Tee
sopimus
tästä
Sähkön kilpailutus & hinnan vertailu logo

Sähkön kilpailutus ja hinta - mitä sinun tulee tietää?

Sähkön kilpailutus ja hintavertailu voi olla sinulle erittäin kannattavaa.


Parhaassa tapauksessa kilpailuttamalla sähkösopimuksesi voit saada satojen eurojen säästöjä vuodessa. Etenkin jos kotisi on sähkölämmitteinen ja osaat valita oikean sähkön siirtotuotteen. Kuitenkin pelkän kilpailuttamisen myötä tulevat säästöt ovat usein melko maltillisia. 


Tällä sivulla kerromme konkreettisia vinkkejä, kuinka saat parhaat hyödyt irti sähkösopimuksen kilpailuttamisesta ja näin parhaan sähkön hinnan. Sähkölaskusi näet koostuu monesta eri palasesta. 

Katso sähkösopimuksemme
Sähkön kilpailutus & hinnan vertailu logo
Väre sähkösopimus

Hyvä tietää ennen sähkön kilpailuttamista

Sähkön kilpailutus on huomattavasti helpompaa ja tehokkaampaa, kun tiedät muutaman perusasian sähköön liittyen. Käymme tässä läpi, mistä sähkön hinta koostuu sekä kuinka kallista sähkön kilpailuttaminen on. Jos nämä asiat ovat tuttua kauraa, voit hyvin ohittaa tämän osion.

Sähkön kilpailutusta näytöllä

Mistä aloittaa kilpailutus?

Sähkön kilpailutus kannattaa aloittaa miettimällä kuinka käytät sähköä ja sitä kautta millainen sopimustyyppi on sinulle oikea. Tänä päivänä sähkösopimuksia löytyy onneksi monenlaiseen tarpeeseen, joten löydät varmasti juuri sinulle sopivan sopimusmallin kilpailutuksen päätteeksi.

Paras sähkön hinta valmiiksi mietittynä

Kuulostaako sähkön kilpailutus monimutkaiselta?

Ei hätää, meillä on sinulle valmiiksi kilpailutetut vaihtoehdot!

Tee edullinen sähkösopimus
Paras sähkön hinta valmiiksi mietittynä