Tee
sopimus
tästä
> Created with Sketch.

E-laskuarvonnan voittajalle sähköpyörä

Arvoimme toukokuun alussa E-laskukampanjaan osallistuneiden kesken 2500 euron arvoisen sähköpyörän, joka luovutettiin voittajalle Iikan pyörävarikon toimesta. Sähköpyörän voitti Marjo Kuronen Jyväskylästä. Onnea!

Kannustimme keväällä asiakkaitamme siirtymään ympäristöystävälliseen E-laskuun ja kampanjan aikana saimmekin runsain määrin uusia E-laskun piiriin siirtyneitä asiakkaita. Arvontaan osallistuvat automaattisesti kaikki Väreen asiakkaat, jotka olivat vaihtaneet e-laskuun tai yritysasiakkaiden verkkolaskuun huhtikuun loppuun mennessä. Sähköpyörän lisäksi arvoimme neljälle muulle onnekkaalle lohdutuspalkintoina 100 euron arvoiset Superlahjakortit, jotka käyvät maksuvälineenä yli 100 eri liikkeeseen. Onnittelemme myös lohdutuspalkinnon voittajia Olavia, Airaa, Olli-Pekkaa ja Pirkkoa.E-laskuarvonnan voittajalle ojennettiin sähköpyörä
Marjo Kuronen (oik.) vastaanottamassa voittamaansa sähköpyörää Iikan Pyörävarikolla.
Onnittelemme voittajia ja kiitämme kaikkia kätevään E-laskuun vaihtaneita!

Näin siirryt kätevään E-laskuun

E-lasku on huolettomin, suosituin ja ympäristöystävällisin tapa vastaanottaa ja maksaa laskuja. Vähennät paperin määrää ja ennen kaikkea säästät omaa aikaasi, kun sinun ei tarvitse enää näppäillä pitkiä viitenumeroita ja muita laskutietoja.

E-laskun tilaus

nro yksi

Ota Väreen uusin lasku esiin (löydät sen myös Väppi-sovelluksen laskuarkistosta).

nro kaksi

Kirjaudu omaan verkkopankkiisi ja valitse e-laskun tilaus.

nro kolme

Hae laskuttajaksi Väre Oy, anna tunnistetiedoksi laskun viitenumero ja valitse laskun hyväksymistapa. Tarkista vielä tietojen oikeellisuus ja vahvista e-laskusopimus.

nro neljä

E-laskusopimuksen tehtyäsi laskut siirtyvät jatkossa automaattisesti Väreeltä verkkopankkiisi ja ovat sieltä helposti löydettävissä ja hyväksyttävissä. Helppoa, turvallista ja kätevää!