Väre sähkösopimus

Sähkösopimus Rauma

Paras sähkösopimus raumalaisille löytyy Väreeltä - olemme sähköyhtiö, joka yrittää myydä mahdollisimman vähän sähköä.


Olit sitten muuttaja, Vanhan Rauman käsityöläinen tai vaikka Selkämeren saaristoa rakastava mökkiläinen, meiltä löytyy sinulle sähkösopimus Raumalle mahtavilla eduilla!

Väre sähkösopimus

Nouse Väreen kyytiin ja tee sähkösopimus Raumalle

Rauma on yksi Suomen kauneimmista kaupungeista, jossa historia Unescon maailmanperintökohteineen ja tulevaisuus kohtaavat. Hyppää Väreen kyytiin, sillä meiltä saat tulevaisuuden energiapalveluita, perinteisen laadukkaalla asiakaspalvelulla. Emme myy vain sähkösopimuksia Raumalle, vaan haluamme olla osa raumalaista arkea ja yhteisöä.


Valitse Väreen sähkösopimus Raumalle, niin saat palvelua, jos ei ny Rauman giäl, niin ainakin Rauman omalla, rennolla tyylillä - nyt ja aina!

Väreeltä saat muutakin kuin sähköä

Kuukausisähkö kerrostaloon

Rauman paras sähkösopimus

Määräaikainen Välkky -sähkö on vakaa ja helppo määräaikainen sähkösopimus, jonka hintaan pystyt vaikuttamaan. Välkky-sähkö onkin Väreen suosituin sopimus, eikä suotta!

Väppi energivalmentaja on markkinoiden paras energia-appi

Markkinoiden paras energiavalmentaja

Väreen asiakkaana saat käyttöösi markkinoiden parhaan energia-appin. Laskut ja sopimustiedot kulkevat kätevästi mukanasi missä vain liikutkaan, Vanhan Rauman puutalokortteleista Kuuskajaskariin.

Avainturva korvaa avainten katoamisesta aiheutuvia kuluja jopa 500€ saakka

Ilmainen Avainturva-vakuutus

Saat Avainturva-vakuutuksen kaupan päälle siltä varalta, että avaimet tippuvat veneestä Selkämeren aaltoihin. Avainturva on sähkönmyyntisopimuksesta erillinen, toistaiseksi voimassa oleva maksuton asiakasetu. Väre pidättää oikeuden Avainturvan ehtojen muutoksiin.

Sähkösopimus kotiin tai vapaa-ajan asuntoon?

Olipa kyseessä myyjänvaihto tai muutto, Väre palvelee sinua kaikissa sähkösopimuksiin liittyvissä tarpeissasi.

Sähkösopimus

Etsitkö sähkösopimusta yritykselle?

Me Väreellä autamme sinua parhaan sähkösopimusvaihtoehdon valinnassa, olipa yrityksesi iso tai pieni.

Sähkösopimus yrityksille

Vihreä valinta päivittäin

Raumalla vihreys ei ole vain väri, se on asenne. Rauman upeissa puistoissa jokainen päivä voi olla vihreä.


Vihreä sähkö Väreen kautta on oma ekotekosi Raumalle, jolla jätät hiilikasat historiaan ja omalta osaltasi vaalit Rauman upeaa luontoa ja saaristoa. Kahvikupposen hinnalla varmistat, että ostamasi sähkö on alkuperätakuin varmennettua 100% puhdasta ja uusiutuvaa - ihan kuin Rauman tunnelma.

Tee vihreämpi sopimus

Väppi-sovellus

Väppi on markkinoiden paras energia-appi! Siis ihan oikeasti, se on parhaiten arvosteltu sovellus, josta näet sopimustiedot, sähkönkulutuksen sekä laskut. Ei tarvitse sen enempää etsiskellä tietoa tai muistaa ulkoa, kun voit tarkistaa ne itse suoraan puhelimestasi. Sovellus myös ilmoittaa heti, mikäli kulutuksesi tai markkinahinta poikkeaa yllättäen normaalista. Väppi on kaikkien asiakkaidemme ilmainen etu!

Väre sähkösopimus

Oletko muuttamassa Raumalle tai täältä pois? Ota mukaan Rauman henki!

Muuttaessa pitää muistaa päivittää sähkösopimus sekä hoitaa monia käytännön asioita. Tutustu muuttajan muistilistaan, joka on tehty ymmärtämään raumalaisen sielunmaisemaa. Älä päästä Rauman ainutlaatuista henkeä käsistäsi muuttopäivän kiireessä. Me Väreellä ymmärrämme, mitä Rauma sinulle merkitsee.

Muuttajan tietopaketti

Oletko opiskelemassa Raumalla?

Mahtava juttu, Me Väreellä autamme sinua löytämään sopivan sopimuksen opiskelijan tarpeisiin.

Sähkösopimus opiskelijalle