Tee
sopimus
tästä
> Created with Sketch.

Väre ja Tampereen Energia yhdistävät voimansa sähkön vähittäismyynnissä – 100 000 sähkösopimusta siirtymässä Väreelle. Lue tiedote.

Väre uudistaa toimintamalliaan ja vahvistaa johtoryhmäänsä

Energiapalveluyhtiö Väre Oy uudistaa toimintamalliaan jakamalla liiketoimintansa kuluttaja- ja yritysasiakasliiketoimintoihin. Samalla Väre vahvistaa johtoryhmäänsä: kuluttaja-asiakasliiketoiminnan liiketoimintajohtajaksi nimitetään Antti Tainio (47), joka on tehnyt pitkän uran vakuutustoimialalla.

Tiedote 30.3.2023


Energiapalveluyhtiö Väre Oy uudistaa toimintamalliaan jakamalla liiketoimintansa kuluttaja- ja yritysasiakasliiketoimintoihin. Toimitusjohtaja Juha Keski-Karhun mukaan uudistuksen tavoitteena on tehostaa päätöksentekoa, nopeuttaa asiakaskokemuksen kehittämistä ja parantaa toimitusketjun laadukkuutta.


- Asiakkaiden odotukset energiapalveluita kohtaan kasvavat nopeasti sähkömarkkinoiden myllerryksessä ja digitalisaation edetessä. Uudet sähkön tuottamisen ja fiksumman käyttämisen mahdollistavat teknologiat edellyttävät selkeää tuotteistusta ja ostamisen sekä käyttöönoton helpottamista. Uudistuksen myötä pystymme vastaamaan nopeammin asiakkaiden tarpeisiin, Väreen toimitusjohtaja Juha Keski-Karhu toteaa.


Uusi toimintamalli näkyy myös muutoksina Väreen johtoryhmässä ja sen jäsenten vastuualueissa. Kuluttaja-asiakasliiketoiminnan liiketoimintajohtajaksi on valittu Antti Tainio, jolla on pitkä kokemus vakuutustoimialalta. Tainio siirtyi Väreelle vakuutusyhtiö Ifistä. Yritysasiakasliiketoiminnan liiketoimintajohtajana on aloittanut Tommi Riikonen, joka on aikaisemmin toiminut Väreessä myyntijohtajana.

Väreen johtoryhmässä jatkavat edelleen digijohtaja Henri Ihalainen, talousjohtaja Kalle Oinonen, markkinointi- ja viestintäjohtaja Kaija Oksanen ja kehitysjohtaja Antti Martikainen.Väreen kuluttaja-asiakasliiketoiminnan liiketoimintajohtajana aloittaa Antti Tainio. Kuva: Mikko Mäntyniemi

Lisätietoja: 


Väre Oy, Juha Keski-Karhu, toimitusjohtaja, p. +358 447 237 150.


 


VÄRE OY


Väre on yksi Suomen suurimmista sähkönmyyntiyhtiöistä. Yhtiö hankki maaliskuussa uusiutuvaan energiaan erikoistuneen Ilmatar Energy Oy:n sähkön vähittäismyyntiliiketoiminnan, jonka myötä Ilmattaren 30 000 kuluttaja- ja yritysasiakasta siirtyvät Väreen asiakkaiksi 1.5.2023 alkaen.

Muuta ajankohtaista

Kireät pakkaset tuovat myös sähkön kulutushuiput – nyt on aika karsia ...

Kovat pakkaset kasvattavat huomattavasti sähkön kulutusta ja samalla myös s...

Lue lisää

Pörssisähkön käyttäjät innostuivat sähkön miinushinnoista, muut vähens...

Energiapalveluyhtiö Väre selvitti, millainen vaikutus marraskuun loppupuole...

Lue lisää

Päästöttömän sähkön kustannukset perustuvat lainsäädäntöön

Energian tuottamisen ja käyttämisen vihreä murros on sukupolvemme suurimpia...

Lue lisää