Tee
sopimus
tästä
> Created with Sketch.

Asiakaspalvelussamme on ruuhkaa, katso lisäohjeita. Arvonlisäveron alennus 24 prosentista 10 prosenttiin alentaa sähkösopimusten loppusummaa, lue lisää.

Jatkuva Välkky-sähkö - sopimus, jonka hintaan voit itse vaikuttaa

Ilman määräaikaa

Jatkuva Välkky-sähkö on toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus, jossa ei ole uusimisen vaivaa, eikä sitä ole sidottu määräaikoihin. Sinulla on vapaus vaihtaa sopimusta milloin vain.

Väppi auttaa käytön optimoinnissa

Väppi-sovelluksessa näet helposti, miten ja milloin kulutat sähköä. Sovelluksen vinkkien avulla optimoit sähkönkulutuksesi vuorokauden edullisille tunneille säästäen samalla sähkölaskussa.

Ilmainen Avainturva

Asiakkaanamme saat Avainturva-vakuutuksen kaupan päälle siltä varalta, että avaimet hukkuvat. Avainturva korvaa kuluja jopa 500€ saakka, ilman omavastuuta.

Jatkuva Välkky-sähkö hinnasto (sis. alv. 10 %):

Energiamaksu 24,24 snt/kWh +/- kulutusvaikutus, kuukausimaksu 5,44 €/kk


Hinnoissa huomioitu arvonlisäverokannan alennus. Sähkön myyntiin sovellettava arvonlisäverokanta alennetaan 24 prosentista 10 prosenttiin 1.12.2022-30.4.2023 väliseksi ajaksi. Toistaiseksi voimassa olevan sopimuksen irtisanomisaika on 14 vrk.

Kulutusvaikutus: Vaikuta omaa käyttöä ajastamalla

Kulutusvaikutus riippuu siitä, mihin aikaan käytät sähköä. Normaalikäytöllä kulutusvaikutus vaihtelee -3 ja +3 snt/kWh välillä. Kulutusta ohjaamalla, asiakkaamme ovat parhaimmillaan saaneet kuitenkin jopa yli -10 snt/kWh vaikutuksen. Mitä enemmän pystyt ajastamaan sähkön kulutusta, sitä enemmän säästät! Väppi-sovelluksessa näet päivittäin tunnit, joille sähkön käyttöä kannattaa keskittää.

Jatkuva Välkky-sähkön hinta muodostuu kolmesta osasta:

Kiinteä energiamaksu (snt/kWh)

Jatkuva Välkky-sähkön kiinteä energiamaksu on alkaen 24,24 snt/kWh.


Mahdollisista energiamaksun muutoksista ilmoitetaan aina vähintään 30vrk etukäteen.

Kiinteä kuukausimaksu (€/kk)

Jatkuva Välkky-sähkön kiinteä kuukausimaksu on alkaen 5,44 €/kk.


Mahdollisista kuukausimaksun muutoksista ilmoitetaan aina vähintään 30vrk etukäteen.

Muuttuva kulutusvaikutus (snt/kWh)

Voit vaikuttaa itse sähkölaskusi energianhintaan muuttuvalla kulutusvaikutuksella.


Normaalikäytöllä kulutusvaikutus vaihtelee -3 ja +3 snt/kWh välillä, mutta asiakkaamme ovat parhaimmillaan saaneet jopa yli -10 snt/kWh vaikutuksen!

Välkky-sähkö myös määräaikaisena

Haluaisitko sähkösopimuksen mieluummin määräaikaisena? Valitse silloin vakaa Määräaikainen Välkky-sähkö, jossa sähkön markkinahintojen nousu ei vaikuta sopimuskauden aikana laisinkaan energiamaksuusi ja voit oman kulutuksesi ajoittamisella vaikuttaa sähkösi hintaan.

Lue lisää

Kuinka voit pienentää sähkölaskuasi Jatkuva Välkky-sähköllä?

Ajastamalla sähkön käyttöä

Jatkuva Välkky-sähkö ottaa huomioon sähkönkulutuksesi ajankohdan. Voit alentaa käyttämäsi sähkön hintaa monelle tutun yösähkön tavoin, jos siirrät sähkönkäyttöäsi vuorokauden edullisille tunneille.

Hyödyntämällä Väppi-sovellusta

Väppi-sovelluksestamme näet kätevästi, milloin sähkö on edullisimmillaan. Voit tarkistaa sähkön hinnan esimerkiksi aina, kun olet laittamassa tiskikonetta päälle. Näet Väppi-sovelluksestamme kuluvan päivän hinnat.

Vähentämällä sähkönkulutustasi

Tiesitkö, että sähkölämmittäjä voi vähentää sähkönkulutustaan jopa 5 % pienentämällä kodin sisälämpötilaa vain yhdellä asteella? Lue lisää tästä sekä muista sähkönsäästövinkeistä täältä.