Tee
sopimus
tästä
> Created with Sketch.

Väre uudistaa toimintamalliaan ja vahvistaa johtoryhmäänsä

Energiapalveluyhtiö Väre Oy uudistaa toimintamalliaan jakamalla liiketoimintansa kuluttaja- ja yritysasiakasliiketoimintoihin. Samalla Väre vahvistaa johtoryhmäänsä: kuluttaja-asiakasliiketoiminnan liiketoimintajohtajaksi nimitetään Antti Tainio (47), joka on tehnyt pitkän uran vakuutustoimialalla.

Tiedote 30.3.2023


Energiapalveluyhtiö Väre Oy uudistaa toimintamalliaan jakamalla liiketoimintansa kuluttaja- ja yritysasiakasliiketoimintoihin. Toimitusjohtaja Juha Keski-Karhun mukaan uudistuksen tavoitteena on tehostaa päätöksentekoa, nopeuttaa asiakaskokemuksen kehittämistä ja parantaa toimitusketjun laadukkuutta.


- Asiakkaiden odotukset energiapalveluita kohtaan kasvavat nopeasti sähkömarkkinoiden myllerryksessä ja digitalisaation edetessä. Uudet sähkön tuottamisen ja fiksumman käyttämisen mahdollistavat teknologiat edellyttävät selkeää tuotteistusta ja ostamisen sekä käyttöönoton helpottamista. Uudistuksen myötä pystymme vastaamaan nopeammin asiakkaiden tarpeisiin, Väreen toimitusjohtaja Juha Keski-Karhu toteaa.


Uusi toimintamalli näkyy myös muutoksina Väreen johtoryhmässä ja sen jäsenten vastuualueissa. Kuluttaja-asiakasliiketoiminnan liiketoimintajohtajaksi on valittu Antti Tainio, jolla on pitkä kokemus vakuutustoimialalta. Tainio siirtyi Väreelle vakuutusyhtiö Ifistä. Yritysasiakasliiketoiminnan liiketoimintajohtajana on aloittanut Tommi Riikonen, joka on aikaisemmin toiminut Väreessä myyntijohtajana.

Väreen johtoryhmässä jatkavat edelleen digijohtaja Henri Ihalainen, talousjohtaja Kalle Oinonen, markkinointi- ja viestintäjohtaja Kaija Oksanen ja kehitysjohtaja Antti Martikainen.Väreen kuluttaja-asiakasliiketoiminnan liiketoimintajohtajana aloittaa Antti Tainio. Kuva: Mikko Mäntyniemi

Lisätietoja: 


Väre Oy, Juha Keski-Karhu, toimitusjohtaja, p. +358 447 237 150.


 


VÄRE OY


Väre on yksi Suomen suurimmista sähkönmyyntiyhtiöistä. Yhtiö hankki maaliskuussa uusiutuvaan energiaan erikoistuneen Ilmatar Energy Oy:n sähkön vähittäismyyntiliiketoiminnan, jonka myötä Ilmattaren 30 000 kuluttaja- ja yritysasiakasta siirtyvät Väreen asiakkaiksi 1.5.2023 alkaen.

Muuta ajankohtaista

Väre palauttaa määräaikaisista sopimuksista perityt datahub-maksut

Energiapalveluyhtiö Väre Oy on päättänyt palauttaa kuluttaja-asiakkailleen ...

Lue lisää

Väre tuo markkinoille kotimaisia, kulutusvaikutukseen perustuvia tuuli...

Tuomme markkinoille kulutusvaikutukseen perustuvia ja kotimaiseen tuulisähk...

Lue lisää

Vastuullinen kulutus laskee sähkön hintaa

Myrsky sähkömarkkinoilla on laantumassa, näin varaudut sähkön hintavaihtelu...

Lue lisää