Pörssisähkössä maksat sähköstä sen Markkinahinnan mukaan

Väreen Pörssisähkön keskihinta oli viime vuonna vain 9,21 snt/kWh (sis. marginaalin).

Sopimuksen tiedot ja hinnat

Hinnoittelu

Vaihtuu tunneittain

Kesto

Voimassa toistaiseksi

Päättäminen

Sopimuksen voi päättää joustavasti 14 vuorokauden irtisanomisajalla
Tehdään sopimus

Tee sopimuksesta näköisesi lisäpalveluilla

Voit räätälöidä sähkösopimuksesi lisäpalveluita, joilla voit tukea uusiutuvaa energiatuotantoa tai turvata sopimuksesi mahdollisilta hintamuutoksilta.
Lähisähkö, alk. 2,00 €/kk

100% uusiutuvaa energiaa alueesi pientuottajilta

Vihreä sähkö, alk. 1,70 €/kk

100% uusiutuvaa energiaa                                 

Pörssisähkö on sähkölämmittäjän ja optimoijan ykkösvalinta

Pörssisähkö on loistava valinta, jos sähkönkulutuksen voi ajoittaa vuorokauden edullisimmille tunneille. Esimerkiksi ajastamalla lattialämmitys, lämminvesivaraaja sekä pesukoneet toimimaan yöaikaan ja lataamalla sähköauto edullisten tuntien aikana.


Vuonna 2021 Väreen Pörssisähkön keskihinta oli 9,21 snt/kWh (sis. marginaalin)! Sähkön hintakehitys voi tietysti mietityttää, jos on tottunut määräaikaisen sopimuksen kiinteään hintaan.

Miksi kannattaa valita Pörssisähkö?

nro yksi
Ei sitoutumista

Pörssisähkö on riskitön valinta, sillä se ei sido sinua määräaikoihin. Jos mieli muuttuukin, olet vapaa vaihtamaan sopimusta.

nro kaksi
Alennusta kuukausimaksuista

Koodilla PÖRSSI saat nyt 3 kuukautta ilman kuukausimaksuja!

nro kolme
Väppi

Väppi on aivan mahtava sovellus, etenkin Pörssisähkön käyttäjälle! Voit seurata sovelluksesta omaa kulutustasi sekä markkinahintoja. Saat Väpissä seuraavan päivän hinnat tietoosi tyypillisesti klo 16:00 mennessä, joten voit optimoida omaa sähkönkäyttöäsi kaikkein edullisimmille yön tunneille.

nro neljä
Avainturva

Väreen asiakkaana saat ilmaisen Avainturva-vakuutuksen. Jos avaimet sattuu unohtumaan tai katoamaan, ei tarvitse stressata lisäkuluista. Avainturva nimittäin kattaa näitä kuluja 500 euroon saakka.

Väppi auttaa seuraamaan markkinahintoja

Väppi on markkinoiden paras energia-appi! Sen avulla voit kätevästi hallita sopimusasioita sekä seurata ja pienentää energiankulutustasi. Sovellus myös ilmoittaa heti, mikäli kulutuksesi tai markkinahinta poikkeaa yllättäen normaalista.


Tämän helpompaa tapaa pörssisähkön hinnan seurantaan ei löydy! Väppi on kaikkien asiakkaidemme ilmainen etu.

Vihreä sähkö

Uusiutuvaa energiaa kahvikupposen hinnalla

Vihreä sähkö on oma ekoteko, jolla jätät hiilikasat historiaan. Voit valita Vihreän sähkön lisäpalveluna alkaen euro per kuukausi. Kahvikupposen hinnalla varmistat, että ostamasi sähkö on alkuperätakuin varmennettua 100% puhdasta ja uusiutuvaa. Lähisähkö on yhtä lailla ekoteko, mutta pienellä twistillä. Sähkö voi tulla niinkin läheltä, kuin naapurisi aurinkopaneeleista.

Lisää Vihreä sähkö sopimukseen
Väre sähkösopimus loistavilla eduilla

Muita vaihtoehtoja?

 

Väre tarjoaa sähkösopimuksia tarpeeseen kuin tarpeeseen. Jos nämä vaihtoehdot eivät tuntuneet oikeilta voit tutustua muihin ratkaisuihimme.

Tutustu sopimuksiimme
Väre sähkösopimus loistavilla eduilla