Tee
sopimus
tästä
> Created with Sketch.

Väre ja Tampereen Energia yhdistävät voimansa sähkön vähittäismyynnissä – 100 000 sähkösopimusta siirtymässä Väreelle. Lue tiedote.

Väppi® – Talouden energiakumppani taskussasi

Me Väreellä haluamme auttaa kotitalouksia säästämään. Sen vuoksi loimme markkinoiden parhaaksi arvostellun Väppi®-energiasovelluksen.


Listasimme alle kolme vinkkiä, joiden avulla saat parhaan mahdollisen hyödyn Väppi-palvelusta taloutesi budjetinhallinnassa.

1. Seuraa sähkönkulutustasi ja bongaa sähkösyöpöt

Väppi-palvelun avulla voit seurata energiankulutustasi tunti-, päivä-, kuukausi- ja vuositasolla. Seuraa muutaman viikon ajan kulutustasi tuntitasolla ja kiinnitä huomiota mistä sähkönkulutuksesi piikit johtuvat. Mikäli huomaat jatkuvaa, selittämätöntä nousua sähkönkulutuksessa, tarkasta mitkä laitteet ovat kyseisenä ajankohtana päällä. Vanhat tai vikaantuneet kodinkoneet, päälle unohtuneet laitteet tai laturit voivat olla syynä sähkönkulutuksen ja sähkölaskusi yllättävään nousuun.

quote

81 % kokee oman sähkönkulutuksen seurannan olevan Väppi-palvelun paras ominaisuus *

2. Hyödynnä budjetti- ja kulutusvahti

Väppi-sovellus ei rajoitu vain sähkönkulutuksen seurantaa, vaan se auttaa myös talouden budjetoinnissa. Sovelluksessa voit asettaa budjetti- tai kulutusvahdin, jolloin Väppi ilmoittaa heti, mikäli kulutuksesi tai budjettisi poikkeaa normaalista. Näin vältyt yllättäviltä kustannuksilta ja voit etukäteen budjetoida sähkölaskusi talouden menoihin. Väppi-sovelluksessa voit myös asettaa markkinahintavahdin, jolloin Väppi ilmoittaa, jos pörssisähkön hinta ylittää valitsemasi hintarajan.

quote

68 % on onnistunut pienentämään sähkölaskua Väppi-palvelun avulla*

3. Monipuoliset raportit ja tilastot apunasi

Ota tilastot ja raportit mukaan energiankulutuksesi tehostamiseen. Väppi-sovelluksessa pääset yhdellä napin painalluksella näkemään kuukauden sähkönkulutuksesi yhteenvedon. Kokonaiskulutuksen lisäksi näet, koska kulutuksesi on ollut suurimmillaan, keskimääräisen kulutuksesi tunti- ja päivätasolla, kuinka saavutit kulutustavoitteesi ja kuinka energiankulutuksesi vaikuttaa hiilijalanjälkeesi.

Tee energiatehokkuudesta helpompaa kuin koskaan

Nappaa itsellesi sopiva sähkösopimus ja saat Väppi-palvelun käyttöösi!

Lue lisää

Energiakriisi sai Suomen sähkönkulutuksen muuttumaan

Vuoden 2021 lopulla alkanut energiakriisi on vaikuttanut sähkön hintaan, mu...

Lue lisää

Kireät pakkaset tuovat myös sähkön kulutushuiput – nyt on aika karsia ...

Kovat pakkaset kasvattavat huomattavasti sähkön kulutusta ja samalla myös s...

Lue lisää

Pörssisähkön käyttäjät innostuivat sähkön miinushinnoista, muut vähens...

Energiapalveluyhtiö Väre selvitti, millainen vaikutus marraskuun loppupuole...

Lue lisää