Tee
sopimus
tästä
> Created with Sketch.

Jatkuva Välkky-tuulisähkö - päästötön sähkösopimus, jonka hintaan voit itse vaikuttaa

Ilman määräaikaa

Jatkuva Välkky-tuulisähkö on ekologinen toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus, jossa ei ole uusimisen vaivaa, eikä sitä ole sidottu määräaikoihin. Sinulla on vapaus vaihtaa sopimusta milloin vain.

Kotimainen & ekologinen

Jatkuva Välkky-tuulisähkö on ekologinen valinta. Käyttämäsi sähkö 100 % kotimaista, 100 % päästöt­öntä ja 100 % puhdasta uusiutuvaa tuulivoimaa.

Väppi auttaa käytön optimoinnissa

Väppi-palvelussa näet helposti, miten ja milloin kulutat sähköä. Sovelluksen vinkkien avulla optimoit sähkönkulutuksesi vuorokauden edullisille tunneille säästäen samalla sähkölaskussa.

Tämä on tuulinen maa - ota siitä ilo irti!


Tuulivoima on jo nyt halvin energian tuotantomuoto. Mitä useampi valitsee tuulisähkön, sitä enemmän sitä tuotetaan.


Ole yksi heistä ja auta tekemään tulevaisuuden sähköstä edullista ja päästötöntä.


Tutustu tuulivoimaan

Kulutusvaikutus: Vaikuta omaa käyttöä ajastamalla

Kulutusvaikutus riippuu siitä, mihin aikaan käytät sähköä. Normaalikäytöllä kulutusvaikutus vaihtelee -1,5 ja +1,5 snt/kWh välillä. Mitä enemmän pystyt ajastamaan sähkön kulutusta, sitä enemmän säästät!


Väppi-äpin Pörssisähkösimulaattorista voit seurata omaa kulutusvaikutustasi ja Välkky-vinkeistä näet päivittäin tunnit, joille sähkön käyttöä kannattaa keskittää.

Jatkuva Välkky-tuulisähkön hinta muodostuu kolmesta osasta:

Kiinteä energiamaksu (snt/kWh)

Mahdollisista energiamaksun muutoksista ilmoitetaan aina vähintään 30vrk etukäteen.

Kiinteä kuukausimaksu (€/kk)

Mahdollisista kuukausimaksun muutoksista ilmoitetaan aina vähintään 30vrk etukäteen.

Muuttuva kulutusvaikutus (snt/kWh)

Voit vaikuttaa itse sähkölaskusi energianhintaan muuttuvalla kulutusvaikutuksella.

Välkky-tuulisähkö myös määräaikaisena

Haluaisitko sähkösopimuksen mieluummin määräaikaisena? Valitse silloin vakaa Määräaikainen Välkky-tuulisähkö, jossa sähkön markkinahintojen nousu ei vaikuta sopimuskauden aikana laisinkaan energiamaksuusi ja voit oman kulutuksesi ajoittamisella vaikuttaa sähkösi hintaan.

Lue lisää
Lataa markkinoiden paras energia-appi Väppi ja saat suurimman säästön

Lataa Välkky-tuulisähkön kaveriksi Väppi-palvelu, niin saat sopimuksestasi kaiken hyödyn irti. Sovelluksen Välkky-vinkit kertovat sinulle ajankohdat, joille oma sähkön käyttö kannattaa keskittää suurimmat säästöt saavuttaakseen. Väppi-palvelussa voit seurata myös omaa kulutusvaikutustasi.

Kuinka voit pienentää sähkölaskuasi Jatkuva Välkky-tuulisähköllä?

Ajastamalla sähkön käyttöä

Jatkuva Välkky-tuulisähkö ottaa huomioon sähkönkulutuksesi ajankohdan. Voit alentaa käyttämäsi sähkön hintaa monelle tutun yösähkön tavoin, jos siirrät sähkönkäyttöäsi vuorokauden edullisille tunneille.

Hyödyntämällä Väppi-sovellusta

Väppi-palvelustamme näet kätevästi, milloin sähkö on edullisimmillaan. Voit tarkistaa sähkön hinnan esimerkiksi aina, kun olet laittamassa tiskikonetta päälle. Näet Väppi-palvelustamme kuluvan päivän hinnat ja kulutusvaikutuksesi.

Vähentämällä sähkönkulutustasi

Tiesitkö, että sähkölämmittäjä voi vähentää sähkönkulutustaan jopa 5 % pienentämällä kodin sisälämpötilaa vain yhdellä asteella? Lue lisää tästä sekä muista sähkönsäästövinkeistä täältä.

Siirry tuulisähkön käyttäjäksi jo tänään!

Mitä useampi valitsee Väreen kotimaisen tuulisähkön, sitä enemmän sitä tuotetaan. Ole yksi heistä ja tee tulevaisuuden energiasta edullista ja päästötöntä.

Tee päästötön sopimus