Tee
sopimus
tästä
> Created with Sketch.

Väre ja Tampereen Energia yhdistävät voimansa sähkön vähittäismyynnissä – 100 000 sähkösopimusta siirtymässä Väreelle. Lue tiedote.

Sähkön kilpailutus & hinnan vertailu logo

Sähkön kilpailutus ja hinta - mitä sinun tulee tietää?

Sähkön kilpailutus ja hintavertailu voi olla sinulle erittäin kannattavaa.


Tällä sivulla kerromme konkreettisia vinkkejä, kuinka sähkön kilpailuttaminen toimii ja miten saat itsellesi parhaan sähkön hinnan.


Sähkön kilpailuttaminen ei ole kuitenkaan ainoa tapa pienentää sähkölaskuasi. Sähkölaskusi näet koostuu monesta eri palasesta. 

Sähkön kilpailutus & hinnan vertailu logo

Hyvä tietää ennen sähkön kilpailuttamista

Sähkön kilpailutus on huomattavasti helpompaa ja tehokkaampaa, kun tiedät muutaman perusasian sähköön liittyen. Käymme tässä läpi, mistä sähkön hinta koostuu sekä kuinka kallista sähkön kilpailuttaminen on. Jos nämä asiat ovat tuttua kauraa, voit hyvin ohittaa tämän osion.

Haluatko sähköä tiettyyn hintaan?

Aktivoi Senttitutka! Senttitutka on Väreen palvelu, joka seuraa sähkön hintaa puolestasi. Ilmoitamme sinulle sähköpostitse, kun hinta on haluamallasi tasolla ja pääset tekemään sähkösopimuksen suoraan tavoitehinnallasi.

Mistä aloittaa sähkön kilpailuttaminen?

Sähkön kilpailutus kannattaa aloittaa miettimällä kuinka käytät sähköä ja sitä kautta millainen sopimustyyppi on sinulle oikea. Tänä päivänä sähkösopimuksia löytyy onneksi monenlaiseen tarpeeseen, joten löydät varmasti juuri sinulle sopivan sopimusmallin kilpailutuksen päätteeksi.

Paras sähkön hinta valmiiksi mietittynä

Kuulostaako sähkön kilpailutus monimutkaiselta?

Ei hätää, meillä on sinulle valmiiksi kilpailutetut vaihtoehdot!

Paras sähkön hinta valmiiksi mietittynä