Tee
sopimus
tästä
> Created with Sketch.
Harjurokki & Väre

Väre mukaan Harjurokin pääyhteistyökumppaniksi - elokuussa rokataan!

Elokuussa järjestettävä Harjurokki on solminut sopimuksen pääyhteistyökumppanuudesta energiapalveluyhtiö Väreen kanssa. Pääkumppanuuden myötä myös tapahtuman logo on saanut uuden, ”väreistetyn” ulkoasun.

Harjurokki & Väre

Elokuussa Jyväskylän Harjun Stadionilla järjestettävä Harjurokki on solminut sopimuksen pääyhteistyökumppanuudesta energiapalveluyhtiö Väreen kanssa. Pääkumppanuuden myötä myös tapahtuman logo on saanut uuden, ”väreistetyn” ulkoasun.


- Harjurokki on hyvän mielen kaupunkifestari ja rento tapahtuma, joka pitkän koronakauden jälkeen antaa jälleen mahdollisuuden nauttia hyvästä kotimaisesta musiikista ja festaritunnelmasta keskellä kaupunkia. Halusimme Väreenä olla mukana tapahtumassa ja mahdollistaa myös asiakkaidemme osallistumisen arvonta- ja alennuslippujen kautta. Tehdään yhdessä tästä elokuun paras tapahtuma, kannustaa Väreen markkinointijohtaja Kaija Oksanen.


Väre on tapahtumassa mukana myös sähkön säästämisen sanomalla ja tulee jalkautumaan festareille kertomaan siitä, miten kuluttajat voivat pienentää omia sähkölaskujaan. Kun hinnat ovat nousussa, fiksulla kulutuksella on merkitystä ja se näkyy myös kukkarossa. Tämä koskee niin kuluttajia kuin yrityksiäkin.


- On hienoa saada kumppaniksi Väreen kaltainen iso toimija, jonka arvot ovat lähellä seuramme arvoja. Uskon, että saamme yhdessä tehtyä Harjurokista entistä viihtyisämmän tapahtuman, Harjurokin myynnistä vastaava Joni Vesalainen iloitsee.

Ressu Redford muodostaa yhdessä Mariskan ja Happoradion kanssa kovan kattauksen Harjurokkiin

Jo vuosikymmenien ajan suomalaisia musiikillaan viihdyttänyt Ressu Redford teki menestyksekkään paluun soolomusiikin pariin tammikuussa 2019. Onnistuneiden singlejulkaisujen lisäksi Ressu Redford hurmasi suomalaiset Vain elämää -tv-ohjelmassa ja julkaisi uuden, jo ennakkoon kultaa myyneen albuminsa Hölmö sydän lokakuussa 2021. Kyseinen levy on artistin uran kannalta merkityksellinen, sillä viimeksi albumillinen soolomusiikkia Ressu Redfordilta on saatu yli kymmenen vuotta sitten. Ressu Redfordin kaikkien aikojen tunnetuimpiin kappaleisiin lukeutuvat muun muassa klassikkohitit Älä mee, Kuusi kuuta & Saturnuksen renkaat ja Kuka on se oikea.


Ressu Redford ja Harjurokin illan aloittava Mariska on nähty lavalla myös yhtä aikaa, heidän duetoidessaan Vain Elämää – Unohtumaton ilta -ohjelmassa upean version Oota mua kappaleesta. Nähdäänkö tämä esitys kenties myös Harjurokin lavalla elokuussa?


Liput myynnissä nyt osoitteessa: harjurokki.fi


Jyväskylän Harjurokki elokuussa

Ajankohtaista