Tee
sopimus
tästä
> Created with Sketch.

Väre ja Tampereen Energia yhdistävät voimansa sähkön vähittäismyynnissä – 100 000 sähkösopimusta siirtymässä Väreelle. Lue tiedote.

Väre ja SJ Esports muuttavat energialla maailmaa

Suomen sähkönmyyjien kapinallinen Väre ja SJ Esports käynnistävät yhteistyön, joka auttaa suomalaisia e-urheiluharrastajia sekä lajin seuraajia pienentämään sähkölaskujaan ja vähentämään sähkönkulutustaan pelaamisen määrästä tinkimättä.

Pienemmät sähkölaskut e-urheilijoille ja lajin seuraajille

Yhteistyö lisää tietoisuutta siitä, miten hiilijalanjälkeä voidaan pienentää vastuullisesti omilla energiavalinnoilla ja kulutuksen seurannalla.


- Lähdimme rakentamaan yhteistyötä sillä näkökulmalla, että saamme niinkin tylsästä aiheesta kuin sähkö kiinnostavan kaikille pelaajille ja samalla viestittyä, kuinka arjen valinnoilla voi vaikuttaa vastuullisesti ja samalla säästää rahaa. Nuoret ovat edelläkävijöitä ja valmiimpia valitsemaan ekologisia ratkaisuja kuten esimerkiksi vihreää sähköä, jolla voidaan pienentää omaa hiilijalanjälkeä, SJ Esportsin toimitusjohtaja Jari Karlsson kuvailee.


Maailma muuttuu tekojen ja valintojen voimalla


Väre tunnetaan voimalauseestaan ”sähköyhtiö, joka myy mahdollisimman vähän sähköä”. Sen taustalla on ajatus, että jokainen voi itse vaikuttaa omaan sähkönkulutukseensa ja sen vähentämiseen. Väre auttaa ihmisiä vaikuttamaan omassa arjessaan helpoilla ja tehokkailla keinoilla sähkölaskun pienentämiseen ja vastuulliseen sähkönkäyttöön. Väreen oma energiaäppi Väppi tarjoaa vaivattoman sekä selkeän näkymän, ja se auttaa ymmärtämään, millä keinoilla voi säästää niin sähköä kuin rahaa. Väpin avulla laitetaan hävikkisähkö kuriin.


 - Nuoret ovat meitä muita edellä vastuullisissa valinnoissa ja siksi haluamme yhdessä SJ:n kanssa olla edistämässä ja laajentamassa tietoisuutta siitä, miten voimme tehdä sähkönkulusta entistä vastuullisemmin, eli kuluttaa vähemmän ja valita uusituvilla energialähteillä tuotettua sähköä. Näillä keinoilla oma hiilijalanjälkemme pienenee ja olemme yhdessä muuttamassa energialla maailmaa ja torjumassa ilmastonmuutosta, Väreen markkinointijohtaja Kaija Oksanen sanoo.


- Maailma ei muutu kuin tekojen ja valintojen voimalla. Haluamme ottaa oppia nuorten tavasta käyttää energiaa. Tämän vuoksi yhdistämme SJ:n kanssa muutosvoimamme ja lähdemme tekemään muutosta askel kerrallaan, Oksanen painottaa.


Väreen ja SJ Esportsin yhteistyö tulee näkymään monikanavaisesti ja aktivoivana niin SJ-kilpaorganisaation, Rushmode -palvelun sekä Educational Masters -koululiigan yhteydessä. Yhteistyökumppanit tulevat julkaisemaan pelin, joka varmasti koukuttaa pelaajansa positiivisessa hengessä.


 


SJ Gaming joukkue

Lisätietoja:

Väre Oy, Kaija Oksanen, markkinointijohtaja, 044 700 3090

SJ Esports Oy, Jari Karlsson, toimitusjohtaja, 040 196 1744

Ajankohtaista

Webinaari: katsaus sähkömarkkinoihin

Suosittu sähkömarkkinakatsauksemme tiistaina 5.3. klo 10. Tervetuloa.

Lue lisää

100 000 sähkösopimusta siirtymässä Väreelle

Tampereen Energia ja Väre yhdistävät voimansa sähkön vähittäismyynnissä.

Lue lisää

Uusiutuvat energianlähteet inspiroivat kehitystyössä

Tuotepäällikkö Juho Kaksosta kiehtoo energia-alan monipuolisuus ja yhteisku...

Lue lisää