Toistaiseksi voimassa oleva Jatkuva sähkö

Jatkuva sähkö - toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus

Jatkuva sähkö on hintatasoltaan vakaa sähkösopimus helppoutta ja huolettomuutta arvostavalle. Se ei sido sinua määräaikoihin, sillä sähkösopimus on toistaiseksi voimassa oleva. Voit vaihtaa sopimusta milloin vain.

Toistaiseksi voimassa oleva Jatkuva sähkö huolettomille ulkoistajille

Joustava ja helppo

Sähkösopimus, jossa ei ole uusimisen vaivaa, eikä sitä ole sidottu määräaikoihin. Sinulla on vapaus vaihtaa sopimusta milloin vain.

Väppi energivalmentaja on markkinoiden paras energia-appi

Oma energiavalmentaja

Väreen asiakkaana saat käyttöösi markkinoiden parhaan mobiiliappin, josta seuraat kätevästi mm. kulutustasi, markkinahintaa ja laskuja

Avainturva korvaa avainten katoamisesta aiheutuvia kuluja jopa 500€ saakka

Ilmainen Avainturva

Asiakkaanamme saat Avainturva -vakuutuksen kaupan päälle siltä varalta, että avaimet hukkuvat. Korvaa kuluja jopa 500€ saakka, ilman omavastuuta.

Sopimuksen tiedot ja hinnat

Hinnoittelu

Vaihtelee

Kesto

Voimassa toistaiseksi

Päättäminen

Sopimuksen voi päättää joustavasti 14 vuorokauden irtisanomisajalla
Tehdään sopimus

Tee sopimuksesta näköisesi lisäpalveluilla

Voit räätälöidä sähkösopimuksesi lisäpalveluita, joilla voit tukea uusiutuvaa energiatuotantoa tai turvata sopimuksesi mahdollisilta hintamuutoksilta.
Lähisähkö, alk. 2,00 €/kk

Osa sähköstäsi voi tulla niinkin läheltä, kuin naapurisi aurinkopaneelin tuottamana. Valitsemalla Lähisähkön tuet pientuottajien tuottamaa ympäristöystävällistä ja uusiutuvaa sähköä.

Tasaerä, alk. 3,00 €/kk

Tasausta suurkuluttajille. Kun valitset Tasaerän, koko vuoden sähkökulutusennusteesi jaetaan tasaisiksi laskutuseriksi, eivätkä sähkölaskut pääse yllättämään.

Vihreä sähkö, alk. 1,00 €/kk

Vihreä sähkö on alkuperätakuin varmennettua uusiutuvaa energiaa. Voit valita sen mihin tahansa Väreen sähkösopimukseen varmistaen, että ostamasi sähkö on 100% puhdasta vihreää sähköä.

Väre sähkösopimus

Toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus vai määräaikainen?

Arveluttaako vielä mikä sopisi sinulle parhaiten? Oikealla sopimusvalinnalla ja sopivilla lisäpalveluilla voit säästää rahaa, luontoa ja löytää lisää aikaa arjesta nauttimiseen.


Voit vertailla muita sähkösopimuksia tai testata oman energiapersoonasi alla olevista napeista.

Sähkösopimukset Testaa energiapersoonasi
Väre sähkösopimus