Tee
sopimus
tästä
> Created with Sketch.

Jatkuva Välkky-sähkö

Elä hetkessä! Valitse Jatkuva Välkky-sähkö ja vaikuta itse sähkösi hintaan - ilman määräaikaa.

Jatkuva Välkky-sähkö - sopimus, jonka hintaan voit itse vaikuttaa

Ilman määräaikaa

Jatkuva Välkky-sähkö on toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus, jossa ei ole uusimisen vaivaa, eikä sitä ole sidottu määräaikoihin. Sinulla on vapaus vaihtaa sopimusta milloin vain.

Väppi auttaa käytön optimoinnissa

Väppi-palvelussa näet helposti, miten ja milloin kulutat sähköä. Sovelluksen vinkkien avulla optimoit sähkönkulutuksesi vuorokauden edullisille tunneille säästäen samalla sähkölaskussa.

Ilmainen Avainturva

Asiakkaanamme saat Avainturva-vakuutuksen kaupan päälle siltä varalta, että avaimet hukkuvat. Avainturva korvaa kuluja jopa 500€ saakka.

Kulutusvaikutus: Vaikuta omaa käyttöä ajastamalla

Kulutusvaikutus riippuu siitä, mihin aikaan käytät sähköä. Tyypillisesti kulutusvaikutus vaihtelee -1,5 ja +1,5 snt/kWh välillä. Mitä enemmän pystyt ajastamaan sähkön kulutusta, sitä enemmän säästät!


Väppi-äpin Pörssisähkösimulaattorista voit seurata omaa kulutusvaikutustasi ja Välkky-vinkeistä näet päivittäin tunnit, joille sähkön käyttöä kannattaa keskittää.

Jatkuva Välkky-sähkön hinta muodostuu kolmesta osasta:

Kiinteä energiamaksu (snt/kWh)

Mahdollisista energiamaksun muutoksista ilmoitetaan aina vähintään 30 vrk etukäteen.

Kiinteä kuukausimaksu (€/kk)

Mahdollisista kuukausimaksun muutoksista ilmoitetaan aina vähintään 30 vrk etukäteen.

Muuttuva kulutusvaikutus (snt/kWh)

Voit vaikuttaa itse sähkölaskusi energianhintaan muuttuvalla kulutusvaikutuksella.

Välkky-sähkö myös määräaikaisena

Haluaisitko sähkösopimuksen mieluummin määräaikaisena? Valitse silloin vakaa Määräaikainen Välkky-sähkö, jossa sähkön markkinahintojen nousu ei vaikuta sopimuskauden aikana laisinkaan energiamaksuusi ja voit oman kulutuksesi ajoittamisella vaikuttaa sähkösi hintaan.

Lataa markkinoiden paras energia-appi Väppi ja saat suurimman säästön

Lataa Välkky-sähkön kaveriksi Väppi-palvelu, niin saat sopimuksestasi kaiken hyödyn irti. Sovelluksen Välkky-vinkit kertovat sinulle ajankohdat, joille oma sähkön käyttö kannattaa keskittää suurimmat säästöt saavuttaakseen. Väppi-palvelussa voit seurata myös omaa kulutusvaikutustasi.

Kuinka voit pienentää sähkölaskuasi Jatkuva Välkky-sähköllä?

Ajastamalla sähkön käyttöä

Jatkuva Välkky-sähkö ottaa huomioon sähkönkulutuksesi ajankohdan. Voit alentaa käyttämäsi sähkön hintaa monelle tutun yösähkön tavoin, jos siirrät sähkönkäyttöäsi vuorokauden edullisille tunneille.

Hyödyntämällä Väppi-sovellusta

Väppi-palvelustamme näet kätevästi, milloin sähkö on edullisimmillaan. Voit tarkistaa sähkön hinnan esimerkiksi aina, kun olet laittamassa tiskikonetta päälle. Näet Väppi-palvelustamme kuluvan päivän hinnat ja kulutusvaikutuksesi.

Vähentämällä sähkönkulutustasi

Tiesitkö, että sähkölämmittäjä voi vähentää sähkönkulutustaan jopa 5 % pienentämällä kodin sisälämpötilaa vain yhdellä asteella? Lue lisää tästä sekä muista sähkönsäästövinkeistä täältä.

Jatkuva Välkky-sähkö saatavilla myös yrityksille