä tuotteina, joilla voidaan lisätä energiatehokkuutta ja välttää energiahukkaa. Vexve haluaa tuotteidensa avulla olla varmistamassa energianjakelun tehokkuutta ja kehittämässä koko toimialaa globaalisti ympäristöystävällisempään suuntaan, Jussi Vanhanen sanoo.

Vihreä sähkö pienentää hiilijalanjälkeä neljänneksellä

Osana yritysvastuullisuutta Vexve on tehnyt hiilijalanjälkilaskelmaa ja yleisenä ympäristötavoitteena on ollut haitallisten tai ympäristöä kuormittavien kemikaalien määrän minimointi tuotannossa sekä vastuulliset energiavalinnat. Energialla ja sähköllä ylipäänsä on valtava vaikutus yhtiön tuotannollisessa toiminnassa koneiden sekä laitteiden näkökulmasta. Tämän johdosta energia nousi keskeiseen rooliin hiilijalanjäljen pienentämisessä ja siksi Väreen tarjoama vihreä sähkö oli Vexvelle keskeinen valinta.


- Vihreän sähkön valitseminen on ehdottomasti merkittävä vaikutuskeino hiilijalanjäljen pienentämisessä ja uusiutuvan energiatuotannon tukemisessa. Väreen tarjoaman vihreän sähkön avulla Vexve pienentää hiilijalanjälkeänsä noin neljänneksellä. Vastuullisena yrityksenä Vexve haluaa olla mukana ilmastotalkoissa ja tehdä energiavalinnat vastuullisesti, toimitusjohtaja Jussi Vanhanen toteaa.


Vihreä sähkö on yksi luotettavimmista tavoista tehdä ilmastoteko, koska Suomessa vihreän sähkön alkuperän varmentaminen on laissa säädelty ja sitä valvoo viranomainen. Alkuperäistakuujärjestelmä on helppo varmistaa, että käytetty sähkö on tuotettu uusiutuvien energialähteiden avulla. Mutkattomassa yhteistyössä Väreen kanssa nämä asiat oli helppo käydä läpi ja tuoda tietoon koko yhtiölle sekä sen asiakkaille ja sidosryhmille.Vexve Oy:n tehtaalta kuva
Vexve on maailman johtava venttiiliratkaisujen toimittaja.
Energiavalinnoilla voidaan muuttaa maailmaa.

Jos koet, että ilmastonmuutoksen estäminen ja vastuullisuus ovat tärkeitä asioita, niin konkreettiset toimet kannattaa aloittaa vihreän sähkön hankinnasta.

Ajankohtaista

Väre toimittaa asiakkailleen Tammerkosken vesivoimaa

Väre on solminut Tampereen Energian kanssa sopimuksen tamperelaisen sähkön ...

Lue lisää

Mehiläiselle vastuullista energiatehokkuutta Väreen YritysVäppi-palvel...

Mehiläinen ja Väre toteuttivat onnistuneen pilottihankkeen. YritysVäppi-pal...

Lue lisää

Direktiivi tuo uusia vaatimuksia sähköautojen lataukseen

Rakennusten energiatehokkuusdirektiivin toukokuun päivitys ohjaa viiveellä ...

Lue lisää